- 13 Eylül 2019
- 569
- 552
- 103
- 33
Yok canım ben 19 şubatta transfer oldum bugün daha 3.günüm ama senin senin 7.günün ama sen yaptın mıCanım biz seninle ayni gun transfer olmuştuk sanirim 15 şubat test yaptinmi hiç belirtilerin devam ediyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben 19 şubatta transfer oldum bugün daha 3.günüm ama senin senin 7.günün ama sen yaptın mıCanım biz seninle ayni gun transfer olmuştuk sanirim 15 şubat test yaptinmi hiç belirtilerin devam ediyor mu
Ben de de öyle şu an 4 bitti 5 e giricem ilk günler gibi değilim bel ağrısı karın ağrısı geçti. İyi bişey mi ben de bilmiyorum var demekki böyle bi çok kişi inşallah hayırdır diyelimBendede transferdn sonra başladı 5 aylik gibi göbeğimm var 2 gün çok bel agrisu oldu 5 6 günde oldu 2 gündür pek yok iyi bisymi bilmiyrm
Aynı durumdayıZBen de aynı durumdayım. İlk 3 4 gün fena bacaklarım kasıklarım ağrıdı bugün daha ağrısızım korkuyorum tabi
Ay hadi güzel haberler insallahhh bekliyoruz canım muhakkak haberdar et biziKızlar kan vermeye geldım idrarda görmedıyım ümidimi inşAllah kanda gorururum
Ay bendede yoktu 6 7 ci gün 8 ci gün simdi adet agrisi basladi sevinsek mi üzülsemmi bilemedmBen de de öyle şu an 4 bitti 5 e giricem ilk günler gibi değilim bel ağrısı karın ağrısı geçti. İyi bişey mi ben de bilmiyorum var demekki böyle bi çok kişi inşallah hayırdır diyelim
Merhaba kızlar doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
Yok canım ben 19 şubatta transfer oldum bugün daha 3.günüm ama senin senin 7.günün ama sen yaptın mı
Test gününü beklemekten başka çaremiz yokAy bendede yoktu 6 7 ci gün 8 ci gün simdi adet agrisi basladi sevinsek mi üzülsemmi bilemedm
Ya yanlış hatirladim ozaman bende yarin sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorum ama sanirim negatifim oyle hissediyorum gebelik belirtileri hic yok bendeYok canım ben 19 şubatta transfer oldum bugün daha 3.günüm ama senin senin 7.günün ama sen yaptın mı
Ben geçen yıl mart ayinda 5. Gün dondurulmuş transferi olmuştum ama negatif oldu şuan yine 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugun 7. Gunum ama yine negatif hissediyorum cunku hic gebelik belirtisi yok bendeMerhaba kızlar doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
Psikolojiktir muhtemelen. Böyle şeylere takılmayın üzmeyin kendiniziBen 19 şubatta transfer olmuştum az önce biraz bişeylere gerildim ve kasık ağrısı ve rahmimde batma başladı normal mi sizce yaşayan var mı
Güzel değerHadi gözünüz aydın hayırlı olsun benimde 3.kan testim 1931 çıktı diğerleri 122-488 di nasıl sizce
5.gün çift embriyoydu bugün 9.gün 50 çıkmış çok mu
Neyse bitti benm senin ne kdr var yarinida atlatirsm bitti bnm şafakTest gününü beklemekten başka çaremiz yok
Merhaba canım ben doğal siklus ile pozitifi gördüm darısı senin başınaMerhaba kızlar doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
Of sen dha başındaymssn bn bitirdim inşallah güzel sonuç alirim 2 embriyo dua et cnmBenim 29 şubat test günüm daha var
Sana umut olmaya geldim doğal siklus ile dondurulmuş embriyo transferim yapıldı ve hamileyim kese görmeye gitmedim ama galiba ikizler beta çok yüksek geldi benimde ilk transferim başka bi yöntemle olmuştu tek embriyoydu ve tutmamıştı.Merhaba kızlar doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
İnşallah canım hepimizin tutsun inşallah senin de benim de herkesin inşallahOf sen dha başındaymssn bn bitirdim inşallah güzel sonuç alirim 2 embriyo dua et cnm