Teşekkür ederim onu da deniyeyimSalatalik tuzlayıp ye. Leblebi falan ye canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim onu da deniyeyimSalatalik tuzlayıp ye. Leblebi falan ye canim
Sen nasılsın canım bugün bir şeyler yazmışsın. Umarım her şey düzelmiştir. Hamilelik dönemi eşler de bazen garip olabiliyorSalatalik tuzlayıp ye. Leblebi falan ye canim
Teşekkür ederim canım iyiyim diyelim. Eşime dargınım çok muhatap olmuyorum onunla. Dizi falan izleyip kendimi mutlu etmeye calisiyorumSen nasılsın canım bugün bir şeyler yazmışsın. Umarım her şey düzelmiştir. Hamilelik dönemi eşler de bazen garip olabiliyor
Umarım gönlünü alır canım. Rabbim aranıza muhabbet versin inşallahTeşekkür ederim canım iyiyim diyelim. Eşime dargınım çok muhatap olmuyorum onunla. Dizi falan izleyip kendimi mutlu etmeye calisiyorum
Amin canım Allah razı olsun ne güzel dua ettinUmarım gönlünü alır canım. Rabbim aranıza muhabbet versin inşallah
Benim de 2 gundur bulantim azaldi..bilmiyorum nedendir..randevuma daha cok var.cok cok saolun iyi ki varsınız kızlar. o kadar cok şey kafamda kuruyorum ki az da olsa rahatladım.inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız tum bu stresleri unutur gideriz
Bende sürekli yatıyorum. Hep yorgunum. Ne zaman geçiyor bu durum acaba. Yemekte yiyeyorum. İştahım kapandıBenim de 2 gundur bulantim azaldi..bilmiyorum nedendir..randevuma daha cok var.
Zaten surekli yatiyorum bi degisik ruh halindeyim.
inşallah normaldir canım. şuan varlığını hissedecegimiz tek şey belirtiler oldugundan onlar da da azalma yok olma olunca direkt kötü düşünüyoruzaynen ben de iş için erken uyanıyorum diye mi bu durumdan mı bilmiyorum iftardan 1 saat sonra gözlerim kapanıyorBenim de 2 gundur bulantim azaldi..bilmiyorum nedendir..randevuma daha cok var.
Zaten surekli yatiyorum bi degisik ruh halindeyim.
Selam iş yoğunluğundan bayadır giremedim. Transfer için estrofeme başlamıştım biliyorsunuz kontrolde doktorum 1 tane polip gördü tam da gün ayarlayacaktık ki maalesef transfer iptal oldu. ilaçlardan dolayı olabiliyormuş polip o yüzden 14 martta histeroskopi oldum ve 22 martta tekrar adet oldum doktorum tekrar estrofeme başladı. Şuan beklemedeyim 1 nisan kontrolüm var inşallah bir problem çıkmaz ve nisan başı transferimi hayırlısı ile olurum. Yazışmaları kaçırdım sizin test sonucunuz ne oldu acacaba (kahveseverkedi91).@Derdimvarr @skyfll @umut357 @Su_Umut @Derya6165 T Tubisot @neledrakk @SevdaCelikbas @smaicin @Halll @mucizehayat63 @Lovelyy35
Kızlar sonucunuz belli oldu mu
kan uyuşmazlığı için kacıncı haftada ne kanı veriyorsunuz acabaKızlar selam, progestanı bırakan varmı aranızda. Benim doktorum 10. Hafta bitiminde bırakabilirsin dedi. 2 gündür kullanmıyorum, birde dün fetal dna taraması ve kan uyuşmazlığı için kan verdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz varmı aranızda fetal dna yaptırmayı düşünen?
Dr Cem akarsu ile görüşmenizi öneririm. Muhteşem bir Dr. inanılmaz ilgili ve odağı tamamen sizsiniz.Kızlar herkese hayırlı ramazanlar ben Kasım ayında dondurulmuş embriyo denedim malesef olumsuz oldu şimdi Allah nasip kısmet ederse bu ay bidaha gideceğiz Bahçeçi Ankara düşünüyoruz ama Bahçeçi ye giden arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum Ankara’da önereceğiniz erkek faktörlü daha iyi bi doktor önerisi olan varsa açığım
7. Haftada kalanları kullanıp bırakmamı söyledi Dr ve kalanları kullanıp bıraktım. Galiba ultrasondaki bebeğin durumuna göre Dr devam ya da bırakın tavsiyesi veriyor.Kızlar selam, progestanı bırakan varmı aranızda. Benim doktorum 10. Hafta bitiminde bırakabilirsin dedi. 2 gündür kullanmıyorum, birde dün fetal dna taraması ve kan uyuşmazlığı için kan verdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz varmı aranızda fetal dna yaptırmayı düşünen?
Benim de kan sulandırıcı iğne bitti dün. Progestan fitil elimdeki bitince bırakıcam son kutu kaldı. Fetal dna neydi önerdikleri testleri yaptırmak istiyorum ben. Birde uyguna gelsin diye doğum paketi alacağız. Her şey giderek zamlanıyorKızlar selam, progestanı bırakan varmı aranızda. Benim doktorum 10. Hafta bitiminde bırakabilirsin dedi. 2 gündür kullanmıyorum, birde dün fetal dna taraması ve kan uyuşmazlığı için kan verdim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz varmı aranızda fetal dna yaptırmayı düşünen?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımSelam iş yoğunluğundan bayadır giremedim. Transfer için estrofeme başlamıştım biliyorsunuz kontrolde doktorum 1 tane polip gördü tam da gün ayarlayacaktık ki maalesef transfer iptal oldu. ilaçlardan dolayı olabiliyormuş polip o yüzden 14 martta histeroskopi oldum ve 22 martta tekrar adet oldum doktorum tekrar estrofeme başladı. Şuan beklemedeyim 1 nisan kontrolüm var inşallah bir problem çıkmaz ve nisan başı transferimi hayırlısı ile olurum. Yazışmaları kaçırdım sizin test sonucunuz ne oldu acacaba (kahveseverkedi91).
İyiyim canım ne yapayım Nisan sonunda adet olunca tekrar transfer hazırlığına başlıycam.Lilakahve sen ne yaptın durumun nasıl