- 4 Şubat 2024
- 163
- 71
- 36
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Canım dün akşam saatlerinde karnımda kasıklarımda sanki lavaboya gitsem regli olacakmışım gibi bir ağrı bir karın ağrısı başladı gaz karnımda bir gerginlik vardı sabaha kadar devam etti sabahtan bu yana da hala hafif regl olacakmışım gibi bir his mega gaz vardı bir de ayaklarım yorgan altında bir an üşüyor bir an yanıyor Kısık ve rahim bölgem çok sıcak bunlar belirti mi bilmiyorum ama Allah’ım inşallah hayallerimi umutlarımı hayallerimizi umutlarımızı boşa çıkarmazTransferin 5. Günümü oldu maşallah zaman nasl geçiyor peki belirti varmı sende inşallah bebişin seninledir
Ben o vitray kullanıyorum kan sulandırıcı sabahta bir tane kor aspirin alıyorum akşamları da iğnemi yapıyorum hem dodex hem ovitralBen kullanmadım sadece estrofem ilk adetimden beri kullanıyorum aynı zamanda coraspin de kullanıyordum hala devam ve transfere 5 gün kala progestan dex iğne artı prednol oda sadece 5 gün kullanımı vardı şuan devam ettiklerim progestan dex igne ,coraspin , estrofem ve artı ağrım olursa die parol ve bir şurup verdiler onuda kabızlık olursa die kullanicam inşallah gerek kalmaz bazılarinda ovitre iğne kullananlar oluyor vardır doktorlarinda bir bildiği inşallah güzel geçer hayırlı sonuçlar alırız
Merhaba canm öncelikle hayırlı olsun inşallah. Benimde dün oldu transfer ilk denemem tek hissettiğim yürürken hemen belime ağrı atıyor bacaklarda gerginlik oluyor sendede oluyormuBenide eklermisiniz ilk deneme Transfer bugün yani 5 şubat 5.gün çift embriyo
Aminnn inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin benim ilk gün bendede gaz var ama daha çok yorgunluk bel ağrısı ve bacaklarda gerginlik ayakta dursam hemen titriyor yorgunluktan belkide psikolojiktir ama inşallah bebislerimiz bizimledirCanım dün akşam saatlerinde karnımda kasıklarımda sanki lavaboya gitsem regli olacakmışım gibi bir ağrı bir karın ağrısı başladı gaz karnımda bir gerginlik vardı sabaha kadar devam etti sabahtan bu yana da hala hafif regl olacakmışım gibi bir his mega gaz vardı bir de ayaklarım yorgan altında bir an üşüyor bir an yanıyor Kısık ve rahim bölgem çok sıcak bunlar belirti mi bilmiyorum ama Allah’ım inşallah hayallerimi umutlarımı hayallerimizi umutlarımızı boşa çıkarmaz
Sadece biraz bel ağrısı var şuanMerhaba canm öncelikle hayırlı olsun inşallah. Benimde dün oldu transfer ilk denemem tek hissettiğim yürürken hemen belime ağrı atıyor bacaklarda gerginlik oluyor sendede oluyormu
İnşallah tutunma agrilaridir hakkımızda hayırlısı olsunSadece biraz bel ağrısı var şuan
Ayy yok benim adetimin 6 günü 12.9 mm olduğunu söyledi doktor perşembe günü kontrolüm var doktorun istediği bir şekilde büyüyorsa cumartesi toplama yaparlarBenim yarın transferim var ama yarın 5. Günü embriyolarımın 17.30 gibi transferdeyim nasipse sizde mi öyle?
Düne göre beş günlük bir ilaç kullanımıİnsallah sağlıklı yumoşlar olur büyürler onlar bugün kaçınci günün ilaç aldığın
Vallahi canım belirtisi olmayan o kadar çok insan var ki ve sonunda pozitif alan çok şükür ilk günden son güne kadar hiçbir belirtileri olmayan çoğunluk var yani bir de regli ağrısına benzer sancılar yaşayanlar var benim dört ve beşinci günüm o şekildeydi dördüncü gün akşamı ndan başladı bugün hiçbir belirtim yok hayırlısı Herkesin vücudu farklıDaha hiç belirtim falan olmadı acaba normal mi transfer olanlar ilk bir iki gün neler hissetti
Rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah hayırlı olsun canm inşallah çok güzel geçer ve hepberaber mutlu haberi birbirimizle paylaşırız korkma ama bende hiç heyecan yoktu biraz korktum sadeceKızlar transfere gidiyorum dua eder misiniz benim için acayip heyecanlandım bağırsaklarıma vurduhayırlısı desem de elde olmayan bir heyecan geldi
Peki ilk günler ateş basması terleme oluyormuydu sende ya bende bir iki saattir fena ateş basıyor birde ishallik durum oluyormu bugün başladı bunlar bende doktorum kabız olurum die ilaç vermişti ama yok ishal oldum gibiVallahi canım belirtisi olmayan o kadar çok insan var ki ve sonunda pozitif alan çok şükür ilk günden son güne kadar hiçbir belirtileri olmayan çoğunluk var yani bir de regli ağrısına benzer sancılar yaşayanlar var benim dört ve beşinci günüm o şekildeydi dördüncü gün akşamı ndan başladı bugün hiçbir belirtim yok hayırlısı Herkesin vücudu farklı
Bence çok iyi gidiyor büyümeleri bende 8. Gün 15.16.17 ml olmuşlardi o güne kadar senin daha da ilerler bence maşallah diyelim güzel ilerliyor sağlıklı olur inşallahDüne göre beş günlük bir ilaç kullanımı
bende nur hocanın hastasıyım :) şuan tadavidemisin canımBende nur hocanın hastasıyım
hocamın adını bir yazayım dedi 2 hastasını buldum :) bende nur hocada tedavideyim. siz şuan ne durumdasınızNur Dokuzeylül Güngör medikal park Göztepe hastanesi
Canım benim ne kadar umut verici konuştun çok çok teşekkür ediyorum yaa inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz birbirimizeBence çok iyi gidiyor büyümeleri bende 8. Gün 15.16.17 ml olmuşlardi o güne kadar senin daha da ilerler bence maşallah diyelim güzel ilerliyor sağlıklı olur inşallah
Adetin kaçıncı günü başladın iğnelereBence çok iyi gidiyor büyümeleri bende 8. Gün 15.16.17 ml olmuşlardi o güne kadar senin daha da ilerler bence maşallah diyelim güzel ilerliyor sağlıklı olur inşallah
2. Günü baslamiştim iğnenin ilk günü sayarsak tam 15. Gün opu işlemi olmuştuAdetin kaçıncı günü başladın iğnelere