gelir yazacaktım pardonvar canım 6. gün oldugu için boyle silik çıkmış. inşallah degerin de güzel degil
Evet canım hem de bir sürüBir de ekstra dikkat etmen gereken bir şey söylediler mi
Transfer sonrası 10 dakika ameliyathanede yatırdılar sonrasında odada istediğin kadar dinlen dediler. Sıkıntıdan patlayacaktım yarım saat sonra giyinip ben artık gitmek istiyorum dedimOf en kötüsüde o ya
Kaç dakika yatırdılar seni
Evet canım hem de bir sürü
İlk 3 gün mutlaka dinlen sonrasında günlük hayatına devam et ama asla ağır kaldırma, ağır iş yapma
Cinsel ilişki yasak
Kabız olma
Kahve günde 1, çay günde 1
Sigara yasak
Bitki çayları, detoks suları yasak
Yürüyüş yap ama tempolu olmasın
Spor yasak
Bol bol sebze ve meyve ağırlıklı beslen
Kuruyemiş ve kuru meyve ye dediler
Genel olarak herkese yasaklanan şeyler evet.Transfer sonrası 10 dakika ameliyathanede yatırdılar sonrasında odada istediğin kadar dinlen dediler. Sıkıntıdan patlayacaktım yarım saat sonra giyinip ben artık gitmek istiyorum dedim
Çok iyi anlıyorumkızlar bana zaman gecmiyor hemen transfer olmak istiyorum. Allah ım sen bize sabır ver yüzdük yüzdük sonuna geldik onda da vakit geçmek bilmiyor kaç gündür evde hep ruhum sıkılıyor
inşallahÇok iyi anlıyorum
Ama geçiyor geçecek kavuşacağız evlatlarımıza allahın izniyle
Bana verilen bilgilendirme kağıdında ilişki sınırı yok yazıyor.Genel olarak herkese yasaklanan şeyler evet.
Banada hemşire dedi ki bugün son kez ilişki olsun. Gebelik olursa ilk 3 ayda yasak olacak
Yarım saat iyi olmuş bende en az yarım saat - 40 dk kalkmayı düşünmüyorum
Al benden de o kadar canımkızlar bana zaman gecmiyor hemen transfer olmak istiyorum. Allah ım sen bize sabır ver yüzdük yüzdük sonuna geldik onda da vakit geçmek bilmiyor kaç gündür evde hep ruhum sıkılıyor
ay ben deAl benden de o kadar canımZaman geçmiyor hemen transfer olsakta test gününü beklesek gerçi ben hergün ısrarla test yaparım sanırım tutamam kendimi sabırsızım
Yine de en az bir kaç gün ilişkiden kaçın bence canım ne olur ne olmaz .Bana verilen bilgilendirme kağıdında ilişki sınırı yok yazıyor.
Ben 1,5 saat yattım asla kalkasım gelmedi daha süre verseler yatacaktım dakattaki hemşire beni beklediği için kalkmak zorunda kaldım
2. Gün yaptımKızlar transfer sonrası banyo yaptınız mı kaç gün sonra yaptınız
Hemşire bana 2-3 gün duş alma dedi canımKızlar transfer sonrası banyo yaptınız mı kaç gün sonra yaptınız
Ay yok kız 9 ay yapmasam da olurYine de en az bir kaç gün ilişkiden kaçın bence canım ne olur ne olmaz .
Maşallah 1,5 saat mi artık git diyeceklerdi yani nerdeyse
Aynen bende riske atmak istememAy yok kız 9 ay yapmasam da olurvalla kalkmak istemedim çünkü bazı tanıdılarımı 2-3 saat çıkarmamışlar bana yarım saat sonra gidebilirsüniz deyince az geldi
İnşallah tutunur miniklerin canım11 mm dedi sanırım
İnşallah canım çok duygusalımİnşallah tutunur miniklerin canım