Aynı tarihte transfer olmuşuz Beta değerinizi kaç kere yaptırdınız ? yazdınız belki ama göremedim kusura bakmayın kaçırdım belki de :)Ben 31 ocakta adet oldum 19 şubatta transfer oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı tarihte transfer olmuşuz Beta değerinizi kaç kere yaptırdınız ? yazdınız belki ama göremedim kusura bakmayın kaçırdım belki de :)Ben 31 ocakta adet oldum 19 şubatta transfer oldum
Evet canım. Rabbim inşallah sorunsuz ilerlesin hepimizin. Kimseye de söyleyemiyorum. Keseyi görünce söylerim diye düşündüm siz söylediniz miSali çağırdı canim bende çok heycanliyim günler gecmiyor gibi
Teşekkür ederimOcakta çizik atildi subatta transfer oldum. Insallah sizinde transferiniz pozitif olur doktorunuz ne diyorsa kollarina birakin kendinizi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.. Çok heyecanlıcumartesi günü gideceğim ben de :) iple çekiyorum o günü
Estagfurullah persembe günü yani 29 şubatta yaptirdim 774 çıktı birde 2 martta yaptirdim 1653 cikti birde dün verdim hala bekliyorum sizin nasil değerlerinizAynı tarihte transfer olmuşuz Beta değerinizi kaç kere yaptırdınız ? yazdınız belki ama göremedim kusura bakmayın kaçırdım belki de :)
Benim transfer olacağımı bilenler vardi mecburen söyledim istemezdim söylemek ama o ona o digerine söylemiş herkes biliyo artikEvet canım. Rabbim inşallah sorunsuz ilerlesin hepimizin. Kimseye de söyleyemiyorum. Keseyi görünce söylerim diye düşündüm siz söylediniz mi
Çok güzel artmış canım süper hadi darısı başımabenim ki cıkmışşben 2 martta 20.00 da kan vermiştim 1320 idi. bunu da 6 martta 10.00 gibi verdim. tam 4 gün olmadı yani 10 saat fln erken verdim 3.5 gün gibi bir şey
İnsan hem paylaşmak istiyor hem istemiyor. Hem içine sığmıyorsun hem de bir dur süreci görelim diyorsun... böyle hissediyor musunuz sizdeBenim transfer olacağımı bilenler vardi mecburen söyledim istemezdim söylemek ama o ona o digerine söylemiş herkes biliyo artik
Ben de 29 Şubat perşembe akşam yaptım acilde 860 sonra 4 Mart günü istedi İstanbul'daki doktorum o zaman da 6200 çıktı. Bir daha yaptırmadım, iğnelere devam ediyorum. Tekrar yaptırmayı siz mi istediniz yoksa dktor mu istedi ? Cumartesi doktora gideceğim.Estagfurullah persembe günü yani 29 şubatta yaptirdim 774 çıktı birde 2 martta yaptirdim 1653 cikti birde dün verdim hala bekliyorum sizin nasil değerleriniz
Canim tebrikler senin bayağı yüksek çift embriyo transferi miydi kızı mı acabaBen de 29 Şubat perşembe akşam yaptım acilde 860 sonra 4 Mart günü istedi İstanbul'daki doktorum o zaman da 6200 çıktı. Bir daha yaptırmadım, iğnelere devam ediyorum. Tekrar yaptırmayı siz mi istediniz yoksa dktor mu istedi ? Cumartesi doktora gideceğim.
2 gün sonra tekrar et demişti sonrasini doktorum istemedi ben merakimdan yaptirdim ama heycanla sonucu bekliyorumBen de 29 Şubat perşembe akşam yaptım acilde 860 sonra 4 Mart günü istedi İstanbul'daki doktorum o zaman da 6200 çıktı. Bir daha yaptırmadım, iğnelere devam ediyorum. Tekrar yaptırmayı siz mi istediniz yoksa dktor mu istedi ? Cumartesi doktora gideceğim.
Ayyy hissetmez miyim camide anons geçesim var ama sus diyorum zaten çoğu kısım öğrendi. Kalp atışını da duyarsam geri kalan kısıma söylerimİnsan hem paylaşmak istiyor hem istemiyor. Hem içine sığmıyorsun hem de bir dur süreci görelim diyorsun... böyle hissediyor musunuz sizde
Evet yaaa benimkide çıksa kan kuyruğunda pazartesi çıkar sonuç falan diye konusuyorlardi umarim öyle olmaz zaten sali randevum var napayim pazartesi cikan sonucuMaşallah canim güzel çıkmış perikiz35 sira sende bakalim
Burası iyi ki var... En azından yazışşmak çok rahatlatıyorAyyy hissetmez miyim camide anons geçesim var ama sus diyorum zaten çoğu kısım öğrendi. Kalp atışını da duyarsam geri kalan kısıma söylerim
Tabiki de iyiki var birseyler paylasmak üzüntümüzü sevincimizi paylaşmak çok güzelBurası iyi ki var... En azından yazışşmak çok rahatlatıyor
İnşallah 2.denemem ve başka embriyo m kalmadı başa sarmak çok zorHiç testlere bakmayın gününüzü bekleyin. Kan testinize bakın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
teşekkür ederim:) yok tek embriyo transferi ikinci denemem ilkinde çift olmuştu maalesef kalpleri durdu kaybettik Yüksek çıkınca kız mı diye yorumlanıyor bilmiyorumCanim tebrikler senin bayağı yüksek çift embriyo transferi miydi kızı mı acaba
sürekli gidip yaptırmak istiyor insan evet ama o bekleyiş e nbıza girip çıkıp sürekli :) hemşireler ile arkadaş olduk sağolsunlar arayıp söylüyorlar değeri :)2 gün sonra tekrar et demişti sonrasini doktorum istemedi ben merakimdan yaptirdim ama heycanla sonucu bekliyorum
Devlet hastanesinin acilinde yaptırabilirsiniz tüp bebek olduğunu söylerseniz yardımcı oluyorlar, ben iğne vurulmaya gittiğim zaman yaptırmıştım hatta iğneyi vuran hemşire tüplere kan aldı.Evet yaaa benimkide çıksa kan kuyruğunda pazartesi çıkar sonuç falan diye konusuyorlardi umarim öyle olmaz zaten sali randevum var napayim pazartesi cikan sonucu