- 12 Aralık 2022
- 309
- 430
- 40
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.401
Canım bir iki gün bekliycem eğer geçmezse mutlaka giderim. Çok yoğun olmadığı için bir kaç gün bekliycem lekelenme tarzı fazla değildi, ilişki sırasında da öyle yoğun şekilde değildi, çok açık bir renkteydi ve azdı bayağı, o yüzden bir kaç gün bekliycemBence normal değil benim eltim çıkarttığı ay hamile kaldı o hiç böyle bir şeyden bahsetmed. Dediğin gibi çıkartırken zdelenme de olmuş olabilir bence doktora görün canım
Tamam kuzum sen nasıl istersen öyleCanım bir iki gün bekliycem eğer geçmezse mutlaka giderim. Çok yoğun olmadığı için bir kaç gün bekliycem lekelenme tarzı fazla değildi, ilişki sırasında da öyle yoğun şekilde değildi, çok açık bir renkteydi ve azdı bayağı, o yüzden bir kaç gün bekliycem
Dün de yaptım bundan silikti yarın kontrolde daha kesinleşir , ama yarın da yapacağım testiHepsini yan yana çek canım böyle anlaşılmaz benim kopkoyu oluyo msela
Kızlar test böyle yarinmi silikleşecek acababeyons bebegım az önce resmen su gıbı bı akıntı geldı baya bı .yaptım ovu testı sılıklesmıs ama sabahkı kadar ıdrarım koyu degıldı,hatta cok acık renktı o yuzden cok saglıklı olmadı.bugunu de degerlendırcez esımle anlastık hahah
İnşallah canımBenimde yumurtam 20 cmdi hic bir yan etkisi olmadi bende insallah hayirli haberler aliriz
Ayy kuzumm senle ben bı catlatamadık yumoslarıKızlar test böyle yarinmi silikleşecek acaba
Sen kacırma barı bugunu bebısmKızlar test böyle yarinmi silikleşecek acaba
Yaa çok tatlısınSen kacırma barı bugunu bebısmbıde kavga cıktı evde tabıkı alkol ıcecekmıs beyler bende patladım yardırdım whatsaptan ben burda yumurtam kalıtelı olsun dıye bırsuru fedakarlık yapıyorum senın yaptıgına bak bıde cok cocuk ıstıyorum dıye surat sallayıp gezıyosun bla bla bla aah erkekleer
Dünde ben öyleydim akşamüstü bi ağrı gece saat 3te ağrıyodu daha 6 gün var adete. Ama ben bu ay incir havuc kürü yapıyorum ondan olabilir benimki de senin kaç günün var bataKızlar selam regl ağrısı çekiyorum regl oldum sandım gelen giden yok böyle birşey yaşayan var mı acabaa ayaklarımı ısıtamıyorum bi de biraz halsizim
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat I itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 8 Ocak @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat L laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat bestmb 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @kirmizi puantiye
Kuzum benim düzen değişti ya da 2. Yumurtladım anlayamadım.. eski zamanlamaya göre bugün regl..yeniye göre 4 şubat 19nda doktora gittim ben yumurtluyorsun dedi ondan yumurtlama girişi yaptım attı regl 4üne. Normalde 1 ocakta regl olmuştum 28-29 günde oluyorum. Ama benimde gece öyle bi batmam oldu uyandım uykumdan. Dün akşamda regl olmuşum gibi ağrılarım oldu hatta bekledim gelmedi..bu hafta salı günü yaptım negatifti test. Biraz öncede opak akıntım olmuş hiçbirşey anlamadım ben bu aydan zaten pozitif olursa sürpriz olacak bilinçli yapmadıkDünde ben öyleydim akşamüstü bi ağrı gece saat 3te ağrıyodu daha 6 gün var adete. Ama ben bu ay incir havuc kürü yapıyorum ondan olabilir benimki de senin kaç günün var bata
al işte benim kocamdan bir tane dahaSen kacırma barı bugunu bebısmbıde kavga cıktı evde tabıkı alkol ıcecekmıs beyler bende patladım yardırdım whatsaptan ben burda yumurtam kalıtelı olsun dıye bırsuru fedakarlık yapıyorum senın yaptıgına bak bıde cok cocuk ıstıyorum dıye surat sallayıp gezıyosun bla bla bla aah erkekleer
Canım üzülme iyice araştır doktorunu hastaneyi vs bazı doktorlar işi ticarete döküyor iyice benim bi arkadaşımın başına geldi doktor tüp bebek uzmanı arkadaşıma çocuk olmasın diye farklı ilaçlar vermiş tedavi adı altında sonradan fark ettiler sen başka doktora git mutlaka hangi ildesin bu aradaGidicem canım evet şubatta inşallah gidicem gerçekten cok acimasızlae
günaydın canım umarım dünü degerlendirmişsindir silikleştiyse gece catlamıştır bu ay senden cok umutluyumbeyons bebegım az önce resmen su gıbı bı akıntı geldı baya bı .yaptım ovu testı sılıklesmıs ama sabahkı kadar ıdrarım koyu degıldı,hatta cok acık renktı o yuzden cok saglıklı olmadı.bugunu de degerlendırcez esımle anlastık hahah