Ben oturarak kılıyorum canımKızlar transferden sonra namaz kılabiliyor musunuz? Eğilmek sorun olmuyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oturarak kılıyorum canımKızlar transferden sonra namaz kılabiliyor musunuz? Eğilmek sorun olmuyor mu?
hım anladım canım. hayırlısı boyleymiş belki de yükselir bilemeyizYok canım bı kızım var 4 yaşında bu dondurulmuş bekleyen embriyolarim vardı işte
Var canım iki tane dahaSenin kenarda embriyon varmiydi
Ben varım birkaç mesaj yazdım foruma ama mesajların moderatör onayı bekliyor diyor ? AnlayamadımSonucu belli olan var mı kızlar ?
degerin cok guzel gelmiş hayırlı olsun canımBen varım birkaç mesaj yazdım foruma ama mesajların moderatör onayı bekliyor diyor ? Anlayamadım
Allahım bu mübarek günde ne guzdl haberler MaşaAllahBen varım birkaç mesaj yazdım foruma ama mesajların moderatör onayı bekliyor diyor ? Anlayamadım
Sağolun kızlar,hepimize dua ediyorum bu güzel gecede bahsedilen serumun ben bugün 2.sini aldım ve doktorum birkaç hafta daha devam edeceğimi söyledi ki burada serum yok Olivia adı yanımızda getirdik Türkiyeden alıp. Yurt dışında yaşıyorum,transferimi oldum 3 gün sonra 5 saat uçak yolcuğu yaptım geldim işime başladım öğretmenim 5 gündür de aktif çalışıyorum. Okul cocuklar ilaçlar,yememe dikkat edeyim derken vakit çabuk geçtiAllahım bu mübarek günde ne guzdl haberler MaşaAllah
yaaa maşallah maşallah erken olmasına ragmen baya belirginhayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim canim Amin Çok sevinemiyorum kimyasallardan sonra korkuyorumyaaa maşallah maşallah erken olmasına ragmen baya belirginhayırlı olsun canım
ben de senin gibiyim en son kimyasaldı ondan dolayı sevinemedimÇok teşekkür ederim canim Amin Çok sevinemiyorum kimyasallardan sonra korkuyorum
Yaaaaaaaaa of çok güzel hayırlı olsun canım şuan bariz belirtilerin varmıKizlar bunu da şimdi yaptım erken gebelik testi sabahta normal test yapmıştım çok silik çıkmıştı bu bayağı belirginlesti
O duygu çok kötü pozitif olsun istiyoruz pozitifi görüyoruz acaba oluyor bu kez kafamızda sonra katlanacak mi degerler kese görünecek mi falan doğuma kadar stres İnşallah bu güzel günün yüzü suyu hürmetine isteyen kimseyi boş çevirmesin Rabbim hamiş annelerimizde sağlıkla kulaklarına alsın bizlerde dahil. Negatif olan anne adaylarımızın da bir an önce kucağını doldursun Aminnben de senin gibiyim en son kimyasaldı ondan dolayı sevinemedim
Amin kuzum sagolasin. inanır mısın bunca yıl hep belirti aradim ama negatifti. Bunda sadece arada tatlı tatlı kasık agrim oldu bide dün balıktan aşırı midem bulandi. Onun dışında bi belirtim olmadıYaaaaaaaaa of çok güzel hayırlı olsun canım şuan bariz belirtilerin varmı
Sağlıcakla ilerlesin canım benim çok sevindim gece geceAmin kuzum sagolasin. inanır mısın bunca yıl hep belirti aradim ama negatifti. Bunda sadece arada tatlı tatlı kasık agrim oldu bide dün balıktan aşırı midem bulandi. Onun dışında bi belirtim olmadı
Benm kenarda yok sıfırdn basliycz ücretde başa dönecekVar canım iki tane daha
Hayırlı olsun canımm sonuç için ne dedi doktor.rahim kalınlığı için iyi mi dedi beklediği gibimiymiş ?Canim bugün kontrole gittim. Estrofemi 3ten 4e çıkardı endometrium 8.5 olarak ölçtü. Bugün adetin 11.gunu. Çarşamba tekrar kontrol. Muhtemelen o gün transfer günü belirlenecek