Yaaa hadi inşallahben gordummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa hadi inşallahben gordummm
Aynı gun olmuşuz evde test yaptınmı canım hiçbenide eklermisiniz 14 şubat çarşamba 1 adet 5. gün embriyosu yaş 40
Ben 14 şubat yaptım negatıf evde test yapmak sıtres bence13 Şubat transfer olan arkadaşlar siz idrar testiyle mi öğrendiniz kan ile mi
Ben gördüm çift çizg var sağlıkla artsınKızlar bugün 8.Günüm sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi gibi var sanki bi bakar mısınız
Bende versem çıkarmı acaba ıdrar yestınde çıkmıyoBen varmiyim listeyde acaba :) 16 Şubat trasnfer tarihim 5.gun embriyolari bugun 6 günüm kan verdim 10.57 cikti
Canım varsa bence kesinlikle çıkar çünkü benim bile çok düşük değer ama 6 günüm yani bence ver derim kaçıncı gündü senin dusukte olsa çıkar yaniBende versem çıkarmı acaba ıdrar yestınde çıkmıyo
Ben 16 Şubat trasnfer oldum bugün 6 .ci günüm idrar dün yaptım silik gördüm bugün kan verdim 10.57 çıktı canım13 Şubat transfer olan arkadaşlar siz idrar testiyle mi öğrendiniz kan ile mi
Benım bu gun 8 gunum ama ıdrar testlerım negatıfCanım varsa bence kesinlikle çıkar çünkü benim bile çok düşük değer ama 6 günüm yani bence ver derim kaçıncı gündü senin dusukte olsa çıkar yani
Kan testini şimdi gitsem nerde vere bilirim acabaBenım bu gun 8 gunum ama ıdrar testlerım negatıf
Özel hastanenin acilinde bakılıyor canım her saatte. 1 saatte de çıkıyorKan testini şimdi gitsem nerde vere bilirim acaba
Beklesemmı gitsemmi acaba sen ıdrar testi yapmıyomusun idrarda peki çıkıyomıÖzel hastanenin acilinde bakılıyor canım her saatte. 1 saatte de çıkıyor
Normal devlet Hastanesi'ne gidip karın ağrısı bahanesi de ise yarıyor hamilede olabilirim yapsanız aliyorlarKan testini şimdi gitsem nerde vere bilirim acaba
Pardon yazmışsın silik gordum diye ben hiç bi şey gormuyorumBeklesemmı gitsemmi acaba sen ıdrar testi yapmıyomusun idrarda peki çıkıyomı
Bende dün transfer oldum belim ağrıyor ara ara kasık ağrısı var canımTransfer hariç bugün 2. Günüm inanılmaz bel ağrım var sizler ne durumdasınız kızlar
Senin testin nerde yaptın mı canım attın ben görmedim burda çok silik oluyor ya dikkatli baktinmiiPardon yazmışsın silik gordum diye ben hiç bi şey gormuyorum
Yok buraya atmadım testi ama kos kocaman tek hatSenin testin nerde yaptın mı canım attın ben görmedim burda çok silik oluyor ya dikkatli baktinmii
Sende görünüyo gibi inşAllah vardırBak benimki bile bu şekildeydi dün yani düşün varla yok arası gibi