2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşEmbriyo/ GünTransfer TarihiSonuç

Margee Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

1 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

nuratly

2 adetŞubat 3.hf

kalburayuz

32Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

32Şubat 3.hf

Smsf

33

I Iki melek sahibi

37Şubat 1.hf

allesya41

265.gün 1 adetŞubat 2.hf

rosee67

401 adet

emreko

33

Htc1059

405.günŞubat 1.hf
Merhaba arkadaşlar, daha önce doğal yolla 2 gebelik yaşadım genetik sorunlardan dolayı ikisinide sonlandırmak zorunda kaldık maalesef😞 Bu yüzden PGT yaptırmaya karar verdik. 2022'nin Aralık ayında sürece başladık 2023'ün ocak ayında toplama yapıldı. Ve maalesef 6 Şubat'ta deprem oldu bu yüzden bakanlık toplanıp doldurulan 3 embriyomuzu Hatay'dan Mersin'e taşıdı ve süreç durdu. Genetik sorunumuz olduğu için doktorumuzla havuz yöntemi için anlaşmıştık yani 2.yumurta toplama bu şansımızı arttıracaktı, maalesef depremden dolayı biraz aksadı çünkü hastanede yumurta toplama yapılamıyordu bu yüzden doktorumuz Adana'da toplama yapmaya karar verdi acı badem de ekim ayında bir toplama daha yapıldı genetik testtir PGT testidir derken Allah'a binlerce şükürler olsun dün sonuçlarımız çıktı 🥰 5 embriyodan 4'ü taşıyıcı 1'i yetersiz veri ve doktorumuz ilk adette hemen başlayacağımızı söyledi. Yaşım 28 ama 7 Şubat'ta doğum günüm artık 29'a gireceğim ve büyük ihtimalle yani inşallah bir sorun olmazsa transfer Şubat'ın 3. Haftası olur diye düşünüyorum 5. Gün embriyosu. YAŞ:29, 1 Adet 5. Embriyosu, Transfer Şubat'ın 3. Haftası

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊

Margee Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

1 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

nuratly

2 adetŞubat 3.hf

kalburayuz

32Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

32Şubat 3.hf

Smsf

33

I Iki melek sahibi

37Şubat 1.hf

allesya41

265.gün 1 adetŞubat 2.hf

rosee67

401 adet

emreko

33

Htc1059

405.günŞubat 1.hf

S suleerb

Şubat 1.hf

turkuaz 9

2 adetŞubat 1.hf

fyza3342

Zurich

3 şubat
Beni de yazar mısınız yaş 32 5.gün emrbiyosu adet 2 yada 1 belli değil ilk denemem regl olmayı bekliyorum hafta belli değil

Merhaba arkadaşlar, daha önce doğal yolla 2 gebelik yaşadım genetik sorunlardan dolayı ikisinide sonlandırmak zorunda kaldık maalesef😞 Bu yüzden PGT yaptırmaya karar verdik. 2022'nin Aralık ayında sürece başladık 2023'ün ocak ayında toplama yapıldı. Ve maalesef 6 Şubat'ta deprem oldu bu yüzden bakanlık toplanıp doldurulan 3 embriyomuzu Hatay'dan Mersin'e taşıdı ve süreç durdu. Genetik sorunumuz olduğu için doktorumuzla havuz yöntemi için anlaşmıştık yani 2.yumurta toplama bu şansımızı arttıracaktı, maalesef depremden dolayı biraz aksadı çünkü hastanede yumurta toplama yapılamıyordu bu yüzden doktorumuz Adana'da toplama yapmaya karar verdi acı badem de ekim ayında bir toplama daha yapıldı genetik testtir PGT testidir derken Allah'a binlerce şükürler olsun dün sonuçlarımız çıktı 🥰 5 embriyodan 4'ü taşıyıcı 1'i yetersiz veri ve doktorumuz ilk adette hemen başlayacağımızı söyledi. Yaşım 28 ama 7 Şubat'ta doğum günüm artık 29'a gireceğim ve büyük ihtimalle yani inşallah bir sorun olmazsa transfer Şubat'ın 3. Haftası olur diye düşünüyorum 5. Gün embriyosu. YAŞ:29, 1 Adet 5. Embriyosu, Transfer Şubat'ın 3. Haftası
merhaba canım oncelikle deprem için de cok gecmiş olsun ben de gaziantepteyim baya zorlu bir süreçti benim de sürecimi uzattı. cok şükür az yumurta toplanmasına ragmen sağlıklı embriyo sayın iyi. ben de şuan adet bekliyorum normalde ayın 3 ü. ama baskılama iğnesi kullandıgımdan daha gec olur diye düşünüyorum. grupta genel olarak transferler şubatın 3. haftası gibi. böyle olması cok iyi hepimiz heyecanımzı daha iyi paylaşabiliriz. bakalım hayırlısı olsun🌸

Maalesef söylemediler bende sormadım açıkcası şimdi öğrensem sürekli araştırıp kendimi strese sokucam🙈
Vallahi mantıklı. En iyisi doktorunuza ve merkezinize güvenip çok da sorgulamamak bu süreç insana sürekli her şeyi araştırmaya itiyor yorucu bir durum🥲 inşallahhhh olumlu olur transferlerimiz. Ben de adet olmayı bekliyorum şubat ortalarında transfer olmuş olacağım inşallah 🥲🥲🥰

Vallahi mantıklı. En iyisi doktorunuza ve merkezinize güvenip çok da sorgulamamak bu süreç insana sürekli her şeyi araştırmaya itiyor yorucu bir durum🥲 inşallahhhh olumlu olur transferlerimiz. Ben de adet olmayı bekliyorum şubat ortalarında transfer olmuş olacağım inşallah 🥲🥲🥰
İnşallah herkes güzel haberi alır🥰 bende adeti bekliyorum şuan sadece kan sulandırıcı ve doğum kontrol hapı kullanıyorum . Adetle birlikte başka ilaçlara başlıcaz transferden bikaç gün öncede iğneler eklenecekmiş. Açıkcası dr ne dese onu yapıyorum sorgulamıyorum sanırım sürecimiz aynı ilerliyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🩵

merhaba canım oncelikle deprem için de cok gecmiş olsun ben de gaziantepteyim baya zorlu bir süreçti benim de sürecimi uzattı. cok şükür az yumurta toplanmasına ragmen sağlıklı embriyo sayın iyi. ben de şuan adet bekliyorum normalde ayın 3 ü. ama baskılama iğnesi kullandıgımdan daha gec olur diye düşünüyorum. grupta genel olarak transferler şubatın 3. haftası gibi. böyle olması cok iyi hepimiz heyecanımzı daha iyi paylaşabiliriz. bakalım hayırlısı olsun🌸
Çok teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🤲🏼

Herkese selam kızlar 🌸🥰

Margee Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

1 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

nuratly

2 adetŞubat 3.hf

kalburayuz

32Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

32Şubat 3.hf

Smsf

33

I Iki melek sahibi

37Şubat 1.hf

allesya41

265.gün 1 adetŞubat 2.hf

rosee67

401 adet

emreko

33

Htc1059

405.günŞubat 1.hf

S suleerb

Şubat 1.hf

turkuaz 9

2 adetŞubat 1.hf

fyza3342

Zurich

3 şubat
merhabalar, acaba ivf merkezini de mi ekleseniz birilerine faydası olur araştıran kararısz kalan çok kişi vardır eminim

Arkadaşlar yumurtalarını zi hapngi hastapnede kaca dondurttunuz bugün acıbadem benden 15.500 istedi
Benden Ekim ayında sözde hepsini birden alacağız dediler yani hepsi derken umarım Transfer ücreti de dahildir, toplandı döndürüldü 45.000 alındı ondan sonra biyopsi yapıldı diye +9.000 falan aldılar sözde herşey içinde olmasına rağmen, benim bildiğim ilk transferden ücret alınmaması lazım bakalım alacaklar mı?

X