bayagı koyu cıkmışşş ben buradayım diyor resmenKızlar az önce bi test yaptım düne göre biraz daha koyu kan yesti yarın verecem 5 Şubat 5.gün çift embriyo
Kaçıncı günKızlar kan verdim beta 56 çıktı sizce ?
Evet inşallah kan testide güzel sonuç çıkar darısı herkesin başına inşallahbayagı koyu cıkmışşş ben buradayım diyor resmen
Bi dk transferden önce çay kahve içmek yasak mı bana kimse bişey demedi onu yeme içme diye dün 5 bardak çay içtim ya kontorl günü de latte içmiştimAy kızlar ben sigara kullanıyordum. Doktor sizin tüp bebek harici çocuğunuz olmaz dediği zaman bıraktım. Sonra arada bir tek tük içtiğim ya da 1 2 fırt aldığım oldu ama o kadar. Transfer sürecinde ise hiç içmedim. Siz de hiç içmeyin. Tutun kendinizi. Bana günde 2 fincan kahve sınırlaması getirmişti hemşire. Ben de günde 2 türk kahvesi içiyorum. Latte içtiysem o çok diye o gün başka kahve içmiyorum. Çayı hiç içmemeyi tercih ediyorum bende. Çünkü onda da kafein var. Türk kahvesini 2 içtiğim için çay ve kakao tüketmiyorum. Kahvesiz yapamam zaten sigarayı bıraktım
Bu test markası innovita dimi ovulasyon testi ile birlikte satıyorlar ona benziyoKızlar az önce bi test yaptım düne göre biraz daha koyu kan yesti yarın verecem 5 Şubat 5.gün çift embriyo
inşallah canım sağlıkla artsınEvet inşallah kan testide güzel sonuç çıkar darısı herkesin başına inşallah
canım bence yarın başlasın diger gün git bugun tam olarak 1. gün kabul edemezsin bence. başlamamış daha leke gelmiş sadeceKızlar tedaviye başlamak için regl bekliyordum.
Çok minik leke geldi.
Yarına kadar aktif kanama başlamaz ama 2. Gün olmuş oluyor.
Yarın doktora gideyim mi sizce ?
7 saatlik uzaklıktan gidiş geliş yapacağım için tam gününde gitmek istiyorum
Benimde 5 Şubat canım Bnde dün test yaptımKızlar az önce bi test yaptım düne göre biraz daha koyu kan yesti yarın verecem 5 Şubat 5.gün çift embriyo
Bugün 8. Gün transferinKaçıncı gün
Evet , 7.gün 44, 9.gün 104 çıktı, yarın tekrar vercemKan verdiniz mi
Canım benim normalde 2-3 gün lekelenmem oluyor, aktif kanamanin başlaması 4-5. Günü buluyor.canım bence yarın başlasın diger gün git bugun tam olarak 1. gün kabul edemezsin bence. başlamamış daha leke gelmiş sadece
Benımde dün 7. Gün dü 56 cıktı yarın bida vermem lazım dimi 2 günde bir asıl test günüm cumartesi yada ona kadar beklemelımıymEvet , 7.gün 44, 9.gün 104 çıktı, yarın tekrar vercem
Bence doktoruna bilgi vermelısn bu konuda bnmde 2. Gün başlamıştı çünkü tedavımKızlar tedaviye başlamak için regl bekliyordum.
Çok minik leke geldi.
Yarına kadar aktif kanama başlamaz ama 2. Gün olmuş oluyor.
Yarın doktora gideyim mi sizce ?
7 saatlik uzaklıktan gidiş geliş yapacağım için tam gününde gitmek istiyorum
Evet, 2 günde bir artış oranına bakmak lazımmış, 56 iyi de çıkmış, çift embriyo mu, benimki çiftti, ama doktor dünkü sonuca göre tek tutunmuş dediBenımde dün 7. Gün dü 56 cıktı yarın bida vermem lazım dimi 2 günde bir asıl test günüm cumartesi yada ona kadar beklemelımıym
Bana doktorum çok net bi şeklde çay ve kahve yasak dedi transfer sonrası ve bn ıkısınide çok severdim bugün 8. Günüm hıc ıcmedımBi dk transferden önce çay kahve içmek yasak mı bana kimse bişey demedi onu yeme içme diye dün 5 bardak çay içtim ya kontorl günü de latte içmiştim
aktif kanaman kaç gün sürüyor canım. ben de kontrol hapı kullanmıştım 4. gün başlamıştı. genelde 1 hafta içinde başlıyor. bir ara sor doktorunu istersen canım baya uzakmış cunku git gel zor olur tam gününde gidersin bariCanım benim normalde 2-3 gün lekelenmem oluyor, aktif kanamanin başlaması 4-5. Günü buluyor.
Bunda kist vardı doğum kontrol hapı kullandım, 3 gün oldu biteli. Ondan kararsız kaldım.
Tek embrıyo canım bnm çok düşüğüm oldgu için riske atmak ıstemedik tek transfer yaptık bi oğlum war zaten Rabbim ona hayırlı saflıkla bi kardeş nasıl etsn inşEvet, 2 günde bir artış oranına bakmak lazımmış, 56 iyi de çıkmış, çift embriyo mu, benimki çiftti, ama doktor dünkü sonuca göre tek tutunmuş dedi
Kaçıncı günün canım ben çizgi goruyorm MaşaAllahKizlar gunaydin...bugunki testimde bariz koyulasma goremedim.
Bugun ise geldim.cok zor sartlarda cektim
Hakkimizda hayirlisi ne diyelim.