- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.241
Minnak kurabiyeler sayfasina yazdim hala pik degil dedi ya ben yinede degerlendirdm ama daha gucum kalmadi yarin esimin nobeti var yazik kuzum bi gun dinlencem sonunda diyor adamda bikti is gibi oldu iyice bidahaki ay yapmcam sanrm spontane takilcamBir günde hemen koyulaşma olabiliyor. En sondakinde pik olmuş gibi görünüyor değerlendirin
Zaten hergün değil gün aşırı tavsiye ediliyor. Hatta mümkünse sabah olması daha iyi oluyormuş diye duydumKızlar her gün ilişkiye girmek çok yorucu olur ya, bir de bir doktordan dinlemiştim,sperm sayısı düşük olur diye 2 güne bir daha mantıklı değil mi
Tabi canım bi baktıralım bakalım ne çıkar canım. O yavru yazıldıysa olacak canım kaliteyle falan değil ki sadece sebep arıyoruz biz ne bakalım nereden ne şekil nasip olacakBol vıtamın ve ıyı beslenmeyle sorunu cozuyoruzya aslında bırazda kısmet benım 220 cıkmıstı ama bebek tutmadı.Allahın takdırı ama en azından bı fıkrın olur
Aminnnn müjdeler üst üste gelsin aminTeşekkür ederiminşlallahh hepimiz tez zamanda kavuşalım
Enfeksiyon ya da yara olabilir canım görünmekte fayda varHala devam ediyor canım iç çamaşırıma geldiği yok afedersin idrar sonrası oluyor
Ama ibrahim saraçoğlu incir havuc kürü için 21 gün yapılmalı diyo üstüne basa basa yumurtlama dönemi bırakacaksak nasıl kullanacağızdaha kullanmıyım o zaman ben ya
Olabilir kuzum o zaman idrardan geliyorsa böbreklerle alakalıdır kum döküyor olabilirsinBebeğim idrar sonu yanma ve bitiminden sonra damla damla kan geliyor çok açık renk ama acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diyorum
Ben ovulasyon takip etmedim canım ama 1-5 şubat arası bat benimdeİyi gecelet hanımlar batı benle bir olan var mı aramızda varsa belirtileriniz var mı ya da test yapan benim bat 1 şubattı ama iki gün önce yumurtladım ovü tarihine göre. O yüzden 29-30-31 de bat olabilir
Benim uygulamaya göre 1 şubattı ama erken yumurtlayınca bi sorayım ben gibi olan var mı diye. Belirtilerin var mı yani bi değişiklik ? Ben bu ay ki adetimle incir havuc kürüne başladım erken yumurtlattırdı, adet olcakmışım gibi rahmim kasıklarım herhalde daha erken gelcek adetim deBen ovulasyon takip etmedim canım ama 1-5 şubat arası bat benimde
İdrar icerisinde yok aslında bittikten sonra oluyor .d ama ağrı hafifledi kanama durdu gibi bakalım devam ederse hastaneye gidicem bebeğimOlabilir kuzum o zaman idrardan geliyorsa böbreklerle alakalıdır kum döküyor olabilirsin
Ben hiç birşey kullanmadım bu ay canım folik asit bile hatta. Ama 2 gündür adet olacak gibi ağrılarım var bide gögüslerimin yanları ağrıyor ama öyle elleyince falan değil hassasiyet yok hafif hafif yanlarda ağrı varBenim uygulamaya göre 1 şubattı ama erken yumurtlayınca bi sorayım ben gibi olan var mı diye. Belirtilerin var mı yani bi değişiklik ? Ben bu ay ki adetimle incir havuc kürüne başladım erken yumurtlattırdı, adet olcakmışım gibi rahmim kasıklarım herhalde daha erken gelcek adetim de
Adetimin ilk günü gibi ağrım var benim de allah hayırlara çıkarsın ikimizi de inşallahBen hiç birşey kullanmadım bu ay canım folik asit bile hatta. Ama 2 gündür adet olacak gibi ağrılarım var bide gögüslerimin yanları ağrıyor ama öyle elleyince falan değil hassasiyet yok hafif hafif yanlarda ağrı var
Amiiin inşallahAdetimin ilk günü gibi ağrım var benim de allah hayırlara çıkarsın ikimizi de inşallah
yok canım var akıntım devam ediyor aşırı derece degil ama var canımBebişim senın akıntın durdumu?ayy benımkı ıyce cogaldı hıc bıtmedı zaten,yumurtlama bıtınce dınecekmıkı devam edecekmıkı.devam ederse umutlanırım ondanbeyons