8 şubat ta transfer yapıldı 6 mart kontrol ona da çok varDr kontrolun ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 şubat ta transfer yapıldı 6 mart kontrol ona da çok varDr kontrolun ne zaman
Allah yardımcınız olsunnn , umarım senle kalmayı seçer .Kızlar benim 5. Haftam dün gece çok kanamam oldu en yakın özel hastanede acile gittim ve gereken neyse yapicaz ama muhtemelen düşer dedi çünkü çok düzensiz bir kese dedi lütfen dua edin çok üzülüyorum
İnşallah düzelir her şey istediğiniz gibi olur Allah yardımcınız olsunKızlar benim 5. Haftam dün gece çok kanamam oldu en yakın özel hastanede acile gittim ve gereken neyse yapicaz ama muhtemelen düşer dedi çünkü çok düzensiz bir kese dedi lütfen dua edin çok üzülüyorum ya
Ahh çok çok üzüldüm inşallah düşmez devam ediyor mu halaKızlar benim 5. Haftam dün gece çok kanamam oldu en yakın özel hastanede acile gittim ve gereken neyse yapicaz ama muhtemelen düşer dedi çünkü çok düzensiz bir kese dedi lütfen dua edin çok üzülüyorum ya
ee kızımda hıc morarmadı. 9 ay oldum kaymak gıbı ıdı gobusumkan sulandırıcı morartıyor canım. normalde de o ilacı kullandığımızsan vücudumuz morarmaya cok yatkın oluyor
Canımm 9.5 mm olmuşş cuma günü transferim var kızllaaaarrrrrGüzel haberler al inşallah
Çok heyecanlııı inşallah pozitifi alırsın hayırlısıyla adetin kaçıncı günü transfer olmuş olacaksın canim?Canımm 9.5 mm olmuşş cuma günü transferim var kızllaaaarrrrr
18. Güne denk geliyo. Ay önemli bişey mi bu bu arada deli gibi ilaç verdi yine antibiyotik kortizonlu bi ilaç bi tane iğne bi tane de transfer sonrası kan sulandırıcı iğne verdi.Çok heyecanlııı inşallah pozitifi alırsın hayırlısıyla adetin kaçıncı günü transfer olmuş olacaksın canim?
18-20.gunlere geliyor normalde ama önemli olan kalınlık tabikiii. O ilaçları bana da Çarşamba verecek muhtemelen benim de pazar yada ptesi olur diye düşünüyorum. Delta cortil demi bı ilacının adı. Bendeki kağıtta da yazıyor hepsinden ben de yicem18. Güne denk geliyo. Ay önemli bişey mi bu bu arada deli gibi ilaç verdi yine antibiyotik kortizonlu bi ilaç bi tane iğne bi tane de transfer sonrası kan sulandırıcı iğne verdi.
Yok ya tetradox , prednol, promester verdi bunları transfere kadar kullanıcam. Promester iğne her gün 1 tane. Bide clexane bunu transfer günü götürücem hastaneye18-20.gunlere geliyor normalde ama önemli olan kalınlık tabikiii. O ilaçları bana da Çarşamba verecek muhtemelen benim de pazar yada ptesi olur diye düşünüyorum. Delta cortil demi bı ilacının adı. Bendeki kağıtta da yazıyor hepsinden ben de yicem
Bir de tekrar estrofem yazmış ve estrofem parası ödedim sadece diğerlerine ödemedim18-20.gunlere geliyor normalde ama önemli olan kalınlık tabikiii. O ilaçları bana da Çarşamba verecek muhtemelen benim de pazar yada ptesi olur diye düşünüyorum. Delta cortil demi bı ilacının adı. Bendeki kağıtta da yazıyor hepsinden ben de yicem
İlaçların içerikleri aynı canim, antibiyotik kortizon içerikli ve progestan vermişler benimkiler de öyle. Hayırla sonuclanir inşallah benim de Çarşamba belli olacak günümBir de tekrar estrofem yazmış ve estrofem parası ödedim sadece diğerlerine ödemedim
Senin içinde hayırlısı olsun inşallahİlaçların içerikleri aynı canim, antibiyotik kortizon içerikli ve progestan vermişler benimkiler de öyle. Hayırla sonuclanir inşallah benim de Çarşamba belli olacak günüm
olabilir. yapmayadabilir ama antikoagulan oldugundan vucut kanamaya cok yatkın oluyor o yüzden morarma da cok kolay oluyor kan sulandırıcı da en cok görünen şey morarmaee kızımda hıc morarmadı. 9 ay oldum kaymak gıbı ıdı gobusum
Teşekkür ederim bende dayanamadım bugün yine yaptım ilk 5 dk içinde silik çizgi belirdi fotoğrafta parlıyor biraz daha otursun atıcam burayaben sana atayım canım ornek olarak 4. gün cok cok silikti. 1 saat fln sonra daha da belirginleşti
cok cok üzüldüm sen de cok haklısın kıyamam sana yainşallah bebegin seninle kalacak bir gelişme olursa bize de haber et bol bol dua etKızlar benim 5. Haftam dün gece çok kanamam oldu en yakın özel hastanede acile gittim ve gereken neyse yapicaz ama muhtemelen düşer dedi çünkü çok düzensiz bir kese dedi lütfen dua edin çok üzülüyorum ya
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bebeğiniz sizinle kalırKızlar benim 5. Haftam dün gece çok kanamam oldu en yakın özel hastanede acile gittim ve gereken neyse yapicaz ama muhtemelen düşer dedi çünkü çok düzensiz bir kese dedi lütfen dua edin çok üzülüyorum ya
Çoook erkennn bence bekleyin benimde bugün transfer hariç 4. Günüm hiç yapmayı düşünmüyorum
yaa cok sevindimm canım hayırlısıyla bebişinle kavusursunuz inşallahCanımm 9.5 mm olmuşş cuma günü transferim var kızllaaaarrrrr