- 24 Eylül 2019
- 30
- 17
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.221
Beni de ekler misiniz? Sat 7 ocak, bat 6 şubat. Boool hamişli bi topik olsun inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat B burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat Imeraferaa 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 8 Ocak @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @kirmizi puantiye
Moralini bozma bence hiç benim pik olana kadar hep çok silik çıkıp bir anda koyulaşıyor testi 2 saat sıvı alımına dikkat edip her gün aynı saatte yapmaya devam etYa bu Ovulasyon testleri beynimi yaktı benim
ilk 3 gün silik çizgi bile çıkmadı.
4.gün çok silik çıktı.
5. Gün silik çıktı ( değerlendirdim yarın pik olursa diye)
6.gün çok silik çıktı yine. Bugün de değerlendirecem ana moralim yerle bir oldu
Test yapmayı mı bıraksam ne yapsam
Bsl çörekotu karışımından bahsetmişti bir arkadaşımız. Nasıldı acaba o? Geçmişe baktım ama göremedim
Canooo canooo ılkten bı gıdıp o verseydı keske testı.klomen yan etkı fln yaptımı ccanım.bende klomene baslamadan oncekı son ayımdayımtakvıye fln aldım bıtkısel vs yaptım.bakalım beklemedeyız sıpalar cok beklettı bızı
Tamam canım teşekkür ederim.Moralini bozma bence hiç benim pik olana kadar hep çok silik çıkıp bir anda koyulaşıyor testi 2 saat sıvı alımına dikkat edip her gün aynı saatte yapmaya devam et
Bende yeniyimGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat B burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat Imeraferaa 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 8 Ocak @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @kirmizi puantiye
Hala devam ediyor canım iç çamaşırıma geldiği yok afedersin idrar sonrası oluyorCanım yumurtlama lekesi ya da kılcal bi kanama olabilir eğer devam ederse rahim ağzı yarası vs gibi bi şey de olabilir doktora gösterirsin. Ama bir kerede panik yapmaya gerek yok
Verdik bebeğim teşekkür ederim zaten yumurtam çatlamış bence sabah ateşim yüksek çıktıtatlım panik yapma büyük ihtimal yumurtlama döneminde oldugun için yumurtlama kanamasıdır yada ilişkide hafif zorlanma olduysa kılcal damarlardan gelmiştir ilişkiye bir gün ara ver istersen
Ay yerim sizi yaYok canim pancar yemistim ondanmis. Su icince normale dondu
Beni da aranıza alınEveet bebegımm ugur olsun 3 umuz beraber yapalım şubatın 3 ünde yapalım Allahın ıznıylecumartesıne gelıyor hem.rahatca sabah uyanır uyanmaz yaparız
Bebeğim idrar sonu yanma ve bitiminden sonra damla damla kan geliyor çok açık renk ama acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diyorumKuzum yumurtlama zamanı olabiliyor öyle bence bi sorun yoktur inşallah yumurtan kaliteli bi şekilde çatlıyordur güzel haberlerini almak nasip olsun bitanem
Ya dr a anlattığımda 1 kere gebelik olmuş biz bi deneyelim eğer olmazsa test verir eşin demişti ilk ay için . 2. Ay da biz salladık. Bu ay kısmetse
Geldim bebeğimm ilgilenicem inşallah
Canm geçen sene idrar yolu enfeksiyonu olmuştum karın kasık ağrısı idrarda sızı dayandm en son idrarda kan olunca gittim acile lökosit 111 çıkmışBebeğim idrar sonu yanma ve bitiminden sonra damla damla kan geliyor çok açık renk ama acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diyorum
Ay onu bnde yapayım dedim sadece bir gün yapabildimimagination forever bu arada benim bi arkadaşım adet bitiminde 3 gün süt maydonoz buharı yapmıştı ve yaptığı ay hamile kaldı denemediysen onuda dene aaa bu arada hsg çektirdim buraya yazdım mı hatırlamıyorum eylül ayında ondada bir problem çıkmadı
Canm geçen sene idrar yolu enfeksiyonu olmuştum karın kasık ağrısı idrarda sızı dayandm en son idrarda kan olunca gittim acile lökosit 111 çıkmış
Himm farklı o zamn seninki engelmi bilmiyorum çok ağrın yok galiba senin en güzeli imkanın varsa tahlil yaptir değere göre ilaç verirler canmBenim idrarda olmuyo bebeğim bitiminden sonra oluyor ya peki ayrıca gebeliğe engel mi ki bu
Teşekkür ederim canımHimm farklı o zamn seninki engelmi bilmiyorum çok ağrın yok galiba senin en güzeli imkanın varsa tahlil yaptir değere göre ilaç verirler canm
26 gunde oluyorm dongumun 12 gunundeyim sanrim adet biteli 6 gun oldu 5 gunu degerlndirdik cok yorucu oldu bazen sabah aksam yaptim test koyulastigi icin ama dedginiz gbi gunde tek test daha mantikli boyle cok stres oldmCanım tam anlayamadım.ınovıtalar eskımı?bugun dongunun kacıncı gunundesın ve ne sıklıkla adet oluyosun.bıde ovu testlerını hergun aynı saatte yapmanı tavsıye ederım ıkı saat hıc sıvı almadan.en dogru sonuclar sabah saatlerınde cıkıyor 10-11 gıbı