- 14 Ekim 2018
- 1.683
- 1.898
- 133
- 26
anladım benim de normal o zaman. saol canım rahatlattın beniAmin inş canım sağlıkla hep birlikte.. 6+3 olarak hesapladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım benim de normal o zaman. saol canım rahatlattın beniAmin inş canım sağlıkla hep birlikte.. 6+3 olarak hesapladı
Normaldir cnm daha çok küçük ya büyüdükçe daha net oturur mutlaka haftası daha iyi oturuyor bi doktordan dinlemiştim zaten 1 cm olmuş dedi gelişim biricik belli de olmuyor cidden ve uygulamalar bi 3 4 gün önce gibi gösteriyoranladım benim de normal o zaman. saol canım rahatlattın beni
evet bi de bizim tüp bebek olunca biraz daha karışıyor hesaplar.ne stresli süreçler ya olmuyor o dert olunca her ani şüphe hep diken üstündeyiz. inşallah kalbimiz ferahlar bebişlerimiz sağlıklı büyür tüm bu stresleri unuturuzNormaldir cnm daha çok küçük ya büyüdükçe daha net oturur mutlaka haftası daha iyi oturuyor bi doktordan dinlemiştim zaten 1 cm olmuş dedi gelişim biricik belli de olmuyor cidden ve uygulamalar bi 3 4 gün önce gibi gösteriyor
Amin öyle eşime diyorum yeni stres yükleniyor sağlıkla ilerleyecek mi rabbim inş saglikli doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hamd olsunevet bi de bizim tüp bebek olunca biraz daha karışıyor hesaplar.ne stresli süreçler ya olmuyor o dert olunca her ani şüphe hep diken üstündeyiz. inşallah kalbimiz ferahlar bebişlerimiz sağlıklı büyür tüm bu stresleri unuturuz
Benim de 6+4 dü ama 6 haftalık çıktı doktor gayet güzel hiç takılma dedi olur oynar dedikızlar bir de 19 şubatta transfer olanlar için doktor kaç haftalık dedi. benim hesaplarıma göre 6+6 idi. ama doktorum 6 haftalık dedi
günaydın canım. maşallah 2 aya yaklaşıyor. benim bir anda bulanıyor geciyor hemen bir şeyler yiyorum cok zorlanmıyorum aslındaGünaydın kızlar 7.haftanin ilk günü yaban mersini boyutuna ulaşmisiz Midem çok fena hafta sonundan beri sürekli eksi tuzlu yesem de bulaniyor karisiyor gecmiyor pridam hiçbir işe yaramadi decavit vitaminde daha fena yapıyor doktora soylucem haftaya başka vitamin versin sizle ne yapıyorsunuz mide problemini
Benim niye böyle ya 24 saat karışıyor bulaniyor yesem de gecmiyorgünaydın canım. maşallah 2 aya yaklaşıyor. benim bir anda bulanıyor geciyor hemen bir şeyler yiyorum cok zorlanmıyorum aslında
Bana prilam yanında onzyd yazdı doktor öğlenleri de onu içiyorum. Biraz daha yatistiriyor bulantıyı. Yoksa su bile içemiyorum mide bulantısından.Benim niye böyle ya 24 saat karışıyor bulaniyor yesem de gecmiyor
merhaba canım sana doktor ne zaman bıraktırttıKızlar merhaba. Elimde 6 ampul progestan dex var ben kullanmayı bıraktım bugün itibariyle. Almak isteyeniniz var mı
ben kullanıyorum hala da ne zaman kesecegini bilsem ona göre alırdım ben deKızlar merhaba. Elimde 6 ampul progestan dex var ben kullanmayı bıraktım bugün itibariyle. Almak isteyeniniz var mı
Merhaba canım. 8+1 bugün. Bırakıyoruz dedi. Estrofemi de bıraktırdımerhaba canım sana doktor ne zaman bıraktırttı
Ona göre al sen de depo yapma ilk defa fazla aldım elimde kaldı benimben kullanıyorum hala da ne zaman kesecegini bilsem ona göre alırdım ben de
Ben alabilirim benim 10. Haftayı tamamla öyle bırak dedi.Kızlar merhaba. Elimde 6 ampul progestan dex var ben kullanmayı bıraktım bugün itibariyle. Almak isteyeniniz var mı
benim daha 6 haftalık canım bende daha bıraktırmaz heralde. sana 8+1 i neye gore soyledi son adet tarihine gore mıMerhaba canım. 8+1 bugün. Bırakıyoruz dedi. Estrofemi de bıraktırdı
benim daha var canım kullanırım daha fazla da almadım. ben alsam olur muOna göre al sen de depo yapma ilk defa fazla aldım elimde kaldı benim
6 tane var bende istersen al bendenbenim daha var canım kullanırım daha fazla da almadım. ben alsam olur mu
Bilmiyorum onu hiç ama tüp bebek 5. Gün embriyosu hesaplama ile aynı çıkıyor 8 artı 1benim daha 6 haftalık canım bende daha bıraktırmaz heralde. sana 8+1 i neye gore soyledi son adet tarihine gore mı
Olur nerdesinizBen alabilirim benim 10. Haftayı tamamla öyle bırak dedi.