Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah bnada 2 gün sonra tekrarla dendi bende bı kaç gün daha beklim diyordumBenim de 5. Gün 9 çıktı birden fırlıyor Allahin izniyle. 10. Gün 244 oldu
Ben varmiyim listeyde acaba :) 16 Şubat trasnfer tarihim 5.gun embriyolari bugun 6 günüm kan verdim 10.57 ciktilistede güncellenecek olan var mı kızlar
Ben içim rahatlasin diye yapmistim, 5. Gun uzeri gebelik var demek zaten, her sabah erken gebelik testi yaptim evde, doktorun soyledigi test tarihine kadar çünkü kafam karisti 9 degerini gordugum zamanAy inşallah bnada 2 gün sonra tekrarla dendi bende bı kaç gün daha beklim diyordum
Evet bende öyle kararsızım zaten çünkü çok riskli bi sayi bide aklımda progestan dex iğne vuruluyorum acaba diyorum betaya etki edermiBen içim rahatlasin diye yapmistim, 5. Gun uzeri gebelik var demek zaten, her sabah erken gebelik testi yaptim evde, doktorun soyledigi test tarihine kadar çünkü kafam karisti 9 degerini gordugum zaman
Bana gebe koydun mulistede güncellenecek olan var mı kızlar
Ekliyorum canım hayırlı olsunBen varmiyim listeyde acaba :) 16 Şubat trasnfer tarihim 5.gun embriyolari bugun 6 günüm kan verdim 10.57 cikti
Bak bakalımBana gebe koydun mu
Hayırlı olsun sağlıkla artsın canımLilakahve canım benimde şimdilik pozitif takip edilmesi gerekiyor.
onun belli bi degeri yok canım. artışa göre kimyasal tanısı konulabilir.Kızlar 9.gün beta kaç olunca kimyasal gebelik riski oluyor ? En az kaç olmalı
15. Günüm bugün 2 gün araylaKacinci gunun. Iki gun araylami yapildi hepsi
Ben de aynı durumdayım. İlk 3 4 gün fena bacaklarım kasıklarım ağrıdı bugün daha ağrısızım korkuyorum tabiBendede transferdn sonra başladı 5 aylik gibi göbeğimm var 2 gün çok bel agrisu oldu 5 6 günde oldu 2 gündür pek yok iyi bisymi bilmiyrm
Benim pozitifffffflistede güncellenecek olan var mı kızlar
ben gordummmKızlar bugün 8.Günüm sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi gibi var sanki bi bakar mısınız
Ben pozitifim