Ya ne alaka canım o kadar gotmisken inanmiyorum iyi sabırlı çıkmışsın varsa her türlü değerden belli olurdu
Ya ne alaka canım o kadar gotmisken inanmiyorum iyi sabırlı çıkmışsın varsa her türlü değerden belli olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrarda negatıf gordum ya kadının da öyle diyince bi umut belki dedim ama kasıklarımda bir ağrı varki 5. Ci gündenYa ne alaka canım o kadar gotmisken inanmiyorum iyi sabırlı çıkmışsın varsa her türlü değerden belli olurdu
Hüseyingazi mamak da mi oturyrsnzAnkarada nur tıpa gıtdık ozel hastane kadın pazar gunu test zamanı gel belki gec tutunmuştur yazık deyılmı üzülürsün dedi yapmadı ya ödemenın makbuzuda al gununde gel dedı daha 4 gun var
Canım keske verseydin bak bende 10 kusur çıktı ve benimde kasık ağrılarım varİdrarda negatıf gordum ya kadının da öyle diyince bi umut belki dedim ama kasıklarımda bir ağrı varki 5. Ci günden
TamamdırYüzey balıkları yenilebilir. Dip balıklarından kaçınıyoruz
Bekliucem artık ya tutunmamıştır deye düşünüyorum ama bakalım idrar testlerim negatifCanım keske verseydin bak bende 10 kusur çıktı ve benimde kasık ağrılarım var
Aynen canımHüseyingazi mamak da mi oturyrsnz
Yoksa sendemi burda oturuyonAynen canım
Annemler orda bn pursklardymYoksa sendemi burda oturuyon
Canim ben sabah öğle akşam kullaniyorum sanırım 8 saat arayla yapılması gerekiyor 3 tane olunca ama benim 6 saat 7 saat falan oluyor aralarındaBen fitili sabah akşam kullanıyorum tam 12 saat mi olması lazım arası saat yazmadılar bana sabah akşam yazdılar sadece
Ne diyorsunuz ??
Bnde sabah 2 aksam 2 kullaniyrmCanim ben sabah öğle akşam kullaniyorum sanırım 8 saat arayla yapılması gerekiyor 3 tane olunca ama benim 6 saat 7 saat falan oluyor aralarında
Bende aynıBnde sabah 2 aksam 2 kullaniyrm
Ama kasıklarımda bi ağrı var transferın 5 ci gununden adet olucam gıbı
Hee anladım ben yabancıyım aslında Azerbaycanlıyım burda evliAnnemler orda bn pursklardym
Veremedim canımÇıkmadı mı sonucun canım