- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 18
- 25
Merhaba hamile misinizAynen pazartesi ayın 20si test günüm ama 8. gün bi kana baktırmayı düşünüyorum
Tşk canım darısı herkese inşallahmaşallah canım hayırlısıyla kucagına da alırsın inşallah
Tşk canım transfer 5 şubatHayırlı olsun canım transferin ne zaman olmuştu? Darısı kalp atışına inşallah
Transfer çift embriyoGozun aydin canim.. degerlerin nasildi tek kese dimi. ( bu benim sahsi merakim)
Son gün 20 şubat değer 1500En son ne zaman kan vermiştin degerın neydı canım
3 kati olabilir canim . Istiyorsan olsun insallah :)Kızlar merhaba. 9.gün 270 11.gün 854 çıktı beta ikiz olabilir mi sizce
Tek keseGozun aydin canim.. degerlerin nasildi tek kese dimi. ( bu benim sahsi merakim)
Bence bu artışta problem yok244'ten 426'ya 2 günlük yükselme bu şekilde gebeligi sağlıklı olan var mı? 2 gündür karnım da ağrıyor
Bana verilen kağıtta tatlı yemeyin yazmıyor sadece ağır yağlı ve çok baharatlı şeyler yemeyin diyor. Dün künefe yedim ben çok canım çektiKızlar transferden sonra tatlı yemenin zararı çok mu ya.
İyi bari sevindim şifa olsun bizeBana verilen kağıtta tatlı yemeyin yazmıyor sadece ağır yağlı ve çok baharatlı şeyler yemeyin diyor. Dün künefe yedim ben çok canım çekti
Amin cümlemize inşallah olumsuz da olsa devam edecek gücü bulmamızGönlünü güzel tut insalalh malesef sabır işi öyle ve sınavımız var bı şekilde güzel günler gelcekte bekliyoruz işte canım rabbim güzel sonuçlar verdirsin insallah
beni de ekler misiniz 28 yaşında 5 günlük embriyo tek embriyo transferiEkliyim canım kaç yaşındasın kaçıncı gün embriyosu
Bende yeni geçiyorum. Benimkinin sebebi embriyo kalitesizliğindendi. Farklı bir tedavi yöntemi söyledi vitamin takviyesiyle desteklenen uzun bi yöntemArkadaşlar kimyasal gebelik olunca doktor nasıl bir yol izliyor ? Kimyasal gebeliğin sebebi nedir ? Ben böyle bişeyin olduğunu bilmiyordum benimki kimyasalmışçok üzgünüm değerim 46 Dan 27 ye düşmüş
Bende yakında olurum gibime geliyor. Araştırdım biraz kimyasal gebelik her sebepten olabilirmiş en çok embriyoda bi kromozomal bozukluk olursa rahim onu atmak istermiş…Arkadaşlar kimyasal gebelik olunca doktor nasıl bir yol izliyor ? Kimyasal gebeliğin sebebi nedir ? Ben böyle bişeyin olduğunu bilmiyordum benimki kimyasalmışçok üzgünüm değerim 46 Dan 27 ye düşmüş
18. Gün 8914Kızlar 5. Gün embriyo.
10. Gün 423
12. Gün 906
14. Gün 2296
16. Gün 4911
Kan testi vermeye devam etmeli miyim? Tüp bebek merkezinde randevum 27 Şubat Salı günü. Sizce o gün kalp atışı duyulur mu? 6 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?