Belli bi noktadan sonra. 2 kati olma suresi 3 hatta 4 gune cikiyor..oyle okumustum.. dert etme gayet iyi.18. Gün 8914
Hep 2 katından fazla artmıştı, bu kez 2 kat bile olmadı. Sizce normal mi? Kontrolüm salı günü.
Belli bi noktadan sonra. 2 kati olma suresi 3 hatta 4 gune cikiyor..oyle okumustum.. dert etme gayet iyi18. Gün 8914
Hep 2 katından fazla artmıştı, bu kez 2 kat bile olmadı. Sizce normal mi? Kontrolüm salı günü.
Hayır canım progestanlar regl olmayı engellerKızlar iyi akşamlar transfer zamanı regl olunmuyor değil mi?
Canım varr bebisyok yok tek embriyo benimm dur atayım telefonu uzaklasıtırıp gözlerinizi kısıp bakın
Hayır canim yumurtlama dönemine denk geliyor hemen hemen adet başlangıcından 19-21 gun sonra falan oluyorKızlar iyi akşamlar transfer zamanı regl olunmuyor değil mi?
Ben de 19 şubatta transfer oldum yarın test yapacak mısın canımCanım varr bebis. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninle ayni gün transfer olduk bende eşime test aldirdim. Ama normal kaset test yarin yapayim demistim seninkini görünce yapasim daha cok geldi
Aayy maşallah o kadar doğru diyorsunuz ki işte çevrenin psikolojik baskısı aman hareket etme yürüme vs insana şüphe düşüyorAralık transfer başlığındaki bi arkadaşın anısını aktarıyorum( aralıkta ilk transferimi olmuştum )
Başka ilden İstanbul’a transfer için geliyorlar ve transferden 2 3 saat sonrasına dönüş bileti alıyorlar saat 6 ya o saatler İstanbul’da trafik olduğu için uçağa geç kalıyorlar ve bütün o havaalanını KOŞARAK kat ediyor arkadaşımız
Sonuç : pozitif
Yani yatmakta harekette yürümekte veya koşmakta değil iş
İş nasip işi arkadaşım tutunacak olan bi şekilde tutunuyor
Evet canim sanirim yapicamBen de 19 şubatta transfer oldum yarın test yapacak mısın canım
Ay ben soruyu yanlış anlamisimKızlar iyi akşamlar transfer zamanı regl olunmuyor değil mi?
Allah bağışlasın çok teşekkür ederim inşallah 5 mart test günüm dualarınızı bekliyorumHayırlı olsun inşallah canım :) benim ilk kızım 3gun embriyorsu taze transferdi bende 1 saat dinlenip İstanbul'dan bı yakadan bı yakaya geçtim trafik malım 1 saat sürdü çok şükür şimdi 4 yaşında gönlünü ferah tut :)
Aslında pazartesi diyordum ama benim 6.gün embriyosu o yüzden pazar da yapabilirim. Ama çok korkuyorum yaa öyle bi belirtim de yokEvet canim sanirim yapicamsen ?
Sağol canım ya, çok stresliyim. En ufak bir şeyden nem kapıyorum. Salı günü doktor iyi şeyler söyler umarım.Belli bi noktadan sonra. 2 kati olma suresi 3 hatta 4 gune cikiyor..oyle okumustum.. dert etme gayet iyi.
Kalp atışının bu değerle degılde haftayla alakası war diye biliyorum canım 6 hafta ve üzeri18. Gün 8914
Kalp atışını beklerim sorun yok ama boş gebelik ya da embriyo gelişiminin durması gibi şeylerden korkuyorum.Kalp atışının bu değerle degılde haftayla alakası war diye biliyorum canım 6 hafta ve üzeri
Ayy benimde 19 şubat bir kasık ağrısı hep var. Biraz oncede kalçada bi ağrı hissettim amaAslında pazartesi diyordum ama benim 6.gün embriyosu o yüzden pazar da yapabilirim. Ama çok korkuyorum yaa öyle bi belirtim de yok
Bende korkuyorum inan benimde belirtim yok arada kasık ağrısı oluyor sag bazen sol tatli tatli ama. Onun haricinde sadece bugün baliktan aşırı midem bulandi yiyemedim. Üstelik yemek zorundayim diye aldirmistim.Aslında pazartesi diyordum ama benim 6.gün embriyosu o yüzden pazar da yapabilirim. Ama çok korkuyorum yaa öyle bi belirtim de yok
Zaten belirti olmak zorunda değil oraya takılma . Kendine dikkat et üzülmeyeceksen yap tabiki testAslında pazartesi diyordum ama benim 6.gün embriyosu o yüzden pazar da yapabilirim. Ama çok korkuyorum yaa öyle bi belirtim de yok
D Denizperisi Senin ve benim 19 şubat sanırım bana da 29 şubatta kan ver dediler kim dayanacak o güne kadarAyy benimde 19 şubat bir kasık ağrısı hep var. Biraz oncede kalçada bi ağrı hissettim amaoturmaktan olabilir
Ay dayanırız inş ne bileyim buraya girmeemden önce hiç yapma düşüncesi yoktuD Denizperisi Senin ve benim 19 şubat sanırım bana da 29 şubatta kan ver dediler kim dayanacak o güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?