Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün acaba burdaBak benimki bile bu şekildeydi dün yani düşün varla yok arası gibi
Evet yakismisBak bakalım
GorunuyorKızlar bugün 8.Günüm sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi gibi var sanki bi bakar mısınız
Kac cikti canim.. bide kacinci gundu senin embriyoKızlar 9.gün beta kaç olunca kimyasal gebelik riski oluyor ? En az kaç olmalı
5.gün çift embriyoydu bugün 9.gün 50 çıkmış çok mu kötüKac cikti canim.. bide kacinci gundu senin embriyo
Bazılarında var bazılarında yok . Ama ilaçlar yapıyoBende dün transfer oldum belim ağrıyor ara ara kasık ağrısı var canım
BIraz dusuk ama 2 gun sonra ne cikacak o onemli..burda bir arkadas varsi 35 cikmisti. Onun kimyasal oldu diye hatirliyorum.5.gün çift embriyoydu bugün 9.gün 50 çıkmış çok mu kötü
Maalesef öyle canımBIraz dusuk ama 2 gun sonra ne cikacak o onemli..burda bir arkadas varsi 35 cikmisti. Onun kimyasal oldu diye hatirliyorum.
Insallah iyi haberlerini okuruz.tek degerden cok yorum yapilmiyor.
Daha 9 gun 12 gununde verseydın daha yuksek olurdu bence bebışın senınle5.gün çift embriyoydu bugün 9.gün 50 çıkmış çok mu kötü
İnşallah kanda güzel sonuç çıkarKızlar kan vermeye geldım idrarda görmedıyım ümidimi inşAllah kanda gorururum
İnşAllahİnşallah kanda güzel sonuç çıkar
Ay iyi yaptınn inşallah pozitiftir yaaa hemen yaz çıkıncaİnşAllah
Canım ben vermek zorundaydım doktorum 9.gün değerini istiyor inşallah benimle kalırDaha 9 gun 12 gununde verseydın daha yuksek olurdu bence bebışın senınle
Ne dedi peki.. 2 gun sonrakine bakicaz demistir..dusuk iyi vs yorum yapti miCanım ben vermek zorundaydım doktorum 9.gün değerini istiyor inşallah benimle kalır
Canım biz seninle ayni gun transfer olmuştuk sanirim 15 şubat test yaptinmi hiç belirtilerin devam ediyor muUmarım
Hamilesin ama değerini takip etmemiz lazım dedi kan vericem işte 2 güneNe dedi peki.. 2 gun sonrakine bakicaz demistir..dusuk iyi vs yorum yapti mi
Ben 16 Şubat trasnfer oldum bugün 6 .ci günüm idrar dün yaptım silik gördüm bugün kan verdim 10.57 çıktı canım