2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amin arkadaşım. Hepimiz müjde verebilelim inşallah. Süreç çok yorucu maddi manevi. Alacağımız güzel haberler unuttursun hepsini🙏 Kolaylıkla sağlıkla inşallah🌺🌺

Bana onun için pregestan dex iğne ve progestan fitil kullanıyorum bir de prednol kullanıyorum rahim embriyoyu yabancılamasın diyeymiş hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah . Taze transfer mi yaptıracaksınız?
hayır canım ben ekşm de taze transfer yaptırmıştım ilk denememdi kimyasal oldu maalesef. geriye 1 embriyom kaldı dondurulmuş onu transfer olacagım

Amin arkadaşım. Hepimiz müjde verebilelim inşallah. Süreç çok yorucu maddi manevi. Alacağımız güzel haberler unuttursun hepsini🙏 Kolaylıkla sağlıkla inşallah🌺🌺
amin amin inşallah. cok zor şeyler yaşıyoruz ama sonu güzel olsun gercekten hepsi silinip gidecek gibi🥹

Kızlar benide ekleyin 9 Şubat'ta transferim hayirlisiy
Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşEmbriyo/ GünTransfer TarihiSonuç

Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

1 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

nuratly

2 adetŞubat 3.hf

kalburayuz

32Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

32Şubat 3.hf

Smsf

33

Iki melek sahibi

37Şubat 1.hf

allesya41

265.gün 1 adetŞubat 2.hf

rosee67

401 adet

emreko

33

Htc1059

405.günŞubat 1.hf

suleerb

Şubat 1.hf

turkuaz 9

2 adetŞubat 1.hf

fyza3342

Zurich

3 şubat

Merhaba kizlar bende burda yeniyim ve bugün transferim oldu sizlerle beraber süreci takip etmek isterim inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin inşallah herkesin kucağını doldursun yaramaz yaramaz bebislerimiz olsun 😁😃😇🙏😊
Amin amin 😇benim de 5. Günüm bugün 🌸
bu arada kızlar bugün ve yarın dua günü bol bol Meryem süresini dinleyin yada okuyun şimdiden miraç kandiliniz mübarek olsun Allah isteyen tüm anne adaylarına bebek vermeyi nasip etsin inşallah

Benim yarın transferim var ama yarın 5. Günü embriyolarımın 17.30 gibi transferdeyim nasipse sizde mi öyle?
Hayırlısı olur inşallah canm normal benimde saat 3 dediler bir saat erken gittim su alımına öncesinde baslamiştim ve sıkışıkligimi kontrol ediyorlardı 4 buçuk gibi aldılar işleme

Taransferden beş gün önce ovitrelle kullanmak normal mi?
Ben kullanmadım sadece estrofem ilk adetimden beri kullanıyorum aynı zamanda coraspin de kullanıyordum hala devam ve transfere 5 gün kala progestan dex iğne artı prednol oda sadece 5 gün kullanımı vardı şuan devam ettiklerim progestan dex igne ,coraspin , estrofem ve artı ağrım olursa die parol ve bir şurup verdiler onuda kabızlık olursa die kullanicam inşallah gerek kalmaz bazılarinda ovitre iğne kullananlar oluyor vardır doktorlarinda bir bildiği inşallah güzel geçer hayırlı sonuçlar alırız

X