ben bıraktım 9+3 deKızlar selam, progestanı bırakan varmı aranızda. Benim doktorum 10. Hafta bitiminde bırakabilirsin dedi. 2 gündür kullanmıyorum, birde dün fetal dna taraması ve kan uyuşmazlığı için kan verdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmazvarmı aranızda fetal dna yaptırmayı düşünen?
Canım ne kadar mutlu oldum, çok şükürkızlar muayene günümdü bugun bebegi gordum cok rahatladım artık şekilleniyor gibi
inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişin sana tutunur.ve kucağına alırsın aminnnİyiyim canım ne yapayım Nisan sonunda adet olunca tekrar transfer hazırlığına başlıycam.
Sen nasılsın
sağlıkla kucağınıza alın inşallah.kızlar muayene günümdü bugun bebegi gordum cok rahatladım artık şekilleniyor gibi
Canım çok şükür içinin rahatlamasina sevindim vajinal mi göbekten mi goruntu benim de son görüntü bu sekildekızlar muayene günümdü bugun bebegi gordum cok rahatladım artık şekilleniyor gibi
teşekkürlerCanım ne kadar mutlu oldum, çok şükürsağlıkla hayırla kavuş inşallah … test markan dikkatimi çekmişti bugün tesadüf ben de o marka test almışım senin yorumun çıktı .. bir şey görüyorum ama daha yumurtlama ve son ilişkinin 7. Günü sence de var mı ?
vajinal baktı canım doktorum daha net görürüz dedi. ayy büyüyorlar resmenCanım çok şükür içinin rahatlamasina sevindim vajinal mi göbekten mi goruntu benim de son görüntü bu sekilde
Gözün aydın canım kendini üzme artık var mı yok mu diyevajinal baktı canım doktorum daha net görürüz dedi. ayy büyüyorlar resmen
İndirekt coombs testin adı kan aldılar benden hatta negatif çıktı. Ama sanırım 20. Haftada tekrar bakılcak.kan uyuşmazlığı için kacıncı haftada ne kanı veriyorsunuz acaba
Genelde ileri yaş annelerine tavsiye ediyorlar canım bebeğin dna sı annenin kanına 10. Haftada karışmaya başlıyormuş, anneden kan alınarak bebeğin tüm kromozomlarına bakılıyor herhangi bir hastalık var mı diye.Benim de kan sulandırıcı iğne bitti dün. Progestan fitil elimdeki bitince bırakıcam son kutu kaldı. Fetal dna neydi önerdikleri testleri yaptırmak istiyorum ben. Birde uyguna gelsin diye doğum paketi alacağız. Her şey giderek zamlanıyor
Benim de negatif çıktı kan uyuşmazlığı canım ama doktor 20. Haftada tekrar istedi aynı testi. Fetal dna yaptıracak mısınben bıraktım 9+3 de
kan uyusmazlıgı ıcın ben de verdım. negatıf cıktı. zaten negatıf cıkması gerekıyormu
fetal dna ıcın daha zamanım gelmedı.
bende de 7+4 yazıyor. mm olarak sormadım hiç bilmiyorum ayy ilk kez hamileyim dedim bugunGözün aydın canım kendini üzme artık var mı yok mu diye
Bu gittiğinde ne dedi haftasına benimki 7+5 oldu 18 mmeli ayağı falan olmaya başlamış yeaaa şapşal nasılda büyüyor
Progestanı bana 12.haftada bırakmamı soylediKızlar selam, progestanı bırakan varmı aranızda. Benim doktorum 10. Hafta bitiminde bırakabilirsin dedi. 2 gündür kullanmıyorum, birde dün fetal dna taraması ve kan uyuşmazlığı için kan verdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmazvarmı aranızda fetal dna yaptırmayı düşünen?
31 ocak adet günümdü 19 şubatta transfer oldum canımKızlar dondurulmuş embriyo transferinde. Adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz? Estrofem kullanıyorum şuan. Transfer için bekliyorum.
23 ocak adetin ilk günüydü 8 subat transfer oldumKızlar dondurulmuş embriyo transferinde. Adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz? Estrofem kullanıyorum şuan. Transfer için bekliyorum.
11. Haftadayım, 10. Haftadan sonra yapılıyor diye biliyorumProgestanı bana 12.haftada bırakmamı soyledi
Fetal dna icin erken degil mi , kacıncı haftadasın?
Teşekkür ederim canım. Benim de o zaman arife günü olacak heralde. 23 Mart adetin 1. Günü, 9 nisan arife 18. Günü olacak. Tam arife veya bayrama denk gelecek sanırım31 ocak adet günümdü 19 şubatta transfer oldum canım
Evet kuzum Ocak'ta tek dördüncü gün embriyosu olmamıştı. Tekrar yumurta topladık. Düşük amh lıyım. İki embriyo anca oldu üçüncü gün donduruldu. İnşallah bu sefer olacak kuzum23 ocak adetin ilk günüydü 8 subat transfer oldum
Sen ocak grubunda da vardın degil mi?
İnsallah bu sefer saglıkla tutunur
Bende 11. Haftaya girdim bütün ilaçları fitilleri bitti bıraktım sadece vitamin ve kan11. Haftadayım, 10. Haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum
İyiyim canım ne yapayım Nisan sonunda adet olunca tekrar transfer hazırlığına başlıycam.
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?