- 25 Şubat 2011
- 6.371
- 7.218
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.761
Ayy cnm çok saolasın darısı herkese, çok şukur bugunumesen nasılsın?Canımmm çok sevindimmm yaaaa Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Bol bol güzel günler gelsin bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cnm çok saolasın darısı herkese, çok şukur bugunumesen nasılsın?Canımmm çok sevindimmm yaaaa Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Bol bol güzel günler gelsin bakalım
İyiyim ben de kuşum nolsun yumurtlama bekliyorum. Minik kuş nasıl alıştınız mı süreceAyy cnm çok saolasın darısı herkese, çok şukur bugunumesen nasılsın?
Minik kuşum çok iyi cnm alıştık evet yogun gecıyor lohusalık. 1 saat boşluk buldum, uyuyor, bnımde uyuyacagım yerde aldım teli elime k.klubundeyımİyiyim ben de kuşum nolsun yumurtlama bekliyorum. Minik kuş nasıl alıştınız mı sürece
Ayy maşallah güzelliği katlanarak ilerlesin inşallah canım benim. Darısı başımaaMinik kuşum çok iyi cnm alıştık evet yogun gecıyor lohusalık. 1 saat boşluk buldum, uyuyor, bnımde uyuyacagım yerde aldım teli elime k.klubundeyım
En az %60 olmalı deniyor. İyi görünüyor değerüm inşallah sağlıkla yükselirKizlar cumrtsi beta 18 cikti bugun sabah beta verdim 59 cikti ayri hastanelerde verdim sizce nasıl
Gözün aydın canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla hayırla tamamına erdirsinkızlarrr çok uzun zaman sonra merhaba, nasılsınız?? döndüm ama +1'imle döndüm çok şükür :)) sizleri özledim, unuttuklarım var mı bilmiyorum ama ne durumdasınız iyi misiniz bebekheyecani fnd_50 Papatyamaviss T TASUU melisaa93 Niqu
Amin aminEn az %60 olmalı deniyor. İyi görünüyor değerüm inşallah sağlıkla yükselir
Aminn canım benim aminn.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah <3 sen iyi misin, nasıl gidiyorGözün aydın canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla hayırla tamamına erdirsin
İnşallahÇok şükür bebişle meme gaz çıkar alt değiş yatır kısır döngüsü arasında koşuşturmacaAminn canım benim aminn.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah <3 sen iyi misin, nasıl gidiyor
oyy yerim ben sizi :) inş bize de göstersin rabbim o günleri, öğreneceğim çok şey var :) bebişin adı ne bu arada, detay lütfen çok şey kaçrdım :dİnşallahÇok şükür bebişle meme gaz çıkar alt değiş yatır kısır döngüsü arasında koşuşturmaca
Çok şükür canım kucağına almak nasip etsin AllahBizde durum gazı çıkart kakasını temizle yemeyini ver döngü aynıkızlarrr çok uzun zaman sonra merhaba, nasılsınız?? döndüm ama +1'imle döndüm çok şükür :)) sizleri özledim, unuttuklarım var mı bilmiyorum ama ne durumdasınız iyi misiniz bebekheyecani fnd_50 Papatyamaviss T TASUU melisaa93 Niqu
Hayırlı olsun yavrum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben hala cabalamaya devam valla değişen bişey yokkızlarrr çok uzun zaman sonra merhaba, nasılsınız?? döndüm ama +1'imle döndüm çok şükür :)) sizleri özledim, unuttuklarım var mı bilmiyorum ama ne durumdasınız iyi misiniz bebekheyecani fnd_50 Papatyamaviss T TASUU melisaa93 Niqu
amin yavrum aminnn :) ayyy sen doğurdun mu bile, biz en son konuşabildiğimizde hamile kaldı-kalacak o moddaydın daha. acayip duygulandımmmmm. neyin oldu, ismi ne hemen detay verin yaaa ve bana akıl verinÇok şükür canım kucağına almak nasip etsin AllahBizde durum gazı çıkart kakasını temizle yemeyini ver döngü aynı
amin tatlım benim çok sağ ol Allah en hayırlı şekilde sizlere de nasip etsin inşallah dualarımdasınız <3 çabaların hayırlarla sonuçlansın dilerim ki kuzumHayırlı olsun yavrum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben hala cabalamaya devam valla değişen bişey yok
Yunus Safa canım, normal doğum oldu ama suyu azaldığı için suni sancı ile 38+3 te doğdu çok şükür çok duyup sinir olacağın ama doğum yapınca haklılarmış diyeceğin o meşhur cümleyi kurayım sana "bunlar iyi günlerin tadını çıkar"oyy yerim ben sizi :) inş bize de göstersin rabbim o günleri, öğreneceğim çok şey var :) bebişin adı ne bu arada, detay lütfen çok şey kaçrdım :d
adıyla yaşasın canım :) hahahah ya sorma gerçekten sinir oluyorum normalde ama siz torpillsiniz size sinir olmucam diyebilirsiniz valla kuzum biz Allahın izniyle 13.haftadayız şu an :) heyecan tavanYunus Safa canım, normal doğum oldu ama suyu azaldığı için suni sancı ile 38+3 te doğdu çok şükür çok duyup sinir olacağın ama doğum yapınca haklılarmış diyeceğin o meşhur cümleyi kurayım sana "bunlar iyi günlerin tadını çıkar"
Sen asıl detay ver, kaç haftalıksın?
Çok şükür mucize bebeğim doğdu MaşAllahoğluşum oldu ismi Yunus darısı bütün bekleyenlere hep diyorum pes etmeyin burda tanıyanlar beni biliyor neler yaşadım olucak zamanı var sadeceSezeryan oldum canım ben benimki riskli gebelikti hep yattım ben en sonlara doğru doktor izin verdi kalkmayaamin yavrum aminnn :) ayyy sen doğurdun mu bile, biz en son konuşabildiğimizde hamile kaldı-kalacak o moddaydın daha. acayip duygulandımmmmm. neyin oldu, ismi ne hemen detay verin yaaa ve bana akıl verin
adıyla yaşasın , ikiniz de Yunus koymuşsunuz T TASUU ile :) Evet canım biz birbirimizi biliyoruz az mı bekledik uğraştık ama Allah doğru zaman gelince çok şükür verdi, inşallah sağ salim kucağıma da alırım da senden tüyo isterim :) Ben de fetal dna için kan verdim yüreğim ağzımda onu bekliyorum bu hafta ya nolur dua et bizim için teyzesiÇok şükür mucize bebeğim doğdu MaşAllahoğluşum oldu ismi Yunus darısı bütün bekleyenlere hep diyorum pes etmeyin burda tanıyanlar beni biliyor neler yaşadım olucak zamanı var sadeceSezeryan oldum canım ben benimki riskli gebelikti hep yattım ben en sonlara doğru doktor izin verdi kalkmaya