- Konu Sahibi sinemsen1992
Amin canım aminn. Evet canım taze olacak nasipseİnşallah herşey gönlünce güzel olur rabbim kimsenin emeklerini boşa cikartmasin inşallah senin o zaman taze transfer olacak hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım aminn. Evet canım taze olacak nasipseİnşallah herşey gönlünce güzel olur rabbim kimsenin emeklerini boşa cikartmasin inşallah senin o zaman taze transfer olacak hayırlısıyla
Bende bugün bakıldı yumoşlar 12.9 mm olmuşlar benim 2 adet var cumartesiye kadar inşallah büyüyeceklerİnşallah hepberaber bu güzel haberi birbirimize veririz sende durum nedir
Sizin yumurtaları neyle büyütüyorlar adetinizin 2. Günü kaç mm lerdi kaç günde 12.9 oldularBende bugün bakıldı yumoşlar 12.9 mm olmuşlar benim 2 adet var cumartesiye kadar inşallah büyüyecekler
Transferimiz aynı gün.. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah... Bu yolda Allah yardımcımız olsunMerhaba beni de eklermisiniz. 38 yaş - 2.adet 3.gün iki tane 10 şubat transfer planlandı. Allah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inşallah
hayır canım ben ekşm de taze transfer yaptırmıştım ilk denememdi kimyasal oldu maalesef. geriye 1 embriyom kaldı dondurulmuş onu transfer olacagımBana onun için pregestan dex iğne ve progestan fitil kullanıyorum bir de prednol kullanıyorum rahim embriyoyu yabancılamasın diyeymiş hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah . Taze transfer mi yaptıracaksınız?
amin amin inşallah. cok zor şeyler yaşıyoruz ama sonu güzel olsun gercekten hepsi silinip gidecek gibiAmin arkadaşım. Hepimiz müjde verebilelim inşallah. Süreç çok yorucu maddi manevi. Alacağımız güzel haberler unuttursun hepsini Kolaylıkla sağlıkla inşallah
Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf rosee67
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
ayy hayalı bile güzelZıplarız 2024 hamişler başlığına Ne güzel olur
Amin amin benim de 5. Günüm bugünMerhaba kizlar bende burda yeniyim ve bugün transferim oldu sizlerle beraber süreci takip etmek isterim inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin inşallah herkesin kucağını doldursun yaramaz yaramaz bebislerimiz olsun
bu arada kızlar bugün ve yarın dua günü bol bol Meryem süresini dinleyin yada okuyun şimdiden miraç kandiliniz mübarek olsun Allah isteyen tüm anne adaylarına bebek vermeyi nasip etsin inşallah
Amin amin benimde 5 gündü bugünMerhaba kizlar bende burda yeniyim ve bugün transferim oldu sizlerle beraber süreci takip etmek isterim inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin inşallah herkesin kucağını doldursun yaramaz yaramaz bebislerimiz olsun
Ben adetimin 2 günü başladım iğne kullanmaya pergoveris iğnesi ve Gonalf kullanıyorum ve bisteron hapıSizin yumurtaları neyle büyütüyorlar adetinizin 2. Günü kaç mm lerdi kaç günde 12.9 oldular
Bu arada ben ve senin süreç aynı gidiyorSizin yumurtaları neyle büyütüyorlar adetinizin 2. Günü kaç mm lerdi kaç günde 12.9 oldular
Benim yarın transferim var ama yarın 5. Günü embriyolarımın 17.30 gibi transferdeyim nasipse sizde mi öyle?Bu arada ben ve senin süreç aynı gidiyor
İnsallah sağlıklı yumoşlar olur büyürler onlar bugün kaçınci günün ilaç aldığınBende bugün bakıldı yumoşlar 12.9 mm olmuşlar benim 2 adet var cumartesiye kadar inşallah büyüyecekler
Hayırlısı olur inşallah canm normal benimde saat 3 dediler bir saat erken gittim su alımına öncesinde baslamiştim ve sıkışıkligimi kontrol ediyorlardı 4 buçuk gibi aldılar işlemeBenim yarın transferim var ama yarın 5. Günü embriyolarımın 17.30 gibi transferdeyim nasipse sizde mi öyle?
Transferin 5. Günümü oldu maşallah zaman nasl geçiyor peki belirti varmı sende inşallah bebişin seninledirAmin amin benimde 5 gündü bugün
Ben kullanmadım sadece estrofem ilk adetimden beri kullanıyorum aynı zamanda coraspin de kullanıyordum hala devam ve transfere 5 gün kala progestan dex iğne artı prednol oda sadece 5 gün kullanımı vardı şuan devam ettiklerim progestan dex igne ,coraspin , estrofem ve artı ağrım olursa die parol ve bir şurup verdiler onuda kabızlık olursa die kullanicam inşallah gerek kalmaz bazılarinda ovitre iğne kullananlar oluyor vardır doktorlarinda bir bildiği inşallah güzel geçer hayırlı sonuçlar alırızTaransferden beş gün önce ovitrelle kullanmak normal mi?