2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Transferin 5. Günümü oldu maşallah zaman nasl geçiyor peki belirti varmı sende inşallah bebişin seninledir
Canım dün akşam saatlerinde karnımda kasıklarımda sanki lavaboya gitsem regli olacakmışım gibi bir ağrı bir karın ağrısı başladı gaz karnımda bir gerginlik vardı sabaha kadar devam etti sabahtan bu yana da hala hafif regl olacakmışım gibi bir his mega gaz vardı bir de ayaklarım yorgan altında bir an üşüyor bir an yanıyor Kısık ve rahim bölgem çok sıcak bunlar belirti mi bilmiyorum ama Allah’ım inşallah hayallerimi umutlarımı hayallerimizi umutlarımızı boşa çıkarmaz

Ben o vitray kullanıyorum kan sulandırıcı sabahta bir tane kor aspirin alıyorum akşamları da iğnemi yapıyorum hem dodex hem ovitral

Aminnn inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin benim ilk gün bendede gaz var ama daha çok yorgunluk bel ağrısı ve bacaklarda gerginlik ayakta dursam hemen titriyor yorgunluktan belkide psikolojiktir ama inşallah bebislerimiz bizimledir

Benim yarın transferim var ama yarın 5. Günü embriyolarımın 17.30 gibi transferdeyim nasipse sizde mi öyle?
Ayy yok benim adetimin 6 günü 12.9 mm olduğunu söyledi doktor perşembe günü kontrolüm var doktorun istediği bir şekilde büyüyorsa cumartesi toplama yaparlar

Kızlar transfere gidiyorum dua eder misiniz benim için acayip heyecanlandım bağırsaklarıma vurdu hayırlısı desem de elde olmayan bir heyecan geldi

Daha hiç belirtim falan olmadı acaba normal mi transfer olanlar ilk bir iki gün neler hissetti
Vallahi canım belirtisi olmayan o kadar çok insan var ki ve sonunda pozitif alan çok şükür ilk günden son güne kadar hiçbir belirtileri olmayan çoğunluk var yani bir de regli ağrısına benzer sancılar yaşayanlar var benim dört ve beşinci günüm o şekildeydi dördüncü gün akşamı ndan başladı bugün hiçbir belirtim yok hayırlısı Herkesin vücudu farklı

Kızlar transfere gidiyorum dua eder misiniz benim için acayip heyecanlandım bağırsaklarıma vurdu hayırlısı desem de elde olmayan bir heyecan geldi
Rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah hayırlı olsun canm inşallah çok güzel geçer ve hepberaber mutlu haberi birbirimizle paylaşırız korkma ama bende hiç heyecan yoktu biraz korktum sadece

Peki ilk günler ateş basması terleme oluyormuydu sende ya bende bir iki saattir fena ateş basıyor birde ishallik durum oluyormu bugün başladı bunlar bende doktorum kabız olurum die ilaç vermişti ama yok ishal oldum gibi

Bence çok iyi gidiyor büyümeleri bende 8. Gün 15.16.17 ml olmuşlardi o güne kadar senin daha da ilerler bence maşallah diyelim güzel ilerliyor sağlıklı olur inşallah
Canım benim ne kadar umut verici konuştun çok çok teşekkür ediyorum yaa inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…