2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amin arkadaşım. Hepimiz müjde verebilelim inşallah. Süreç çok yorucu maddi manevi. Alacağımız güzel haberler unuttursun hepsini Kolaylıkla sağlıkla inşallah

hayır canım ben ekşm de taze transfer yaptırmıştım ilk denememdi kimyasal oldu maalesef. geriye 1 embriyom kaldı dondurulmuş onu transfer olacagım

Amin arkadaşım. Hepimiz müjde verebilelim inşallah. Süreç çok yorucu maddi manevi. Alacağımız güzel haberler unuttursun hepsini Kolaylıkla sağlıkla inşallah
amin amin inşallah. cok zor şeyler yaşıyoruz ama sonu güzel olsun gercekten hepsi silinip gidecek gibi

Taransferden beş gün önce ovitrelle kullanmak normal mi?

Kızlar benide ekleyin 9 Şubat'ta transferim hayirlisiy

Benim yarın transferim var ama yarın 5. Günü embriyolarımın 17.30 gibi transferdeyim nasipse sizde mi öyle?
Hayırlısı olur inşallah canm normal benimde saat 3 dediler bir saat erken gittim su alımına öncesinde baslamiştim ve sıkışıkligimi kontrol ediyorlardı 4 buçuk gibi aldılar işleme

Taransferden beş gün önce ovitrelle kullanmak normal mi?
Ben kullanmadım sadece estrofem ilk adetimden beri kullanıyorum aynı zamanda coraspin de kullanıyordum hala devam ve transfere 5 gün kala progestan dex iğne artı prednol oda sadece 5 gün kullanımı vardı şuan devam ettiklerim progestan dex igne ,coraspin , estrofem ve artı ağrım olursa die parol ve bir şurup verdiler onuda kabızlık olursa die kullanicam inşallah gerek kalmaz bazılarinda ovitre iğne kullananlar oluyor vardır doktorlarinda bir bildiği inşallah güzel geçer hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…