- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 53
- 32
Kahverengi kan önceki adet döneminden kalan kan, vucut onu atıyor cok fazla degilse sorun yok demektirMerhaba hanımlar benden önde olduğunuz için size danışmak istedim şuan 5+6 dayım geçen cuma yoğun kırmızı kanama ile acile gittim kese gayet normaldi kanama alanida yoktu hemşirem progestan iğne verdi sabah akşam devam ediyorum coraspini o günden beri kestik bazen kahverengi leke gelmiyor bazen geliyor sizlerde yaşayan oldu mu Dr randevum yarın ama az önce lavaboda uzayan kahverengi birşey geldi korkuyorum dusuklerim çok fazla ilk defa normal bir kese gördüm daha önceleri hep düzensiz kese oluyordu kaybetmekten okadar çok korkuyorum ki yardımcı olursanız sevinirim transfer tarihi 13 Mart
Bende senin gibiyim hamile pantolonu aldım ben şimdiden10 gündür kullanıyorum bile çünkü aldığım kilolardan zaten pantolonlarımın beli sıkıyorduAl benden de o kadartedavi yüzünden yüksek başladım sürece. Hiç hayal ettiğim bir görüntüde değilim ama yapacak birşey yok çok şükür büyüyorlar saglıkla gelsin de veririz sonra kiloları. Artık kıyafetlerim bagırıyor biz sana olmuyoruz diye hamiş pantolon tayt alsam güzel olacak
Bende geçen hafta sordum doktora balık yiyemiyorum omega alsammı diyeBenim de en çok dert ettiğim şey balık yiyemiyor olmam. Normalde çok severdim halbuki balığı. Şimdi düşünmek bile istemiyor canım
Sonucunuz ne olduCanim senin sonuç me oldu benimde 11. Gün transferin beta değerim 74.4 çıktı 13. Gün 101.9 cikti benimde kimyasal olabilir suresi var aklımda senin sonuç ne oldu aynı durumdayız gibi
Canım ben de doktoruma sordum balık yiyemiyorum balık yağı önerecek misiniz diye . Cok takviye seyler tuzak hiç gerek yok. Çok fazla vitamin verince bebeğin böbrek taşıyla doğduğunu biliyorum dedi. Vermedi o yüzdenBende senin gibiyim hamile pantolonu aldım ben şimdiden10 gündür kullanıyorum bile çünkü aldığım kilolardan zaten pantolonlarımın beli sıkıyorduhamile olunca da karnımı sıkıştırmak istemedim
Bende geçen hafta sordum doktora balık yiyemiyorum omega alsammı diye
Şu anda senin kaynaklarından besleniyor ne yediğin önemli değil ilerleyen dönemde bakarız dedi
Ben de alsam iyi olacakBende senin gibiyim hamile pantolonu aldım ben şimdiden10 gündür kullanıyorum bile çünkü aldığım kilolardan zaten pantolonlarımın beli sıkıyorduhamile olunca da karnımı sıkıştırmak istemedim
Bende geçen hafta sordum doktora balık yiyemiyorum omega alsammı diye
Şu anda senin kaynaklarından besleniyor ne yediğin önemli değil ilerleyen dönemde bakarız dedi
Malesef kimyasal gebelik oldu şuan adetle atılmasını bekliyorum vücuttanSonucunuz ne oldu
Kimyasal gebelik oldu malesefSonucunuz ne oldu
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bişi sorabilir miyim. Kullandığınız iğne ilaçlar (kullandıklarınız eğer duphaston ve progestan ise) sizde de gaz, şişkinlik, kabızlık, ağrı, batma yapıyor mu?Merhaba kızlar
Bu gün elhamdülillah kalp atışını duyduk 6+1 olarak söyledi
Geçen hafta tek kese görüldü bu hafta 2 kese biri diğerinden büyük
Küçük olanda yolk sac ve bebek görüldü ama kalp atışı daha belli değildi 10 gün sonraya tekrar 2. Bebeğimin kalp atışı için gideceğim
Tüp bebekte böyle olabiliyor mu acaba ikiside aynı anda transfer edildi ve 5. Gün embriyosuydu
Aralarında bir kaç gün var galiba
Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ağrı kramp oluyor ben estofem climara fort bant progestan kalçadan iğneyi kullanıyorumHayırlı uğurlu olsun inşallah. Bişi sorabilir miyim. Kullandığınız iğne ilaçlar (kullandıklarınız eğer duphaston ve progestan ise) sizde de gaz, şişkinlik, kabızlık, ağrı, batma yapıyor mu?
Evet bazen biri geriden gelebiliyor diye çok duydumMerhaba kızlar
Bu gün elhamdülillah kalp atışını duyduk 6+1 olarak söyledi
Geçen hafta tek kese görüldü bu hafta 2 kese biri diğerinden büyük
Küçük olanda yolk sac ve bebek görüldü ama kalp atışı daha belli değildi 10 gün sonraya tekrar 2. Bebeğimin kalp atışı için gideceğim
Tüp bebekte böyle olabiliyor mu acaba ikiside aynı anda transfer edildi ve 5. Gün embriyosuydu
Aralarında bir kaç gün var galiba
Benim 9+2 şu an pazartesi gitcem bakalım kaç cm olmuş ufaklıkKızlar nasıl gidiyor hamilelikleriniz ? Kim kaçıncı haftasında kaç olmuş bebişlerinin boyu ? Kilo alan oldu mu ? Biraz kaynatalım
Benimde negatif çıktı sizin değişti mi sonratransferden sonra 7.günüm idrar testi negatif çıktı 2 gün sonra da kan testim var üzgünüm hayırlısı
11+5 benimKızlar nasıl gidiyor hamilelikleriniz ? Kim kaçıncı haftasında kaç olmuş bebişlerinin boyu ? Kilo alan oldu mu ? Biraz kaynatalım
Gözünüz aydınKızlar selam, bende fetal dna testi yaptırmıştım buraya da yazmıştım bilirsiniz belki. Sonucu geldi çok şükür bütün kromozomlarda düşük risk- negatif sonucunu aldık. Rahatladım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?