İnşAllah şu mübarek günler hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla gelsinelrAmin inşallah siz gönlünüzü rahat tutun. Olacağı varsa oluyor inanin bende çok uğraştım. Nasip bu zamanaymis sizinde hayırlısı ile tutar inşallah
Tedavin neden yarım kaliyor ki seni baksa doktora verebilir yada arayıp söylemen lazm bu böyle olmaz illaki biri alacak devam etmen gerekiyor. Birde muayane ücreti gittiğin doktora özel deil parasini kasada veriyorsun ve bildiğim kadarıyla gebelik elde edinceye kadar süresi var en geç 6 aySelamlar.bahcecide doktorun ayrilmasiyla tedavim yarım kalfi muayene parasını ödediğimle kaldım .bu durum başkasıninda başına geldi mi acaba ?
Ay Allah razı olsun rahatlattınız içimi…bende bu yüzden miBende cuma günü gittim 10+3 olmuş
Bendede oluyor bazen hep stres korkudan olur bence olummsuz bir durum olur mu diye
Sabah çok kötü oluyorum. İlk kalkışta muhakkak kusuyorum. 2 kilo vermişim. Sizde kilo durumu nasılKızlar ben mide bulantısından duman olmuş durumdayımher sey yolunda mi sizler nasılsınız?
Gece yatmadan prilam dr içiyorum o biraz rahatlatıyor ama şuan kustum kuscam kötü durumdayım ayva leblebi falan yiyorum bastırsın diye ilaca çok yüklenmek istemiyorumKızlar ben mide bulantısından duman olmuş durumdayımher sey yolunda mi sizler nasılsınız?
Al bendende o kadarKızlar ben mide bulantısından duman olmuş durumdayımher sey yolunda mi sizler nasılsınız?
Ben kilo vermedim canım aynı kilom. Sabahları kötü oluyorum ,ayni senin gibi ilk uyanınca mutlaka her gün kusma durumunu yaşıyorum. Sonra ekmek vs yiyorum istahsiz da olsam kendimi eski günlerdeki gibi sanıyorum galiba.Sabah çok kötü oluyorum. İlk kalkışta muhakkak kusuyorum. 2 kilo vermişim. Sizde kilo durumu nasıl
Prilami icmedigim bi gün içinde 3 kez kustum canım. O yüzden ben de içiyorum malesef. Tam olarak ne zaman geçecek bu bulantı olayi yaaaGece yatmadan prilam dr içiyorum o biraz rahatlatıyor ama şuan kustum kuscam kötü durumdayım ayva leblebi falan yiyorum bastırsın diye ilaca çok yüklenmek istemiyorum
Benm seyrelmis çok bulanmiyor artık arada oluyor ama öyle rahatsız edecek kadar deil 10+6 olduk sanırsam cuma günü randevum var bakalımPrilami icmedigim bi gün içinde 3 kez kustum canım. O yüzden ben de içiyorum malesef. Tam olarak ne zaman geçecek bu bulantı olayi yaaa
Valla bende öyle tüp bebek doktorum zofer vermisti çok fayda etmedi kadin dogumcum prilam verdi o rahatlatti iştahım iyi şükür ama yemekten önce yemekten sonra hep bulaniyor ağır bisey yeniyorum zaten. Balik avokado ceviz yiyemiyorum su bile midemi bulandırıyor bakalim bizde bugün tam 9 haftalık olduk umarim gecer biran önce afedersiniz ağzımın içi çamur gibi sankiPrilami icmedigim bi gün içinde 3 kez kustum canım. O yüzden ben de içiyorum malesef. Tam olarak ne zaman geçecek bu bulantı olayi yaaa
Benimde bulantım oluyo ama kusturmuyo sukur ama istahsızlık oluyo pek bisey yiyemiyorum yiyemedigim icin vicdan azabı da cekiyorum ama icim almıyoKızlar ben mide bulantısından duman olmuş durumdayımher sey yolunda mi sizler nasılsınız?
Ay ne güzel kilo vermişsiniz tedavide aldığım kilolar duruyor bende halaSabah çok kötü oluyorum. İlk kalkışta muhakkak kusuyorum. 2 kilo vermişim. Sizde kilo durumu nasıl
Ben tedaviye 58 kiloyla başladım tedavinin ortasında 60 oldum bulantı başlamadan önce 65 oldum bulantidan sonra 62 ye düştüm şuan 62 de duruyorumAy ne güzel kilo vermişsiniz tedavide aldığım kilolar duruyor bende hala
Ben yemekten sonra çok rahatsız oluyorum sadece kahvaltılık şeyler rahatsız etmiyor başka ne yersem yiyeyim sonrasında 2 3 saat kendime gelemiyorum kusamıyorum da berbat haldeyim
uykudan gözüm açılmıyor
Al benden de o kadarAy ne güzel kilo vermişsiniz tedavide aldığım kilolar duruyor bende hala
Ben yemekten sonra çok rahatsız oluyorum sadece kahvaltılık şeyler rahatsız etmiyor başka ne yersem yiyeyim sonrasında 2 3 saat kendime gelemiyorum kusamıyorum da berbat haldeyim
uykudan gözüm açılmıyor
Benim de en çok dert ettiğim şey balık yiyemiyor olmam. Normalde çok severdim halbuki balığı. Şimdi düşünmek bile istemiyor canımValla bende öyle tüp bebek doktorum zofer vermisti çok fayda etmedi kadin dogumcum prilam verdi o rahatlatti iştahım iyi şükür ama yemekten önce yemekten sonra hep bulaniyor ağır bisey yeniyorum zaten. Balik avokado ceviz yiyemiyorum su bile midemi bulandırıyor bakalim bizde bugün tam 9 haftalık olduk umarim gecer biran önce afedersiniz ağzımın içi çamur gibi sanki
Canim senin sonuç me oldu benimde 11. Gün transferin beta değerim 74.4 çıktı 13. Gün 101.9 cikti benimde kimyasal olabilir suresi var aklımda senin sonuç ne oldu aynı durumdayız gibiMerhaba kızlar, 14 şubatta 5. gün çift embriyo trabsferi yapılmıştı, 10. gün 126 - 12. gün 183 çıktı değerim artış %45 yani. Bu şekilde olup gebeliği devam eden oldu mu yoksa kimyasal gebelik mi geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?