- 21 Temmuz 2023
- 358
- 331
- 23
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 8. Haftada gelmisti hemen progestan iğne yaptirmami söylemişti doktorum. Korkmana gerek yok canim dinlen birkaç günKızlar selam
9. Haftamdayım leke geliyor 2 gündür. Dün kalçadan proluten iğne oldurttu doktorum. Sizde de 9. Hafta da leke gelenler oldu mu?
Teşekkür ederimBenim de 8. Haftada gelmisti hemen progestan iğne yaptirmami söylemişti doktorum. Korkmana gerek yok canim dinlen
Benim doktorum transferden itibaren yasak koymamıştı zatenKızlar doktorunuza iliski konusunu danıştinız mi hiç. Doğuma kadar yasak mı oluyor acaba?
Kızlar selam
9. Haftamdayım leke geliyor 2 gündür. Dün kalçadan proluten iğne oldurttu doktorum. Sizde de 9. Hafta da leke gelenler oldu mu?
Canımm oluyo böyle şeyler dikkat et kendine ne kdr olmuş bebek mide bulantı vs warmıBenimde 12. Hafta bir iki gündür ufak lekelenmeler oluyor anlamadım dün kontrole gittim sıkıntı yok sadece progestan iğne yaptılar
iyi akşamlar canım iyiyim mide bulantısı fln kalmadı.doktor 1ay sonra randevuya cagırdı gidene kadar kafayı yemezsem iyi.hep acaba bebek iyi mi yerinde mi diye düşünüyorum.kasık agrım var sadece özellikle hareketlere baglı. sen nasılsın iyi misin ne zaman cagırdı doktortomrisn canım nasılsın nasıl gidiyor
Sizin doktorunuz kimdi. Bende kışlasa tüp bebeğe başladımAdana kısla başkenttemı tedavıye gidiyorsun
Ya ne güzel kalmamış mide bulantın.benim devam ediyor. 1 ay sonra gel dedi de ben artık başka doktora gideceğimiyi akşamlar canım iyiyim mide bulantısı fln kalmadı.doktor 1ay sonra randevuya cagırdı gidene kadar kafayı yemezsem iyi.hep acaba bebek iyi mi yerinde mi diye düşünüyorum.kasık agrım var sadece özellikle hareketlere baglı. sen nasılsın iyi misin ne zaman cagırdı doktor
ya ben de oyle düşündüm ama eşim doktorumuzla devam etmek istiyorYa ne güzel kalmamış mide bulantın.benim devam ediyor. 1 ay sonra gel dedi de ben artık başka doktora gideceğim
Ruşen beyin muayene ücreti ne kadar. Bu arada hayırlı bayramlar herkeseya ben de oyle düşündüm ama eşim doktorumuzla devam etmek istiyor
1500 tl. bu gidişimde imuayene ücretş verecek miyim acaba daha hiç vermedimRuşen beyin muayene ücreti ne kadar. Bu arada hayırlı bayramlar herkese
1500 tl. bu gidişimde imuayene ücretş verecek miyim acaba daha hiç vermedim
o zaman başka doktora gecerim cok yüksek bir de eşim oğretmen ozel hastanelerde %25 indirim oluyor daha uyguna gelir oyle düşünüyprımBundan sonra verirsin
Ben de geçeceğim başka hastaneye eşim jandarma oyak indirimi oluyor ben de öğretmenim bana da indirim uyguluyor 600 lira oluyor muayene ücretio zaman başka doktora gecerim cok yüksek bir de eşim oğretmen ozel hastanelerde %25 indirim oluyor daha uyguna gelir oyle düşünüyprım
Evet var ikindi vaktinden sonra artıyor çok gebe kaldınız mı acaba bende de bu belirtiler var da