Amin canim inşallah kim istiyorsa Rabbim hayırlısını versin. Bundan sonra tekrar randevu aldın mi ? Ben artik bi kadın doğumcu bulucam kendimeben de bugun kalp atışı duydum 6 haftalık dedi. cok şükür Allah ım bize bu sevinci yaşattı. inşallah tüm isteyenlere nasip olur hayırlısıyla
Benim ultrason kağıdında 7+0 yaziyor hesaplamaya göre de 6+6kızlar bir de 19 şubatta transfer olanlar için doktor kaç haftalık dedi. benim hesaplarıma göre 6+6 idi. ama doktorum 6 haftalık dedi
Benim hesabıma göre 6+4 düm ama doktor 6+1 dedi cumartesi gittiğimde . Gelişimi normal dedi bu durumun önemi yok sanırımkızlar bir de 19 şubatta transfer olanlar için doktor kaç haftalık dedi. benim hesaplarıma göre 6+6 idi. ama doktorum 6 haftalık dedi
canım benim kendi doktorum kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti yani ayın 26 sına denk geliyor ben bekleyemem diyr devlete gittim tek seferlik. 26 sına tekrar kendi doktoruma gidecegim.Amin canim inşallah kim istiyorsa Rabbim hayırlısını versin. Bundan sonra tekrar randevu aldın mi ? Ben artik bi kadın doğumcu bulucam kendime
yaa evet biz aynı gün transfer olmuştuk. acaba gelişimi fln mı geride dedim kalp atışını duyunca kendimi tutamadımBenim ultrason kağıdında 7+0 yaziyor hesaplamaya göre de 6+6
hmm anladım canım inşallah oyledir ya soramadım heyecandan. muayene oncesi tansıyon bakıyorlardı tansiyonum bile yüksek cıktı heyecandanBenim hesabıma göre 6+4 düm ama doktor 6+1 dedi cumartesi gittiğimde . Gelişimi normal dedi bu durumun önemi yok sanırım
Oy maşallahKızlar 6 arti 1 bugün ve kalp atışını duydum Allah hepinize nasip etsin çok muhteşem biseydi 4 mm bebek
Adete göre hesaplanıyor canımkızlar bir de 19 şubatta transfer olanlar için doktor kaç haftalık dedi. benim hesaplarıma göre 6+6 idi. ama doktorum 6 haftalık dedi
Transferim 23 şubat banada doktorum 6 haftalık dedikızlar bir de 19 şubatta transfer olanlar için doktor kaç haftalık dedi. benim hesaplarıma göre 6+6 idi. ama doktorum 6 haftalık dedi
Yok canim korkma geride olsa dokrorun söyler merak etme iyi düşünyaa evet biz aynı gün transfer olmuştuk. acaba gelişimi fln mı geride dedim kalp atışını duyunca kendimi tutamadımne ultrason görüntüsü isteyebildim ne boyutunu sorabildim
aramızda 4 gün var bana da 6 haftalık dedi. salı tekrar gidicem bakalım inşallah her şey yolundadirTransferim 23 şubat banada doktorum 6 haftalık dedi
Benim gittiğim doktor tüp bebekte biraz büyüyünce haftası daha net anlaşılır dedi yarın kendi tüp bebek doktoruma gidicem aynı gün bana ne diyecek acabaaramızda 4 gün var bana da 6 haftalık dedi. salı tekrar gidicem bakalım inşallah her şey yolundadir
Eminim her şey yolundadır. Aksi bir durum olsa doktorlar uyarır bilgi verir.aramızda 4 gün var bana da 6 haftalık dedi. salı tekrar gidicem bakalım inşallah her şey yolundadir
inşallah canım kendi doktoruma da gitmedim o yüzden içim rahat etmedi bir türlü hayırlısı olsun inşallah saglıklıdırEminim her şey yolundadır. Aksi bir durum olsa doktorlar uyarır bilgi verir.
Sağlıcakla doğsun bebişlerimiz
Canim bende Bugün kalp atışına gittim 5 şubat son adet tarihi gibi düşünürüz dediler bana günü o şekilde 1 cm boyutu içindeinşallah canım kendi doktoruma da gitmedim o yüzden içim rahat etmedi bir türlü hayırlısı olsun inşallah saglıklıdır
maşallah canım sağlıkla büyür inşallah aynı gün transfer olmuştukCanim bende Bugün kalp atışına gittim 5 şubat son adet tarihi gibi düşünürüz dediler bana günü o şekilde 1 cm boyutu içinde
Benim de 6 subat son adet gününü aldılar. 6+2 şuan benim. Yarın kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıklaCanim bende Bugün kalp atışına gittim 5 şubat son adet tarihi gibi düşünürüz dediler bana günü o şekilde 1 cm boyutu içinde
Amin inş canım sağlıkla hep birlikte.. 6+3 olarak hesapladımaşallah canım sağlıkla büyür inşallah aynı gün transfer olmuştukhafta olarak soyledi mi peki
Biz transferden 15 gün öncesi son adet tarihi gibi düşünürüz dediBenim de 6 subat son adet gününü aldılar. 6+2 şuan benim. Yarın kalp atışı duymaya gideceğim inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?