- 7 Ocak 2022
- 465
- 217
- 53
- 40
Yarin hersey belli olcakCevabını yazın bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin hersey belli olcakCevabını yazın bana da
Yok ya bu test çok saçma bana bundan belirgin çıkardığı oluyor ama çizgiyi görebildiniz mi belli belirsiz kurumadır diye düşünüyorum büyük ihtimalle
Allahım ya o nasıl bişeydir insan çıldırır gerçektenBenim 16.gün kanda pozitif çıktı idrar yaptım hala silik çizgi
kim ki onlar4.gun mu
Sabah ilk idrarla yap .
Benden sabirsizlarda varmis
BEnim agrim yoksa mosmor..o kadar tedavi gordum..ilk kez morarma oldu gobegimde..kizimda 9 ay kan sulandirici kullanmistim..o degil sanirim progestan morartiyor..kızlar iğneleri koldan yapan var mı? ben galşba artık koldan yapacagım alt karnım cok şişti ve iğne deger degmez cok acıyor. normalde ağrı eşigim cok yüksek hemen yapardım bugun cook zor oldu
Benkim ki onlar
Kİm diyen ve 4. Gun baslayan diger arkadaslar..kim ki onlar
Ben de aynı durumdayım canım. Göbek mor ,kalçam mor Allah affetsin gercekten zormus. Günde 5 hap iciyorum. 6 tane progestan fitil kullanıyorum. 2 tane de iğne var her gün yapılıyor. Bir an önce doktorum bu ilaçları kessin diye bekliyorumkızlar iğneleri koldan yapan var mı? ben galşba artık koldan yapacagım alt karnım cok şişti ve iğne deger degmez cok acıyor. normalde ağrı eşigim cok yüksek hemen yapardım bugun cook zor oldu
Ben 3.gün yaptım rekor bende sanırım. 4.günün akşamı aşırı silik çıktı. 5.gün sabahı da baya silik çıktı. Ama erken öğrenmiş oldum çok şükürkim ki onlar
Kan testinde de 15. Gun ilk degerimi ogrenerek ben rekordayim.
Vücudun ilaçları atamamış olabilir bol su içki at bi an önceKızlar ben negatif sonuç alalı ve ilaçları bırakalı yarın 1 hafta olacak.
Hala regl olmadım. Birde transferden bu yana geçmeyen bir bel ağrım var.
Çok ağrıyor neden olabilir ki
Kaç geldi bhcg ?Kan testinde de 15. Gun ilk degerimi ogrenerek ben rekordayim.
Regli için mi dedin bel ağrısı için mi. Ay çok ağrıyor belim yaVücudun ilaçları atamamış olabilir bol su içki at bi an önce
Senin kaldı mı embriyon nası devam etmeyi düşünüyorsun
Regl için dedimRegli için mi dedin bel ağrısı için mi. Ay çok ağrıyor belim ya
Evet embriyom var 2 regli sonrası tekrar transfer hazırlığına başlıycaz inşallah
4 gün testinizi atabilir misiniz çok merak ettim hemen mi belirdi ben 2 saat sonra baktığımda böyleydiBen 3.gün yaptım rekor bende sanırım. 4.günün akşamı aşırı silik çıktı. 5.gün sabahı da baya silik çıktı. Ama erken öğrenmiş oldum çok şükür
Transferden beri var ama geçmiyorRegl için dedim
Belkide regl olacağım için ağrıyo belin
Yok yaa. Dr 13. Gun demisti. Saglik ocagi kanimi kaybetti
Kesinlik seviyorumm diyorsun
15. Gun aksam 2800Kaç geldi bhcg ?