2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Nasıl bir uyguşama canım bana daha yapılmadı transferden önce yapılcak sanırım. Birde sana neyden dolayı yapılıyor
vajinaya plastık aparat yerleştiriyorlar oradan buhar olarak uygulanıyor. balık, yosun gibi kokuyor. benim ilk transferim kimyasal oldu, amh degerim düşük yumurta rezervim az. tutunma ihtimalını yükseltmek için yapılıyr

bende 2. adetimi bekliyorum ısrarla sordum kullanmam gereken birşey varmı dıye yok dedi doktorda hemsşirede . kafam karışıyor sürekli anlamadım
adet olunca transfere kadar olan süreç için ilaç başlarlar canım ben de kullanmıyordum

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşDenemeEmbriyo GünTransfer TarihiSonuç

Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

3111 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn tomrisn

2521 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

benide yazarmısın 32 yaş 1 deneme kaç ambrıyo yapacak bilmiyorum şubat 3. haftası

vajinaya plastık aparat yerleştiriyorlar oradan buhar olarak uygulanıyor. balık, yosun gibi kokuyor. benim ilk transferim kimyasal oldu, amh degerim düşük yumurta rezervim az. tutunma ihtimalını yükseltmek için yapılıyr
Ozonla prp farklımı oluyor ☺️ Ben kanımı alıp rahime enjekte eticekler diye anladım sanki doktorun anlatımından. Benimde rahim inceliğim var. Doğalda tüp bebekte kayıplarım oldu. O yüzden denicez prpyide. Birde transfer günü ve inşallah tutarsa sonrasında serum tedavisi alcakmışım

heee :) ay sonunda biri beni anladı :):)
evet ben de senin gibiydim cunku😅transferim kimyasal olunca 2 ay sonra gel dediler 2 ay boyunca hiçbir şey kullanmadım hep kafama takıyordum acaba vir şeyler kaçırıyor muyum eksik midir diye de gerek yokmuş. 2 ay sonra gidince başladık ilaca

Ozonla prp farklımı oluyor ☺️ Ben kanımı alıp rahime enjekte eticekler diye anladım sanki doktorun anlatımından. Benimde rahim inceliğim var. Doğalda tüp bebekte kayıplarım oldu. O yüzden denicez prpyide. Birde transfer günü ve inşallah tutarsa sonrasında serum tedavisi alcakmışım
evet prp farklı oluyor kandan alının bi plazma ile yapılıyor. inşallah emeklerimiz boşa gitmez maddi manevi yoruluyoruz

Merhaba,
Beni de ekler misin☺️ 32 yaşındayım ilk denemem.
Salı günü inşallah opu yapılacak. Dondurulup şubat ortası transfer olacak nasipse 🤲🏽🤲🏽

İlk transferimde sürekli yatmamakla birlikte 10 gün yıllık izin kulanıp evdeydim. Bu sefer tam tersini düşünüyorum 2 gün evde kalıp işe geri döneceğim, bu konuda fikri olan var mı ?

İlk transferimde sürekli yatmamakla birlikte 10 gün yıllık izin kulanıp evdeydim. Bu sefer tam tersini düşünüyorum 2 gün evde kalıp işe geri döneceğim, bu konuda fikri olan var mı ?
ben de tam tersi yapacagım.ilk transferimde hiç yatmadım ilk günler dahil. kimyasal gebelik oldu. bu sefer yatmayı düşünüyorum.vicdanımı rahatlatmak için bu sefer oyle yapacagım ama bana göre yatıp yatmamakla ilgisi yok.

ben de tam tersi yapacagım.ilk transferimde hiç yatmadım ilk günler dahil. kimyasal gebelik oldu. bu sefer yatmayı düşünüyorum.vicdanımı rahatlatmak için bu sefer oyle yapacagım ama bana göre yatıp yatmamakla ilgisi yok.
Herşeye o kadar dikkat ettim ki yemek programı yaptım her beşinden aldım ve hareketsiz kalmadan 12 gün evde kaldım çoğunlukla yattım ama olmadı. Galiba bu işin bunlarla alakası yok

bir kez telefonda embriyola sordum iyi dedi sonra dokoruma telefonda sordum oda iyi dedi en son dayanamadım başka bir gün hemsireye telefonda sordum oda randevunuza gelince doktor dosyanızdan bakar vs dedi . banada demediler 3 kez sordum coğu kişi yazıyor kalitesini gösteren harf lerini bende benimji neden söylemiyor dıye aklıma takılmıştı
Hangi hastane acaba bende sonradan sordum embriyolog bilgi veriyor.

Merhaba arkadaşlar bende 30 aralıkta opu oldum bugün adetim başladı ve ilaçlara başlayacağım 21 günlük olan. sanırım benim de Şubat ayına kaldı transferim 33 yaş ilk denemem 3 adet 5. Gün embriyom var beni de eklerseniz sevinirim teşekkürler herkese hayırlı bir ay güzel haberler alacağımız günler diliyorum 🌸🌸
hepinizi ekledim kızlar, detaylar belli olunca onları da tabloya ekleriz hep birlikte

Merhaba arkadaşlar bende 30 aralıkta opu oldum bugün adetim başladı ve ilaçlara başlayacağım 21 günlük olan. sanırım benim de Şubat ayına kaldı transferim 33 yaş ilk denemem 3 adet 5. Gün embriyom var beni de eklerseniz sevinirim teşekkürler herkese hayırlı bir ay güzel haberler alacağımız günler diliyorum 🌸🌸
merhaba😊hayırlısı olsun inşallah güzel embriyolarınız var inşallah bebişlerimiz tutunur🌸🙏🏻

X