- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.341
sen olumlu düşün yinede inş pozifi görürsün canımBiz Diyarbakır a gittik. Mardin de yaşıyorum. Orda otel tuttuk orda kaldık ne bileyim almadım yanıma bir şey bide çatlatma iğnesi yanıltır diye düşünüyorum sizce
İnşallah canım inşallahsen olumlu düşün yinede inş pozifi görürsün canım
ayın 30 da test bekliyoruz o zaman sendenİnşallah çatlamış tır. Bugün beşinci gün
Canm çatlaması içn havuç yiyecektik dimiOoh şifa olsunhavuc candır,bende rendelıcem aksam 3 tane havucu zeytınyag lımon afıyetle yıyecegım
sen ne yaptın canım bugünki testin nasılCanm çatlaması içn havuç yiyecektik dimi
İnşallah güzel haberi alırsınızKadın doğumdan randevu almıştım ama ayın 5 ine verdi. Cumaya kadar olmazsam cuma kan vereyim. Teşekkür ederim dönüşünüz için
Çıkar mı diyorsun. Doktor 14 gün sonra dediayın 30 da test bekliyoruz o zaman senden
Canim Akşama bir daha yapicam bakalm bugün böylesen ne yaptın canım bugünki testin nasıl
iğne kullanmıştın degilmi evet onun etkisi oldugu için pozitif görürsün doğru 14 gecmesi lazım ama biz ayın 3 de yapacaz sende bize katıl o zaman test şenliği olsunÇıkar mı diyorsun. Doktor 14 gün sonra dedi
Hahahah tamam öyle yapalım. Bende üçünde bakarım diye düşünüyordumiğne kullanmıştın degilmi evet onun etkisi oldugu için pozitif görürsün doğru 14 gecmesi lazım ama biz ayın 3 de yapacaz sende bize katıl o zaman test şenliği olsun
seninki çatlamaya gecmiş canım akşam havuç ye mutlakaCanim Akşama bir daha yapicam bakalm bugün böyle
ay cok güzel oldu 3 şubat bizim günümüzHahahah tamam öyle yapalım. Bende üçünde bakarım diye düşünüyordum
Tamda emin olamadm banada sanki Akşama daha da silikleşir gibi geldiseninki çatlamaya gecmiş canım akşam havuç ye mutlaka
Herkes aynı anda yuklesin testini buraya
benimde öyle oldu akşam silikleşmişti sabah böyleydi önceki gün piktiTamda emin olamadm banada sanki Akşama daha da silikleşir gibi geldi
kız o gece uykuda tutmaz şimdi bizi bi heyecan yaptık hadi hayırlısıHerkes aynı anda yuklesin testini buraya
Bencede çatlamaya gecmıs bebegım.bugunude degerlendır.ayy bana cevap yazmıs ebru hanım degerlendırılecek gunlere bır gun daha ekle demısTamda emin olamadm banada sanki Akşama daha da silikleşir gibi geldi
Tamam bebegım aksam bıdaha yapayım.son bı su ıcıyımde 3 saat su ıcmeyım barıimagination forever tatlım sende akşam testini tekrarla ne olmuş bakalım
ay o normalde cok gec cvp veriyo sana hemen cvp vermiş bugünü degerlendir ama çatlama öncesi çok önemli ben hamile kaldıgım ay pik ve önce günü degerlendirmiştim sadeceBencede çatlamaya gecmıs bebegım.bugunude degerlendır.ayy bana cevap yazmıs ebru hanım degerlendırılecek gunlere bır gun daha ekle demıstüm haftayı kapattırcak bu gıdısle ama yarın bır gun ara vercem ben