Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bişey sorucam 5.gün embriyosu 6.gün idrar testinde gözükür mü? Ben test yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı sonra bi kaç saat geçti baktım çoook silik bir çizgi var o kuruma çizgisi mi? Yardımcı olun nolur
Kızlar yardım edinBu arada çatlatma iğnesi falan kullanmadım. Beklediği için kuruma çizgisi mi çıkmıştır. Yoksa 6.gün olduğu için bekledikçe mi belirgenleşmiştir
dah yeni beta düşük diye hemen cıkmamıştır olmasa hiç cıkmazdı. böylr olup pozitif gören cok kişiye denk geldimKızlar bişey sorucam 5.gün embriyosu 6.gün idrar testinde gözükür mü? Ben test yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı sonra bi kaç saat geçti baktım çoook silik bir çizgi var o kuruma çizgisi mi? Yardımcı olun nolur
Kızlar merhaba
Bugün doktorumla görüştüm. Cuma adetin 5. günü muayeneye çağırdı. Ayrıntılı hsg çekilecek. Dondurulmuş 6aa kalitesinde 1 embriyom kaldı. O embriyoyu normal siklus döngüsünde çözdürüp transfer edeceğim dedi. Yani benim yeni transferim ne zaman yapılacak. Böyle bir süreç geçiren arkadaşım bilgi verebilir mi?
3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum kaliteleri pek iyi degildisenin embriyo kaçıncı gün?
Gerçekten mi yaa peki resim atsam bakabilir misiniz görebilecek misiniz. Hayal mi görüyorum kuruma çizgisi değildir yani öyle midah yeni beta düşük diye hemen cıkmamıştır olmasa hiç cıkmazdı. böylr olup pozitif gören cok kişiye denk geldim
Bugun 7. Gunumsenin embriyo kaçıncı gün?
daha çok erken senin için ama hemen yelkenleri suya indirme3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum kaliteleri pek iyi degildi
Gerçekten mi yaa peki resim atsam bakabilir misiniz görebilecek misiniz. Hayal mi görüyorum kuruma çizgisi değildir yani öyle mi
aynısı bendede oldu. 7.gün yani bu sabah test yaptım negatif çıktı.Kızlar bişey sorucam 5.gün embriyosu 6.gün idrar testinde gözükür mü? Ben test yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı sonra bi kaç saat geçti baktım çoook silik bir çizgi var o kuruma çizgisi mi? Yardımcı olun nolur
evet at canım. benim ilk transferimdd de 2-3 saat sonra ikinci cizgi cok silik cıkmıştı pozitifti. ama kimyasal olduGerçekten mi yaa peki resim atsam bakabilir misiniz görebilecek misiniz. Hayal mi görüyorum kuruma çizgisi değildir yani öyle mi
aaa gördüm sanki kenara yakınnne kadar süre sonra cıktı
Allah Allah ya peki o da bekleyince olmadı mı ikinci çizgiaynısı bendede oldu. 7.gün yani bu sabah test yaptım negatif çıktı.
Valla canım epey oldu ya 2 saat geçmiştiaaa gördüm sanki kenara yakınnne kadar süre sonra cıktı
hayır olmadı.Allah Allah ya peki o da bekleyince olmadı mı ikinci çizgi
canım negatif cıksa bile yok diyemezdin cunku baya erken yapmışsın. şuan sonradan da olsa ikinci cizgi cıkmış bu güzel bişey bence. yarın sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olurValla canım epey oldu ya 2 saat geçmişti
O zaman fazla umutlanmayayımevet at canım. benim ilk transferimdd de 2-3 saat sonra ikinci cizgi cok silik cıkmıştı pozitifti. ama kimyasal oldu
Daha önce 2 kere hamile kalmıştım kendiliginden yerlesme kanamasi yasamistim bu defa olmadi o yuzden umutsuzum sanirimdaha çok erken senin için ama hemen yelkenleri suya indirme