2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim de bir embriyom var kuzum. Doktorum dondurmadı. TazE transfer olacakmışım. Ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İlk görüşmede donduracağız demişti. Opu günü taze transfer dedi. Şimdi senin yazını okuyunca Heralde bozulma olabilir diye dondurmadı diye düşündüm. Hakkımızds hayırlısı olsun inşallah canım. Bebeğin seninle olsun ❤
inşallah canım senin de inşallah🌸benim ilk transferim de tazeydi ikinci mecbur dondurulmuş oldu. bana göre bu tutunmada bir şy degiştirmiyor dondurulmuş da onceden cozundurulup normal hale gelşyor sonucta

Tüp bebek 79bin micro tese 43bin dondurma 18bin.Memnun musunuz novarttan sizin faktör nedir azospermi mi ?
Sperm sorunumuz yok kuzum. Açıklanamayan infertilite diye gittik ama düşük rezervli olduğumu öğrendim, o sebeple başladık. Doktorum iyi, çok tecrübeli ama genel olarak doktor ve klinikte iletişim yok denecek kadar az. Açıklama yapılmadan işlem oluyorsunuz. Doktor karar veriyor ve uyguluyor. Hastaya pek bilgi verilmiyor. Bana genelde Tamam demek düşüyor. Labaratuvarı iyiymiş ama. Sırf lavaratuvarı için gelenleri duydum. Sen memnun musun gittiğin yerden? İlgiden alakadan?

Ewet herşey dahil hatta şeker yüklemesi 2li tarama gibi testlerde dahil. Tabii ki yaptırabilirsiniz sadece kişiye özel fiyat çıkıyor size çıkacak ücret farklı olabilir bi sorun fiyat almaktan zarar gelmez ayrıca herşeyi ayrıntılı anlatıyolar
ay cok iyi oldu bunu oğrendigim arastıracagım şuan bi sezeryan en az 20 bindir gecen sene 10 küsür dü cunku

Eklentiler

• IMG_2765.jpeg
    IMG_2765.jpeg
    111,8 KB · Görüntüleme: 387
Sperm sorunumuz yok kuzum. Açıklanamayan infertilite diye gittik ama düşük rezervli olduğumu öğrendim, o sebeple başladık. Doktorum iyi, çok tecrübeli ama genel olarak doktor ve klinikte iletişim yok denecek kadar az. Açıklama yapılmadan işlem oluyorsunuz. Doktor karar veriyor ve uyguluyor. Hastaya pek bilgi verilmiyor. Bana genelde Tamam demek düşüyor. Labaratuvarı iyiymiş ama. Sırf lavaratuvarı için gelenleri duydum. Sen memnun musun gittiğin yerden? İlgiden alakadan?
Biz daha yeni öğrendik azospermi olayını genetik sonuçları bekliyoruz perşembe günü bahçeçiye ön görüşmeye gideceğiz şu an bir tedaviye başlamadık yani

Biz daha yeni öğrendik azospermi olayını genetik sonuçları bekliyoruz perşembe günü bahçeçiye ön görüşmeye gideceğiz şu an bir tedaviye başlamadık yani
Anladım kuzum. İstersen bi novaartla da görüş. Dediğim gibi iletişim iyi değil ama profesyoneller. İki arkadaşim burada ikize hamile kaldı. İşinin ehli insanlar. Neresi kafana yatarsa orayı seçersin. İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzum.

Ankarada iseniz alice embriyolog semra sertyel çok iyi azosperm için kurulmuş bi tüp bebek merkezi
Evet ankaradayız orada test vermek istiyoruz.Sevlye öğrenmek için sperm testi vermemiz yeterli mi ? Ayrıntılı bakılmasını istediğimizi belirtmek gerekiyor mu?

Benim de bir embriyom var kuzum. Doktorum dondurmadı. TazE transfer olacakmışım. Ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İlk görüşmede donduracağız demişti. Opu günü taze transfer dedi. Şimdi senin yazını okuyunca Heralde bozulma olabilir diye dondurmadı diye düşündüm. Hakkımızds hayırlısı olsun inşallah canım. Bebeğin seninle olsun ❤
Tesekkür ederim .. insallah hepimiz kavusuruz 💫💫🌟♥️🙏🏻
bende pco var ve cok yumurta alindi estradiol degerlerim cok yukselmisti.. oyle olunca rahimi dinlindirip 2 regle kadar bekletmek istediler.

Merhaba medical parkta tedavi olanlardan bilgi alabilir miyim. Fiyat ve surec ile ilgili. Kac kez gidilmesi gerekiyor (calisiyorumda :KK43: problem yasiyorum biraz. 38 yasindayim. 6 sene once tup bebek denemelerim olmustu. Sanirim bana rapor cikmaz degil mi kizlar.

Evet yoldaşlarım Ocak aynı yarıladık Allah nasip etsin hepimiz çift çizgiyi görelim inşallah 🙏 Kucaklarımız boş kalmasın , çok güzel bir dönemdeyiz üç aylardayız o kadar çok dua ediyorum ki bekleyen isteyen geceleri sessiz sessiz ağlayan herkese 🥹 Bizde anne olacağız çok inanıyorum 💪🏻

Merhaba medical parkta tedavi olanlardan bilgi alabilir miyim. Fiyat ve surec ile ilgili. Kac kez gidilmesi gerekiyor (calisiyorumda :KK43: problem yasiyorum biraz. 38 yasindayim. 6 sene once tup bebek denemelerim olmustu. Sanirim bana rapor cikmaz degil mi kizlar.
Ben bahçeci tüp bebeğe gidiyor sigorta geçmiyor. Yumurta toplama , kadın erkek için tüm tahliller , tedavide kullandığım ilaçlar , 3 il değişiyorum benzin parası vs derken toplamda 94.000 tl harcadık biz. Sanırım transferden sonra da ilaçlar ve iğneler olacakmış onlar ne kadar tutar bilmiyorum. Ama biz tahmini 120 bin harcayacağız diye düşünüyoruz. Bunca emek , maddi manevi yorucu süreç umarım herkes anne olur bu yolculukta ☺️

Ben bahçeci tüp bebeğe gidiyor sigorta geçmiyor. Yumurta toplama , kadın erkek için tüm tahliller , tedavide kullandığım ilaçlar , 3 il değişiyorum benzin parası vs derken toplamda 94.000 tl harcadık biz. Sanırım transferden sonra da ilaçlar ve iğneler olacakmış onlar ne kadar tutar bilmiyorum. Ama biz tahmini 120 bin harcayacağız diye düşünüyoruz. Bunca emek , maddi manevi yorucu süreç umarım herkes anne olur bu yolculukta ☺️
Tesekkur ederim cevabin icin. Insallah olumlu sonuclar alirsin aliriz.. medical parktan fiyat aldim ben de . Raporsuz 70 bin ilaclar haric. Adet olmayi bekliyorum gidecegim.

Ben ocak 2023te baslamistim medicalparka 1 transfer oldum negatif sonuclandi simdi ikinci transfer icin bekliyorum gecen sene ilaclar haric 40bin falandi cok artmış allah yardimcimiz olsun.. ben hemen transfer olamadgm icin cok gidip geldim ve calisiyorum surekli izin almak zorunda kaliyorum.. insallah anlayışlı bir müdürünüz vardir yoksa surekli rapor almakla falan ugrasmak zorunda kalirsiniz.. bana müdürüm her zaman anlayış gösterdi hastane is yerime yarim saat mesafe de isimi halledip geri isyerime dondum idare ettiler.. insallah hastane ev isyeri üçlüsü birbirine yakindir uzak mesafe zor olabiliyor istanbul icin.

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Selamlar, 33 yasindayim ikinci transferim subatta olacak bi aksilik cikmazsa.. suan icin gunu belli degil.. biri dogal biri transferle iki kimyasal gebeligim oldu suan lenfosit aşısı oluyorum bu ay 3. Aşımı olacağım.

X