- 14 Ekim 2018
- 1.683
- 1.897
- 133
- 26
olur canım sen nerede oturuyorsun6 tane var bende istersen al benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım sen nerede oturuyorsun6 tane var bende istersen al benden
sen diger arkadaşa ver canımhayırlısı olsun. ruşen bey bıraktırdı demi ona muayene oldunuz.Hataydayım ama kargoyla gönderebilirim sorun olmaz
Evet canımsen diger arkadaşa ver canımhayırlısı olsun. ruşen bey bıraktırdı demi ona muayene oldunuz.
tüp bebek gebelik hesaplamaya göre şuan 7+1. ama 2 gün once devlete gittim o da 6 haftalık ded moralim bozukdu hatta gelişimfe problem var mı acaba diye. peki oksapar için ne dedi ne zamana kadar devamEvet canım
Sen onlara bakma. Oksapar devam dedi bilmiyorum ne zamana kadar ama sanırım doğuma kadartüp bebek gebelik hesaplamaya göre şuan 7+1. ama 2 gün once devlete gittim o da 6 haftalık ded moralim bozukdu hatta gelişimfe problem var mı acaba diye. peki oksapar için ne dedi ne zamana kadar devam
cok saol canım cok sevindim hayırlı olsun inşallah sağ salim kucagına da alırsın. salı gidecem ben fe eğer hesaplamaya gore olursa gittigim gün 7+6 oluyor ama devletteki doktorun dediği gibiyse de daha 7 haftalık oluyorinşallah hesapladıgımız gibidir. progestan fitil devam mıSen onlara bakma. Oksapar devam dedi bilmiyorum ne zamana kadar ama sanırım doğuma kadar
Ne kadarlık oldun bıraktın canımKızlar merhaba. Elimde 6 ampul progestan dex var ben kullanmayı bıraktım bugün itibariyle. Almak isteyeniniz var mı
Banada bıraktırdı canım ikisinide sadece progestan fitil devam günde 2 kezMerhaba canım. 8+1 bugün. Bırakıyoruz dedi. Estrofemi de bıraktırdı
sana nr zaman bıraktırdı canımBanada bıraktırdı canım ikisinide sadece progestan fitil devam günde 2 kez
8+1 bugün canım. Bırak dediNe kadarlık oldun bıraktın canım
Dünsana nr zaman bıraktırdı canım
Ne kadarlık şu an
Tam 9 hafta oldu bugün canımNe kadarlık şu an
Canim bugün burda ki takipli doktoruma gittim 7 haftalık olarak veriyor ultrason dedimaşallah canım sağlıkla büyür inşallah aynı gün transfer olmuştukhafta olarak soyledi mi peki
Ben alabilirimKızlar merhaba. Elimde 6 ampul progestan dex var ben kullanmayı bıraktım bugün itibariyle. Almak isteyeniniz var mı
hadi ya bana 6 dedi moralim bozuluyor boyle olunca. inşallah sorun yokturCanim bugün burda ki takipli doktoruma gittim 7 haftalık olarak veriyor ultrason dedi
Transferin 6 şubat mıydı canımTam 9 hafta oldu bugün canım
Yoktur cnm emin ol büyüdükçe bence net oluyor sen şimdi gitsen sana da 7 der bence tekrar ne zaman gideceksin sen canimhadi ya bana 6 dedi moralim bozuluyor boyle olunca. inşallah sorun yoktur