• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canımm sonuç için ne dedi doktor.rahim kalınlığı için iyi mi dedi beklediği gibimiymiş ?
Kendi doktorum yaşadığım yerde değil canim. Muayene olduğum Dr arayıp bilgi verdi ilacı artırdı ben konuşmadım bugün. Bence iyi kalınlık burda okuduğum kadarıyla ama bilemedim

Kızlar şimdi fitilimi yapacaktim bi baktim iç çamaşırım kahve rengi olmuş leke gelmis ama damla damla degil baya kahve avcumun ortasi kadar çok canim sıkıldı umarım kimyasal degildir😔

Kızlar şimdi fitilimi yapacaktim bi baktim iç çamaşırım kahve rengi olmuş leke gelmis ama damla damla degil baya kahve avcumun ortasi kadar çok canim sıkıldı umarım kimyasal degildir😔
Değildir inş yerlesme kanaması olabilir iyiye yoralim rabbim hepimize kolaylık versin

Değildir inş yerlesme kanaması olabilir iyiye yoralim rabbim hepimize kolaylık versin
Amin inşallah vallahi 2 kimyasaldan sonra korkuyorum hafiften adet agrim da başladı. Allah'm emeklerimizi boşa çıkarmasın günler geçmiyor pozitifi gördük bu kezde bu kaygilar başladı 😔

Back