hayırlı olsun canım aktif kırmızı kanama olmadıkca sorun degil diye biliyorum. sıkıntı yapma keseyi gormuşsun cok şükür dış gebelik degilmiş güzel düşün.Kızlar merhaba. Dün kese gördük. Bugun ilk defa kahverengi leke gelmiş hafif pembemsi benden akıntıyla beraber. Bu nedir böyle durumla karşılaşan var mı
2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi. İlaçlara aynen devam dedi. Çok korktum ya gerçekten hala da korkuyorum hiç olmadı transferden sonra niye böyle oldu ki akıntıyla beraber gelmişhayırlı olsun canım aktif kırmızı kanama olmadıkca sorun degil diye biliyorum. sıkıntı yapma keseyi gormuşsun cok şükür dış gebelik degilmiş güzel düşün.doktor ilaçlarla ilgili bir şey soyledi mi kalp atısı için de ne zaman cagırdı
kızlar genel olarak yazıyorum. bilgilendirme :)
benim en ufak belirtim olmadı. takiiii 6. haftaya kadar su an 6+6 yım özellikle 2 gundur mıde bulantım arttı.
baska da belırtı yok.
Korktum bir an bende. Kese ve kalp atışlarını görünce rahatlayacağımkimyasal gebelik genelde düşük başlıyor cok yükselmeden de düşüşe geciyır . ilk 3-4 betada belli oluyor veya daha erken
Pozitif canımSonucu belli olan var mı kızlar
Sen doktora gittin miCanım benimde bu hafta mide bulantım çoğaldı ya fena
Tebrik ederim:) Kırmızı kanama olmadığı sürece bir sorun yok diye biliyorum. Kaç haftalık şuan kese gördünüz bir de beta değeriniz nedir acaba ?2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi. İlaçlara aynen devam dedi. Çok korktum ya gerçekten hala da korkuyorum hiç olmadı transferden sonra niye böyle oldu ki akıntıyla beraber gelmiş
Canım ne demek istediğini anlamadım. Benimki şöyleydi hani adetin bitti sanarsın bi bakmışsın tekrar gelmiş. Öyle bi lekelenme tarzındaydı.Ödüm patlıyor gerçekten. Akıntıyla beraber miydi sizin de
aslında normal yerleşmeden dolayı oluyormuş genelde. zaten kanama sayılmaz bu korkma canım bir kez olmuş hem ds2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi. İlaçlara aynen devam dedi. Çok korktum ya gerçekten hala da korkuyorum hiç olmadı transferden sonra niye böyle oldu ki akıntıyla beraber gelmiş
Merhaba cnm ben şuan 10+4 haftalik oldum .6. haftadan beri kahverengi lekelenmem var .iki defa azcikta olsa kırmızıya döndüğü oldu muayene oldum kanama alanı var dedi doktor . kahverengi lekelenme olabilir devam edebilir dedi. Yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım kucağımıza almak nasip olur inşallah.sen ne durumdasinselam kizlar 6 hafta da ve kahverengi lekelenme olan var mi aranizda? normalde haftaya cuma günü randevum var doktorda, bu nedenle yarin bir görünüp danisayim diyorum?
Böyle olanıniz varsa bana yazabilirmi lutfenMerhaba cnm ben şuan 10+4 haftalik oldum .6. haftadan beri kahverengi lekelenmem var .iki defa azcikta olsa kırmızıya döndüğü oldu muayene oldum kanama alanı var dedi doktor . kahverengi lekelenme olabilir devam edebilir dedi. Yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım kucağımıza almak nasip olur inşallah.sen ne durumdasin
Lekelenme kıvamlı kahvereengi akıntı 10 gündür devam diyordu 2 gündür yoktu dün kese ve kalp atışı gördük çok şüküeBöyle olanıniz varsa bana yazabilirmi lutfen
Teşekkür ederimaslında normal yerleşmeden dolayı oluyormuş genelde. zaten kanama sayılmaz bu korkma canım bir kez olmuş hem ds
Anladım canım teşekkür ederimCanım ne demek istediğini anlamadım. Benimki şöyleydi hani adetin bitti sanarsın bi bakmışsın tekrar gelmiş. Öyle bi lekelenme tarzındaydı.
Beta değerimi en son transferin 11.günü ölçtürmüştüm.doktor 5 6 hafta arası dedi tam ölçüm yapmadı kalp atışıyla beraber tam gününü söyleriz dediTebrik ederim:) Kırmızı kanama olmadığı sürece bir sorun yok diye biliyorum. Kaç haftalık şuan kese gördünüz bir de beta değeriniz nedir acaba ?
Ben çok halsizim Göz altlarım mosmor. Akşam yemekten sonra çok uykum geliyor Bi deHamile arkadaşlarım halsizliğiniz var mı? Yani böyle sürekli yatma isteği hasta olacakmış gibi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?