- 13 Eylül 2019
- 569
- 552
- 103
- 33
Amin canım çok teşekkür ederim senin güzel haberlerini bekliyoruzSağlıcakla ilerlesin canım benim çok sevindim gece gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok teşekkür ederim senin güzel haberlerini bekliyoruzSağlıcakla ilerlesin canım benim çok sevindim gece gece
Kendi doktorum yaşadığım yerde değil canim. Muayene olduğum Dr arayıp bilgi verdi ilacı artırdı ben konuşmadım bugün. Bence iyi kalınlık burda okuduğum kadarıyla ama bilemedimHayırlı olsun canımm sonuç için ne dedi doktor.rahim kalınlığı için iyi mi dedi beklediği gibimiymiş ?
Şuan tam 6+0 haftalık 1.06 cmKeseyi gören arkadaşlarım kaç haftalık gördünüz ve kaç mm di yazarmısnz
Anladım canım. Bakalım benimki ne dicek çok heyecanlııııKendi doktorum yaşadığım yerde değil canim. Muayene olduğum Dr arayıp bilgi verdi ilacı artırdı ben konuşmadım bugün. Bence iyi kalınlık burda okuduğum kadarıyla ama bilemedim
Güzel haberler al inşallahAnladım canım. Bakalım benimki ne dicek çok heyecanlıııı
Hayırlı olsun canım
Kaçıncı gününüzKizlar bunu da şimdi yaptım erken gebelik testi sabahta normal test yapmıştım çok silik çıkmıştı bu bayağı belirginlesti
Her devlet hastanesinde artık beta testi yok. Olana denk gelirsen evet bakarlarDevlet hastanesi acilde beta bakarlar mi
Peki bugün bakarlar mı, pazar?Her devlet hastanesinde artık beta testi yok. Olana denk gelirsen evet bakarlar
Dün yaptığımda 5.günümdüKaçıncı gününüz
Karnım ağrıyor gebelik şüphesi var ilaç kullanacağım ona göre diyorum düşüklerim var daha önce diyorum hemen bakarlarPeki bugün bakarlar mı, pazar?
Acilden girildiğinde kan alıyorlar bakıyorlarsaPeki bugün bakarlar mı, pazar?
Açıkça söylüyorum ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugun test günüm beta bakmam lazım diye yapıyorlar hemenPeki bugün bakarlar mı, pazar?
Değildir inş yerlesme kanaması olabilir iyiye yoralim rabbim hepimize kolaylık versinKızlar şimdi fitilimi yapacaktim bi baktim iç çamaşırım kahve rengi olmuş leke gelmis ama damla damla degil baya kahve avcumun ortasi kadar çok canim sıkıldı umarım kimyasal degildir
Amin inşallah vallahi 2 kimyasaldan sonra korkuyorum hafiften adet agrim da başladı. Allah'm emeklerimizi boşa çıkarmasın günler geçmiyor pozitifi gördük bu kezde bu kaygilar başladıDeğildir inş yerlesme kanaması olabilir iyiye yoralim rabbim hepimize kolaylık versin