- 14 Mayıs 2021
- 4.440
- 8.652
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.161
Kuzum evet e2 200 lü bısey cıkınca yumurta kalıtelı oluyormus.e2 mi oluyor canım? ilk kez duydum ben de yaptırsam mı acaba işe yarar mı sonuç
Evet canm pik olduğu gün yaptrman gereklie2 mi oluyor canım? ilk kez duydum ben de yaptırsam mı acaba işe yarar mı sonuç
ayy ben de yaptırayım öyleyse. peki kaliteli değilse ne yapıyoruz?Kuzum evet e2 200 lü bısey cıkınca yumurta kalıtelı oluyormus.
Susam tohumu ilk defa duydum canmKızlaaar.susam bıldıgımız pastaya koydugumuz susammıkı.bu 14 gunde bunları yıyelım bakın mutlaka
Evet bildiğimiz susamla aynı şeyKızlaaar.susam bıldıgımız pastaya koydugumuz susammıkı.bu 14 gunde bunları yıyelım bakın mutlaka
Bol vıtamın ve ıyı beslenmeyle sorunu cozuyoruzayy ben de yaptırayım öyleyse. peki kaliteli değilse ne yapıyoruz?
yarında verebilirsin canım bugün yarın önemli sen bilirsin yinedeBugün geçti o zaman artık
Haklısın canım Rabbimin mucizesi hep var inşallah bizde tez zaman kavuşuruzSen hiç deme canım bile en gencimiz sensinsakın moral bozmak yok Allah büyük arada çökmeler batmalar umutsuzluklar illa olur ama beraber devam edeceğiz ,inşallah çok beklemeyiz hepimiz
bilgimiz susammı yoksa susam tohumu ayrı bişey miKızlaaar.susam bıldıgımız pastaya koydugumuz susammıkı.bu 14 gunde bunları yıyelım bakın mutlaka
İnternetten baktım aynıymıs kuzum.lutealdada bunları yıyelımbilgimiz susammı yoksa susam tohumu ayrı bişey mi
Aa yarında olursa bakayım randevulara bi deneyeyim şansımıyarında verebilirsin canım bugün yarın önemli sen bilirsin yinede
Aynen tatlım birazdan kısmet bi arkadaşımda doktor kontrolündeydi yumurta catladktab sonra progesteron baktrdi düşük çıktı sağlıklı olmamış dedi 2 ay sonra hamile kaldıBol vıtamın ve ıyı beslenmeyle sorunu cozuyoruzya aslında bırazda kısmet benım 220 cıkmıstı ama bebek tutmadı.Allahın takdırı ama en azından bı fıkrın olur
Darısı basımızaAynen tatlım birazdan kısmet bi arkadaşımda doktor kontrolündeydi yumurta catladktab sonra progesteron baktrdi düşük çıktı sağlıklı olmamış dedi 2 ay sonra hamile kaldı
yiyelim canım başka bişey varsa bilemiyorumİnternetten baktım aynıymıs kuzum.lutealdada bunları yıyelımbaska progestron artıran yıyecek fıkrı olan varsa yazsında alalım
dene canım bazen kaliteli bile olsa tutmayabiliyor ben hiç baktırmadım canım randevu bulmak zor artık 10 gün sonrasını beklicezAa yarında olursa bakayım randevulara bi deneyeyim şansımı