Transfer günü sayılmıyor. O ağrılar normal gibi içini ferah tut canım inşallah sağlıkla tutunur
Canım inşallah yaa allah yardımcımız olsunTransfer günü sayılmıyor. O ağrılar normal gibi içini ferah tut canım inşallah sağlıkla tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günü sayılmıyor. O ağrılar normal gibi içini ferah tut canım inşallah sağlıkla tutunur
Canım inşallah yaa allah yardımcımız olsunTransfer günü sayılmıyor. O ağrılar normal gibi içini ferah tut canım inşallah sağlıkla tutunur
Genelde normal diye biliyorum bende ama erken başlayınca ağrılar insan tedirgin oluyor canım yine deBence yoktur çok okudum böyle akıntı normal kabul ediliyor galiba ağrı olması da gayet normal sanırsam
ay cok sevindim yeni grubun acıldıgına. kimseye hakim olamıyordum isimler de ucup gidiyordu aklımdan boyle cok iyi oldu dün muayene oldum estrofem ve folik asite başladım. 12 şubatta tekrar gidecegim muayene olmaya. doktorum bir sorun olmazsa ondan 1 hafta sonea dedi.. yani tam söylediği gibi olursa ayın 19 una fln denk geliyor canım. inşallah bir sorun cıkmaz yaklaştıkca günler gecmiyor sanki@kalburayuz N nuratly @Iki melek sahibi R rosee67 @Margee @esmavi @turkuaz 9
@Htc1059 tomrisn
kızlar transfer tarihiniz belli oldu mu
inşallah 4 ü de döllenip iyi kalite bebişlerin olurMerhaba bende bugün opu oldum düşük amh 4 yumurtam toplandı yarın arayacaklar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ayyyy miniciksinnn tüp bebek için erken değil mi canım, bu arada ben de o muayane koltuğuna uzandığımda gözlerim doluyordu her şeye ağlıyorum öyle bir modAşırı duygulanma oluyor bende bugün ultrason koltuğuna uzandığımda göz yaşlarımı tutamadım en küçük benim sanırım aranızda yaş 22
evet oluyor tabi ki. tek embriyom kaldıgı için daha cok stres ediyorum sürekli aglamak istiyorum ama kendimi hep oyalıyorum başka şeylerlebizi en iyi biz anlarız cok zor bir imtihan inşallah sonucu güzel alırızArkadaşlar sizde de aşırı duygulanma, olumsuz olacak korkusu oluyor mu. Ben şimdiden bu duyguyu yaşıyorum olumsuz olursa nasıl toparlarım bilmiyorum gerçekten psikolojim bozuldu bu çocuk olayında estrofem de kullanıyorum onun da etkisi var mı bilmiyorum ama çok korkuyorum şimdiden
İnşallah canımmm Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum bu siteye gelmesem bir tek ben bu acıları yaşıyorum sanardımevet oluyor tabi ki. tek embriyom kaldıgı için daha cok stres ediyorum sürekli aglamak istiyorum ama kendimi hep oyalıyorum başka şeylerlebizi en iyi biz anlarız cok zor bir imtihan inşallah sonucu güzel alırız
transfer günü sayılmıyor. inşallah bebişin tutunuyordurKızlar transfer gününü 1. gün sayıyor muyuz? Ben dün transfer oldum ama dünden beri ara ara hafif ağrılar oluyor kasık ve belde. Çokmu erken ağrılar için korkutuyor, birde az önce mercimek tanesi kadar koyu renk akıntım geldi olumsuz bir durum yoktur demi
Süpersin cnm bende ekler misin yaş 32, 2 adet 5.gün embriyosu tarih şubatın 3.haftasıDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek için konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat @Margee Şubat 3.hafta @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat tomrisn 25 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 1 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta N nuratly 2 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta R rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet Şubat 1.hafta @Zurich 2 adet 5. Gün 5 Şubat G gulcan14 27 1 adet 5. Gün D denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat
Evet canım daha iyi takip edilir. Hayırlısı olsun inşallahay cok sevindim yeni grubun acıldıgına. kimseye hakim olamıyordum isimler de ucup gidiyordu aklımdan boyle cok iyi oldu dün muayene oldum estrofem ve folik asite başladım. 12 şubatta tekrar gidecegim muayene olmaya. doktorum bir sorun olmazsa ondan 1 hafta sonea dedi.. yani tam söylediği gibi olursa ayın 19 una fln denk geliyor canım. inşallah bir sorun cıkmaz yaklaştıkca günler gecmiyor sanki
Ekledim canımSüpersin cnm bende ekler misin yaş 32, 2 adet 5.gün embriyosu tarih şubatın 3.haftası
Estrofemi nasil kullanacaksin..hemsire verdigi kagitta gunde 3 yaziyor.. eczaci ustune etiket yapistiriyor ya orada 1 yaziyor.bugun farkettim 2 gundur eksik iciyorum onun yuzundenay cok sevindim yeni grubun acıldıgına. kimseye hakim olamıyordum isimler de ucup gidiyordu aklımdan boyle cok iyi oldu dün muayene oldum estrofem ve folik asite başladım. 12 şubatta tekrar gidecegim muayene olmaya. doktorum bir sorun olmazsa ondan 1 hafta sonea dedi.. yani tam söylediği gibi olursa ayın 19 una fln denk geliyor canım. inşallah bir sorun cıkmaz yaklaştıkca günler gecmiyor sanki
Bence hemşirenin söylediğini dikkate al canımEstrofemi nasil kullanacaksin..hemsire verdigi kagitta gunde 3 yaziyor.. eczaci ustune etiket yapistiriyor ya orada 1 yaziyor.bugun farkettim 2 gundur eksik iciyorum onun yuzunden
Seni çok iyi anlıyorum canım ben ilaç kullanmadığım halde aşırı duygusalım ama kimseye de belli etmemeye çalışıyorum en zoru da bu benceArkadaşlar sizde de aşırı duygulanma, olumsuz olacak korkusu oluyor mu. Ben şimdiden bu duyguyu yaşıyorum olumsuz olursa nasıl toparlarım bilmiyorum gerçekten psikolojim bozuldu bu çocuk olayında estrofem de kullanıyorum onun da etkisi var mı bilmiyorum ama çok korkuyorum şimdiden
Ben doktorla konuşurken bile gözlerim doluyo ya üfSeni çok iyi anlıyorum canım ben ilaç kullanmadığım halde aşırı duygusalım ama kimseye de belli etmemeye çalışıyorum en zoru da bu bence
Eşim 33 yaşında beni görseniz mağzamda tüm müşterilerim beni 30 yaşında sanıyorAyyyy miniciksinnn tüp bebek için erken değil mi canım, bu arada ben de o muayane koltuğuna uzandığımda gözlerim doluyordu her şeye ağlıyorum öyle bir mod
Eşimde sperm hızında biraz düşüklük var 1.5 yıllık evliyiz sürekli denedik ama olmadı doktor eşime ameliyat önerdi ama eşimin karaciğerde sorunu var ağrı kesici içmesi bile sakıncalı ameliyatla uğraşsın istemedik o yüzden direkt tüp yaptıkAyyyy miniciksinnn tüp bebek için erken değil mi canım, bu arada ben de o muayane koltuğuna uzandığımda gözlerim doluyordu her şeye ağlıyorum öyle bir mod
Yaa o zaman iyi ettiniz hadi güzel haberler olsun inşallah yumurta kalitesi önemli yaşından dolayı kalitesiz olmaz bence bu yüzden rahat ol sen canımEşimde sperm hızında biraz düşüklük var 1.5 yıllık evliyiz sürekli denedik ama olmadı doktor eşime ameliyat önerdi ama eşimin karaciğerde sorunu var ağrı kesici içmesi bile sakıncalı ameliyatla uğraşsın istemedik o yüzden direkt tüp yaptık