Yumurtlama mı ? çatlamamı ?

Hergun testi tekrarla canim DAYS DOCTOR -ARTİMED-PRODOKTOR-MİMEA isimli testler cok yalanci pozitif veriyor kullanmayin daha guvenilir prodictor gibi markalarla yaparsaniz yalanci pozitif almazsiniz☺️
Bu testler gerçekten insanların duygularıyla umuyor valla 😀 elimde Roll gebelik vardı dayanamadım yaptım şimdi ondada gözle zor görünen bişi çıktı. Gözlerim şaşı oldu😀😀😀

Bu testler gerçekten insanların duygularıyla umuyor valla 😀 elimde Roll gebelik vardı dayanamadım yaptım şimdi ondada gözle zor görünen bişi çıktı. Gözlerim şaşı oldu😀😀😀
Bende o testlerde cizgi ararken kör olcaktim isin kotusu ugrasa ugrasa var olduguna inaniyodum sanki orda cizgiyi görünce bebek icime ışınlancak😂 bu ay net kirmizi cizgi gormeden ne doktora giderim ne kan veririm tovbe ettik 1.20 gormekte gına geldi ayol🥲😆

Bende o testlerde cizgi ararken kör olcaktim isin kotusu ugrasa ugrasa var olduguna inaniyodum sanki orda cizgiyi görünce bebek icime ışınlancak😂 bu ay net kirmizi cizgi gormeden ne doktora giderim ne kan veririm tovbe ettik 1.20 gormekte gına geldi ayol🥲😆
Görebilir misin bilmiyorum ama ekleyeyim 🙈
Yükleyince piksel gidiyor ya

Eklentiler

• IMG_7456.jpeg
    IMG_7456.jpeg
    156,2 KB · Görüntüleme: 32
Goruyo gibiyim ☺️ ama bana guvenme dedigim gibi baka baka kendimi cizgi olduguna inandiriyorum😂 insallahhhh vardir Allahimmmm senin icin dua etcemmm🤲🏻🤲🏻💕💕💕
Kararttım 🙈🙈 içimde karardı resmen yahu bekleye bekleye

Eklentiler

• IMG_7457.jpeg
    IMG_7457.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 33
Kararttım 🙈🙈 içimde karardı resmen yahu bekleye bekleye
Yarin ilk idrarla tekrarla canim eger daha netse vardir ancak oyle anlayabiliriz simdilik ben goremedim ama insallah vardir. Boyle cizgileri cok pozitif olarak degerlendirdim o yuzden seninde hayal kirikligina uğramani istemem yarin tekrarlayarak git bakalim😊

Yarin ilk idrarla tekrarla canim eger daha netse vardir ancak oyle anlayabiliriz simdilik ben goremedim ama insallah vardir. Boyle cizgileri cok pozitif olarak degerlendirdim o yuzden seninde hayal kirikligina uğramani istemem yarin tekrarlayarak git bakalim😊
Yarın deneyeceğim bakalım ne olcak. Gerçi umudum da yok . Regli olucakmışım gibi ağrı oluyor ara ara. Göğüslerimde sızlama ağırlık hissediyorum sanki , sol kaşığa giren sancı 🤕 kafayı yedik hayırlı olsun asjjsjsjdjdj😀😀😀

Yarın deneyeceğim bakalım ne olcak. Gerçi umudum da yok . Regli olucakmışım gibi ağrı oluyor ara ara. Göğüslerimde sızlama ağırlık hissediyorum sanki , sol kaşığa giren sancı 🤕 kafayı yedik hayırlı olsun asjjsjsjdjdj😀😀😀
Valla bende ayni oluyorum yumurtlama gecince bilerek ki geliyo o batmalar agrilar bilmiyorum ama yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu biraktim😂 bu ay hsg cekildim rahat rahat ilerliyorum gecen ay regl gunlerim haric hergun test yapmistim ahagagajag bu ay yapmiyorum akillandim kendimi yipratmicam cunku doktor hicbi sorun yok dedi esimdede yok hayirlisini diliyorum hepimiz icin insallah bian once mutlu haberi aliriz🤲🏻😊

Valla bende ayni oluyorum yumurtlama gecince bilerek ki geliyo o batmalar agrilar bilmiyorum ama yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu biraktim😂 bu ay hsg cekildim rahat rahat ilerliyorum gecen ay regl gunlerim haric hergun test yapmistim ahagagajag bu ay yapmiyorum akillandim kendimi yipratmicam cunku doktor hicbi sorun yok dedi esimdede yok hayirlisini diliyorum hepimiz icin insallah bian once mutlu haberi aliriz🤲🏻😊
Psikolojik de olabilir benimkiler ama bilmiyorum gerçekten artık hiç bir şeyi ayırt edemiyorum. Eylül ayında da kimyasalım var test taptım pozitif gördüm kanamam başladı. Hep hüsran oluyor. Rabbim gönlümüze göre versin. Eğer bu ay da olmazsa asla test yapmam bende akıllanırım bana ders olur. Tek lh testi devam eder . :)

Psikolojik de olabilir benimkiler ama bilmiyorum gerçekten artık hiç bir şeyi ayırt edemiyorum. Eylül ayında da kimyasalım var test taptım pozitif gördüm kanamam başladı. Hep hüsran oluyor. Rabbim gönlümüze göre versin. Eğer bu ay da olmazsa asla test yapmam bende akıllanırım bana ders olur. Tek lh testi devam eder . :)
Ben de onceden sıvı tüketimi yapmayip iki saat lh yapiyordum ama doktor yapma gün aşırı iliskiye gir kendini strese sokma dedi onu da biraktim. Olursa olur olmazsa tedavi baslar napalim ya

Hergun testi tekrarla canim DAYS DOCTOR -ARTİMED-PRODOKTOR-MİMEA isimli testler cok yalanci pozitif veriyor kullanmayin daha guvenilir prodictor gibi markalarla yaparsaniz yalanci pozitif almazsiniz☺️
Ders niteliğinde bir yazı olmuş sağol canım yaaaa çok doğru yazmışsınız

Ben 3 defa kan verdim bu testler yuzunden ve sonucu gordugumde agladigimda oldu cidden cok uzucu bisey anlatilmaz yasanir ya
Canım testime bakar mısın awox markası

Eklentiler

• Screenshot_20241125-093448~2.png
    Screenshot_20241125-093448~2.png
    1.011,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20241125-093347~2.png
    Screenshot_20241125-093347~2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20241125-093304~2.png
    Screenshot_20241125-093304~2.png
    626,5 KB · Görüntüleme: 14

Eklentiler

• IMG_7504.jpeg
    IMG_7504.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 12
  • 82E69E33-222C-4949-97CC-1BEB49D6FD1F.jpeg
    82E69E33-222C-4949-97CC-1BEB49D6FD1F.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 13
  • C4C7F0C1-3FBB-4BBF-8B77-E916E87D9789.jpeg
    C4C7F0C1-3FBB-4BBF-8B77-E916E87D9789.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7506.jpeg
    IMG_7506.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7505.jpeg
    IMG_7505.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7507.jpeg
    IMG_7507.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 24
Eee görünüyor mis gibi :)
Buda benim şimdi yaptım var mı yok mu anlamıyorum artık beynim yandı. seake seake
Valla yalancı pozitifi yaşadığım için çok inanmıyordum başka bir erken gebelik testi daha yaptım kan da verdim geldim şimdi inşallah güzel sonuçlar alırım canım Kuzum markası ne acaba testinin bende silik gördüm

Valla yalancı pozitifi yaşadığım için çok inanmıyordum başka bir erken gebelik testi daha yaptım kan da verdim geldim şimdi inşallah güzel sonuçlar alırım canım Kuzum markası ne acaba testinin bende silik gördüm
Bende yaşadım canım onu çok üzüldüm. Benimde inancım hiç yok 2 gün önce negatif çıkmıştı kanda.hayırlı haberlerle gel canım. Sonucu yaz :)

X