Hiç testlere bakmayın gününüzü bekleyin. Kan testinize bakın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızRoll marka kaset test aldım onda da böyle çıktı güvenemedim başka bir marka erken gebelik testi aldım markasını hatırlıyorum şimdi oda böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç testlere bakmayın gününüzü bekleyin. Kan testinize bakın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızRoll marka kaset test aldım onda da böyle çıktı güvenemedim başka bir marka erken gebelik testi aldım markasını hatırlıyorum şimdi oda böyle
kacıncı gununuz ve kacıncı gün embriyosu
Ya benimde ilk transferım negatıf oldu şimdi rahıme bakılıp çizgi atılacak cıft transfer olucak inşAllah bende sevinirim . Çizgi atıldıktan sonra transferiniz ne zaman oldu pekiEvet çizik atıldı ben çift transfer istediğim icin ve ilk transferim negatif olduğu icin doktorum rahime bakmak ve çizik atmak istemişti cok kararsiz kalmıştım dedim ki sonra tutmazsa neden yaptirmadim diye kendimi suclayacagima yaptirayim dedim iyiki de yaptirmisim
amin, hepimizin inşallahHadi bakalim inşallah gönlüne göre olsun hersey
Ocakta çizik atildi subatta transfer oldum. Insallah sizinde transferiniz pozitif olur doktorunuz ne diyorsa kollarina birakin kendiniziYa benimde ilk transferım negatıf oldu şimdi rahıme bakılıp çizgi atılacak cıft transfer olucak inşAllah bende sevinirim . Çizgi atıldıktan sonra transferiniz ne zaman oldu peki
Canim çok iyi 2 katindan fazla artmış böyle devam eder inşallah tomrisn bizim sonuclar da ciksaydi biran önce süper olurdu baktim yok hala
Hayırlısı olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına da almayi nasip etsinKızlar bugün test günümdü. Sonuç çıktı. Çok şükür pozitif. Rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah hepiniz pozitif sonuçları görürsünüz
Ben 31 ocakta adet oldum 19 şubatta transfer oldumBenim doktorumda histeroskopi yapıp çizik atalım ve ikinciye başlayalım dedi toparlandığında tekrar konuşalım demişti hafta sonu görüşmeye gideceğim. Transfer sonrası şu an adet oldum, ne zaman başlanabiliyor ikinci için?
Amin canım inşallah. Doktorlarınız kese için çağırdılar mı. Pazartesi gidicem ben çok heyecanlıyımCanim çok iyi 2 katindan fazla artmış böyle devam eder inşallah tomrisn bizim sonuclar da ciksaydi biran önce süper olurdu baktim yok hala
Hekiminiz kimdi? Nerede yaptırdınızBen 17.400₺ ye yaptırmıştım
Amin inşallah hepimize inşallahHayırlısı olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına da almayi nasip etsin
cok güzel artmış maşallah canım çok sevindim
Medical point funda gödeHekiminiz kimdi? Nerede yaptırdınız
Sali çağırdı canim bende çok heycanliyim günler gecmiyor gibiAmin canım inşallah. Doktorlarınız kese için çağırdılar mı. Pazartesi gidicem ben çok heyecanlıyım
benim ki cıkmışşben 2 martta 20.00 da kan vermiştim 1320 idi. bunu da 6 martta 10.00 gibi verdim. tam 4 gün olmadı yani 10 saat fln erken verdim 3.5 gün gibi bir şeyCanim çok iyi 2 katindan fazla artmış böyle devam eder inşallah tomrisn bizim sonuclar da ciksaydi biran önce süper olurdu baktim yok hala
cumartesi günü gideceğim ben de :) iple çekiyorum o günüAmin canım inşallah. Doktorlarınız kese için çağırdılar mı. Pazartesi gidicem ben çok heyecanlıyım
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)