- 25 Eylül 2022
- 9.176
- 13.293
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.181
Kuzum yumurtlama zamanı olabiliyor öyle bence bi sorun yoktur inşallah yumurtan kaliteli bi şekilde çatlıyordur güzel haberlerini almak nasip olsun bitanemKızlar ben şey dicem bugün 14. Günüm ama saat 12 geçtiği için 15. Gün görünüyor ilişki sonrası kanamam oldu leke şeklinde değil ama endişeleniyorum neden böyle oldu sizceimagination forever @melisaa93 beyons @TASUU melegim can ve diğer güzel annelerim
Benim geçen ay 347 çıkmıştı ama olamadım. Tam pik günüydü e2 değeri iyi miymiş aslında?Kuzum evet e2 200 lü bısey cıkınca yumurta kalıtelı oluyormus.
İşte biryerden sonrası nasip ..dene canım bazen kaliteli bile olsa tutmayabiliyor ben hiç baktırmadım canım randevu bulmak zor artık 10 gün sonrasını beklicez
evet canım biz cabalayalım gerisi nasipİşte biryerden sonrası nasip ..
Evet baya ıyıymıs canım ama kısmet ıste.bazen hersey ıyı olsada olmuyor.akışta kalalımBenim geçen ay 347 çıkmıştı ama olamadım. Tam pik günüydü e2 değeri iyi miymiş aslında?
akşam eve geldiğinde degerlendir yarında sabah işe gitmeden degerlendir perşembede akşam degerlendirirsin zaten 3 gün yapmış oluyorsnuzEbru hanım cevap yazmıs yumurtlama bu salı carsamba persembe bırlıktelık olsun demıs.aaaayyy kocayı nası ıkna edecez hersey tamamdaadam işten eve 8 de gelıyo zaten keske haftasonuna denk gelseydı bu pik
Hııı sonra çeşmemi bu cok yorgunum karnım agrıyo öldüm bittim ahahahahakşam eve geldiğinde degerlendir yarında sabah işe gitmeden degerlendir perşembede akşam degerlendirirsin zaten 3 gün yapmış oluyorsnuz
çocuk yapacaz de mecburHııı sonra çeşmemi bu cok yorgunum karnım agrıyo öldüm bittim ahahahah
Öyle ya nasip kısmet bakalımEvet baya ıyıymıs canım ama kısmet ıste.bazen hersey ıyı olsada olmuyor.akışta kalalımolacak dıye dusunelım.olmazsa yardımcı seyler uygularız
Pike benziyor canım değerlendir bence, yarın da muhakkak yap testini. Yarın belki daha koyu da olabilirKızlar sizce pik mi ilk 2 3 dakikada böyle hafif silikti ama 15 dakika sonra falan alttaki gibi oldu Eki Görüntüle 3374764
Doğru hatırlıyorsun canımcanım seni annelerden hatırlıyorum yanlışmı hatırladım bilemedim ben mayıs taydım ekimde kürtaj oldum boş gebelikten seni hamile hatırlıyorum düşükmü yaptın
Ikınızde bu ay saglıkla yıne guzel haberler alın ınsallah canımDoğru hatırlıyorsun canım
Ben de seni hatırlıyorum
Malesef 9 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle 2 kasımda kürtaj oldum
2 Ay korunun sonra deneyebilirsiniz dedi doktor
Ben de ocak itibariyle iki günde bir gidiyorum işte
İlkinde de böyle ilerlemiştim
Bakalım kısmet artık, hepimizin hakkında hayırlısı
Teşekkür ederimAy maşallah canım çok iyi takip etmişsin inşallah yavrun seninledir bu ay
Duymamıştım bunu merak ettim ben de olacaktım pazar günü hacamatKizlar suan yumurtlama zamanim hacamat yaptırsam bi sknti olurmu sizce cagri gulumsere sordum sakincali dedi ne sakincasi olablr yaptran varmi
Bebısm nasılsın ayyKızlar selam. Yeni topic hayırlı uğurlu olsunbende bu ay ovülasyonla takip etmedim. Takvimde 16sı yumurtlama diyordu o günlerde ağrılarım oldu değerlendirdim. Ama bugünde kasık ağrım be şeffaf akıntım var bugünüde değerlendirdim. Zaten 1 dolu 1 boş gitmeye çalışıyorum ilişkiler bu şekilde.
Benide eklerseniz sevinirim sat 1 ocak bat 1 şubatMervenur277