-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.381
Diğer tedaviler catlatma aşılama vs denedinizmi bilmiyorum ama hemen tüp bebek biraz saçma olmuş bask bir sorun yoksa tabiCok ağladimmm haayır 18 aydır evliyiz bn dedi inter doktoru değilim dedi bu kdr zamandir olmadiysa dedi tüp bebeğe gidin dedi değerin 11 dedi şok oldmm direk zaman kaybetmeyin dedi ağladimm ağladimm durdum
Bazı doktorlar gerçekten acımasız insan çıkınca ağlamaktan bi hal oluyor ama ağlamak stres yapmak da bizim için daha zararlı hormonlar iyice alt üst oluyor, sen sakin ol canım başka doktora görün bi yolu vardır çok çok yüksek bi değer değilCok ağladimmm haayır 18 aydır evliyiz bn dedi inter doktoru değilim dedi bu kdr zamandir olmadiysa dedi tüp bebeğe gidin dedi değerin 11 dedi şok oldmm direk zaman kaybetmeyin dedi ağladimm ağladimm durdum
Canım bence doktora görünmelisin hiç normal değil her ilişkide kanama olmasıKızlar bu ay benim zor görünüyor. Daha önce de yazmıştım spiral vardı onu geçen hafta çıkarttırdım pazar günü reglim bitti ve her ilişkide kanamam oldu, bugün de kendi kendine oldu biraz zor görünüyor bilmiyorum
Hepsini yan yana çek canım böyle anlaşılmaz benim kopkoyu oluyo meselaEki Görüntüle 3375269
Hanımlar pike az kamış gibi ne diyorsunuz 13. Günüm
Canım bilmiyorum ya , spirali çıkarttığımız için mi oldu acaba, zedelenme mi oldu çıkartırken,yada normal mi bilmiyorum? Çok aşırı değil kanamam ama var yani bilmiyorum. Bir kaç gün bekliycem olmadı doktora giderim bakalımCanım bence doktora görünmelisin hiç normal değil her ilişkide kanama olması
Canım bugün es geç sperm güçlensin biraz, testin solar solmaz yapın üst üste iki kere bi de şu pozisyonu deneyin hamile kalmak için çok etkili diyolar.Kizlar bugunde koyu cikti ben napcamesim bikti artik yarinda misafir var nasil olacak bilmiyorum ya ha bugun pik ha yarin pik kacirmayalim diye resmen ust uste 5 gun degerlendirdik bugunde gercek pik
Ya şok oldm innan beklemediğm bi şekilde başka bi sorun yok eşimin değerleri dişinda onu sormadi bile hadi yani sadce direk fsh a bakarak bnu dile getirdiBazı doktorlar gerçekten acımasız insan çıkınca ağlamaktan bi hal oluyor ama ağlamak stres yapmak da bizim için daha zararlı hormonlar iyice alt üst oluyor, sen sakin ol canım başka doktora görün bi yolu vardır çok çok yüksek bi değer değil
Aşilma değil ama femaea çatlatma iğnesi denedik olmadi üç kez bnu sölemedm tabi başka bi soeun yok fsha bakarak bnu söylemeleri gerçekren üzdüDiğer tedaviler catlatma aşılama vs denedinizmi bilmiyorum ama hemen tüp bebek biraz saçma olmuş bask bir sorun yoksa tabi
Gidicem canım evet şubatta inşallah gidicem gerçekten cok acimasızlaeCanm sen başka bir doktorada görün farkli fikir almış olursun
Bence normal değil benim eltim çıkarttığı ay hamile kaldı o hiç böyle bir şeyden bahsetmed. Dediğin gibi çıkartırken zdelenme de olmuş olabilir bence doktora görün canımCanım bilmiyorum ya , spirali çıkarttığımız için mi oldu acaba, zedelenme mi oldu çıkartırken,yada normal mi bilmiyorum? Çok aşırı değil kanamam ama var yani bilmiyorum. Bir kaç gün bekliycem olmadı doktora giderim bakalım
Oyle yapayim iknada edemem sanirim isten geliyor yorgun argin bugun dinlensin bakalim yarin sabah yapayim olmadiCanım bugün es geç sperm güçlensin biraz, testin solar solmaz yapın üst üste iki kere bi de şu pozisyonu deneyin hamile kalmak için çok etkili diyolar.
Canım aglama tabıkıde.baska dr a gıdersın.bosuna uzme kendını.amh testıne bı baktır ama bırde ıyı bır dr bul kendıne ona gorun o senı rahatlatır.bıraz destekle hamıle kalırsın Allahın ıznıyle merak etme aglama lütfenCok ağladimmm haayır 18 aydır evliyiz bn dedi inter doktoru değilim dedi bu kdr zamandir olmadiysa dedi tüp bebeğe gidin dedi değerin 11 dedi şok oldmm direk zaman kaybetmeyin dedi ağladimm ağladimm durdum
Haklisn canm özellikle söyleme tarzı hoş olmamışAşilma değil ama femaea çatlatma iğnesi denedik olmadi üç kez bnu sölemedm tabi başka bi soeun yok fsha bakarak bnu söylemeleri gerçekren üzdü
Evet öyle yapacağim canım çok teşekkür ederim canımCanım aglama tabıkıde.baska dr a gıdersın.bosuna uzme kendını.amh testıne bı baktır ama bırde ıyı bır dr bul kendıne ona gorun o senı rahatlatır.bıraz destekle hamıle kalırsın Allahın ıznıyle merak etme aglama lütfen
Benimde yumurtam 20 cmdi hic bir yan etkisi olmadi bende insallah hayirli haberler alirizMerhaba bizde benzer tarihlerdeyiz. 18 ocakta 19 mm yumurta vardı akşam 10 da iğne oldum. Birşeyler hissediyor musunuz. Herkesin ağrısı olmuş, uykusu olmuş, midesi bulanmış. Bende hiç birşey yok
Benide ekler misiniz? 10 ocak sat 4 subat bat klomen ve ovitrelle kullandimGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat Imeraferaa 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat mucizelerbenibulur 8 Ocak @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat Happen94 19 Ocak 17 Şubat berrawst 18 Ocak 18 Şubat Happen94 21 Ocak 20 Şubat @kirmizi puantiye