2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlısı kızlar biraz psikolojik sıkıntı yaşadığım bir dönemle çakıştı transfer belki de ondan salıyorum kendimi. Ama hicbirinizi bizzat tanımasam da süreçte çektiğiniz zorlukları kendim de az çok gördüm ve artık biliyorum. Hepiniz için dua etmeye devam edeceğim. Rabbım şuan tedaviye başlayacak olan , devam eden ,transfer olan bütün herkese hepinize yardım etsin, sevinçli haberlerle yüzünüzü güldürsün.
 
Merhaba herkeseee
Beni de listeye ekler misin 😊 32 yaşındayım 3.denemem olcak şubatın 3. Haftası transfer olur diye tahmin ediyorum bakalım hayırlısı😊 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek bu kez ilk ikisi de tutunmuştu ama biri 7 haftalıkken kalbi durdu ikincisinde de kanamam oldu 5. Haftada düşük yaptım ikincisi aralık ayındaydı. İnşallah bu kez tutunur ve sağlıkla devam eder. 2.den sonra kromozom testi verdik eşimle, genetik hastalık çıkmayınca pgt istemedi doktorum tekrar transfer denemeye karar verdik. Herkes için hayırlısı olsun bebişlerimizi kucaklarımıza alalım sağlıkla inşallah..Diğer gruba da yazmıştım ama eklenmedi güncellenmediği için eklerseniz sevinirim :)
Ekledim canım hayırlısı olsun inşallah 🤗
 
Bilmiyorum ama ümidim kırıldı biraz. Baya da dikkat ettim ama olmayınca olmuyor demek ki. Kendimi zaten transfer günü bile gebe olacakmışım gibi hissetmemiştim. Belki de hiçbir zaman çocuğum olmayacak
Ahh ahh biz kadınlar bunca acı maddi manevi zorlugu gogusluyoruz da işte bir eksik çizgi yerle bir ediyor , ama umut her zaman vardır burda güzel haber verenlere bakıyorum 2 inci 5 inci denemesin de olanlarla dolu hepimiz için evlat sahibi olma zamanı farklı, üzulebiliriz ama umutsuz olamayız ♥️
 
Kızlar kan sonucum çıktı 🥰
 

Eklentiler

  • IMG_6190.jpeg
    IMG_6190.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 101
Bugün erken gebelik testi aldim yaptım ve sonuç baya bariz tek çizgi. Ben elendim ,siz devam edin 🥲
Canım 6. gündesin çok erken daha. okuduğum yerlerde 6. gün beta hcg kana karışmaya başlıyor diyor ki idrara daha geç karışıyor. Aynı gün transferiyiz, benim de 6. günüm.Moralini bozma nolur.
 
X