Evet cnm 52 saat var aralarındacok güzel gelmiş degerin canım. 2 gün arayla öı yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm 52 saat var aralarındacok güzel gelmiş degerin canım. 2 gün arayla öı yaptın
10.gün 285Kaçıncı günler
Üzüldüm hayırlısı olsunn Eylül sonunda Dondururken de embriyolog 3. Gün 10 hücreli cok kaliteli bir embriyo donduruyoruz demişti.Transferden önce yine embriyolog geldi çözdürdük %100 geri dönüş sağladı,embriyodan beklentimiz yüksek dedi.Embriyo glue dedikleri solüsyonda beklettiler transferden önce 6000 verdik onun içinde. Bir de serum verdi bana her hafta oluyorum. Amh ım cok düşüktü 0.02. Kilom 50. Yaş 37. Havuz yaptıramadık yurdışında olunca tek embriyo üzerinden mecbur gittik. Allah nasip etti Darısı başınızaMerhaba. Bende cem çelikte transfer oldum 3.gun 13 Şubatta ama negatif oldu benimki size ekstra bişey yapıldı mı ve kaç hucreliydi
Doktorumla konuştum 12. Günü bekle diyor.İnşallah sabırsızlıkla bekliyoruz
Gayet güzel sonuçlrın kimyasal olsaydı şimdiye bu değerler düşerdi endişelenmemeni öneririmKızlar merhaba ben 14 şubatta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi
9. Gün - 6
12.gün- 30
14gün - 72
16.gün - 125
Adetim 8 gün geçti pazartesi tekrar test vericem sizce kimyasal falan mıdır bu durumla karşılaşıp sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu Cvp verin lütfen çıldırmak üzereyim sevinemiyorum bile
maşallah cok güzelEvet cnm 52 saat var aralarında
Gerçekten sevinemiyorum ya inşallah dediğin gibi olurGayet güzel sonuçlrın kimyasal olsaydı şimdiye bu değerler düşerdi endişelenmemeni öneririm
Tomrisn sende Ruşen atmaca da yaptırdın değil miben de kan verdim sonuç bekliyorum
Yani çok haklısınız beklemek çok zor biliyorum ama ben kendimi iki sonucada hazırlamıştım. Bekleyebilirseniz bekleyin 2 gün dahaDoktorumla konuştum 12. Günü bekle diyor.
Eşimi de ikna edemiyorum test için.
Haklısın bu süreç böyle tedirgin yapıyor insanı ama kötü görünmüyor artışın ,6 gün sonra keseyi görürsün gibi inşallahGerçekten sevinemiyorum ya inşallah dediğin gibi olur
Hadi hayırlı haberlerle gelben de kan verdim sonuç bekliyorum
Heyecanlı cnm bekliyoruz inşben de kan verdim sonuç bekliyorum
İnşllah kese beta kaçta olunca görünüyor bilginiz var mıHaklısın bu süreç böyle tedirgin yapıyor insanı ama kötü görünmüyor artışın ,6 gün sonra keseyi görürsün gibi inşallah
Çok güzel çıkmış canım katlanarak gitsin inşallah doktora ne zaman gitmeyi dusunuyorsun?kızlar kan sonucum 1321 12. günüm bugun 3 gün önce 330 du
Artik kan vermezsin canim. Artislarin guzel oldukızlar kan sonucum 1321 12. günüm bugun 3 gün önce 330 du