-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.181
Bir kafa dağıtmak lazım kuzu iyi gelirRamazandan sonra bizde eşimle istanbula gitmeyi planlıyoruz ozamana kadar olmazsa hem doktorada gideriz dedik
İstanbul da bildiğiniz doktor var mı? Ben İstanbul da yaşamama rağmen bilmiyorum güvenilir doktorRamazandan sonra bizde eşimle istanbula gitmeyi planlıyoruz ozamana kadar olmazsa hem doktorada gideriz dedik
Ha sen şiir olarak dedim tamamBir kafa dağıtmak lazım kuzu iyi gelirben istanbulu mecazen söyledim balım Siz benim yerime de gidin gezin güzelce
Daha bilmiyorum eşimin amcası demiş benim tanıdığım doktor var sizi yönlendireyim diye. Ne zaman gideceğimiz kesinleşince konuşacazİstanbul da bildiğiniz doktor var mı? Ben İstanbul da yaşamama rağmen bilmiyorum güvenilir doktor
Regl ne zamanSagdaki dunku testim sol ustteki bugun ki
Yarin bekliyorumRegl ne zaman
Testler hatalı değilse basbayağı gebesinMerhabalar. Önce Femara kullandım sonra 31 Ocak'ta Ovitrelle iğne oldum. İlk iğne deneyimim. Doktor benden 8. ve 10. gün kan testi istedi, test sonuçlarına göre hamile değilsin regl ol yeniden Femara kullan sonra kontrole gel demişti.
8.gün beta hcg 5.4 (8 Şubat)
10.gün beta hcg 2.3 (10 Şubat)
18 gün oldu ben hâlâ regl olmadım.
Bu sabah ilk idrarımla prodoctor erken gebelik testi yaptım, hatta iki tane yaptım. Fotolar böyle. Bu ne şimdi kimyasal gebelik mi oldu acaba, kimyasal gebeliklerde de böyle çift çizgi çıkar mı?
Eki Görüntüle 3388900
Di miiiTestler hatalı değilse basbayağı gebesinçatlatma iğnesi olduğundaki yumurtadan değil de peşinden gelen başka yumurtadan olmuştur muhtemelen.ya başka testle dene ya da bence direkt kan testine gitmelisin
Zaten 10.gün bile erken 14.gün asıl testi istemekiydi doktor
Cnm doktor sana çok erken test yaptrmış. Bı kere iğnenın 8.gunun5 çıkan beta iğne etkısı, 10.gün ise iğne etkısı geçmiş, negatife dönmüş. 18 gün ise 2 test yapmışsın hamişsinMerhabalar. Önce Femara kullandım sonra 31 Ocak'ta Ovitrelle iğne oldum. İlk iğne deneyimim. Doktor benden 8. ve 10. gün kan testi istedi, test sonuçlarına göre hamile değilsin regl ol yeniden Femara kullan sonra kontrole gel demişti.
8.gün beta hcg 5.4 (8 Şubat)
10.gün beta hcg 2.3 (10 Şubat)
18 gün oldu ben hâlâ regl olmadım.
Bu sabah ilk idrarımla prodoctor erken gebelik testi yaptım, hatta iki tane yaptım. Fotolar böyle. Bu ne şimdi kimyasal gebelik mi oldu acaba, kimyasal gebeliklerde de böyle çift çizgi çıkar mı?
Eki Görüntüle 3388900
İnşallah ya inşallahCnm doktor sana çok erken test yaptrmış. Bı kere iğnenın 8.gunun5 çıkan beta iğne etkısı, 10.gün ise iğne etkısı geçmiş, negatife dönmüş. 18 gün ise 2 test yapmışsın hamişsindoktor senı yanıltmış, genelde iğnenın 14.gunu test yap der doktorlar.
Cnm artimed mi o, yalancı çizgı çıkarıyo demiştım, ama, sanki erken gebelık testındede bı çizgı var gbi. Ama daha koyu olması grekırdı bnceBugun biraz daha koyu cikinca umitlenmistim ama malesef reken gebelik testi negatif
Yarin regl zaten umudu kesyim bu aydandaCnm artimed mi o, yalancı çizgı çıkarıyo demiştım, ama, sanki erken gebelık testındede bı çizgı var gbi. Ama daha koyu olması grekırdı bnce
Evet testlerde sorun var heralde ama erken gebelikte de gölge çizgiyi bende gördümBugun biraz daha koyu cikinca umitlenmistim ama malesef reken gebelik testi negatif
Daha belirgin olması lazım adet olacağın zaman belki gebelipe hazırlanmıştır rahmin diger ay hamilelik nasip olurBugun biraz daha koyu cikinca umitlenmistim ama malesef reken gebelik testi negatif
Merhaba, hiçbir gebelik belirtim olmamasına rağmen evde öylesine bir gebelik testi yaptım.
Son adet tarihim 04.01.2024
Yumurtlama 04.02.2024
Beklenen adet tarihim de 18.02.2024 idi.
Direncli bir polikistik yapım var.
16.02.24 tarihinde Standart kaset test kullandım ve ikinci çizgiyi silik gördüm. 4 saat sonra predictor marka erken gebelik testinde ikinci çizgi cok net belirginlesti. Dün akşam kan verdim. Beta hcg sonucum 108 çıktı fakat doktor karın üstünden baktığı ultrasonda "rahim icinde bir sey yok henüz ama rahim kalinlasmis, bebegi bekliyor." dedi. Eğer her sey yolunda giderse sanırım ben de aranıza katıldım. :)
Merak ettigim, Beta hcg sonucu 100 civarı çıkıp kimyasal gebelik yaşamış olan birileri var mi
Öncelikle hayırlı olsun ama birşey sormak istiyorum kaç günde bir adet oluyorsunuz döngünüz çok çok uzun geldi banaMerhaba, hiçbir gebelik belirtim olmamasına rağmen evde öylesine bir gebelik testi yaptım.
Son adet tarihim 04.01.2024
Yumurtlama 04.02.2024
Beklenen adet tarihim de 18.02.2024 idi.
Direncli bir polikistik yapım var.
16.02.24 tarihinde Standart kaset test kullandım ve ikinci çizgiyi silik gördüm. 4 saat sonra predictor marka erken gebelik testinde ikinci çizgi cok net belirginlesti. Dün akşam kan verdim. Beta hcg sonucum 108 çıktı fakat doktor karın üstünden baktığı ultrasonda "rahim icinde bir sey yok henüz ama rahim kalinlasmis, bebegi bekliyor." dedi. Eğer her sey yolunda giderse sanırım ben de aranıza katıldım. :)
Merak ettigim, Beta hcg sonucu 100 civarı çıkıp kimyasal gebelik yaşamış olan birileri var mi acaba?
Tesekkur ederim. :) evet döngüm minimum 40 gündür. Arada 60 gunlere çıktığı bile olurdu. Ortalama 45 gün civarı diyebilirimÖncelikle hayırlı olsun ama birşey sormak istiyorum kaç günde bir adet oluyorsunuz döngünüz çok çok uzun geldi bana
Belli belirsiz bir çizgi var gibi ya ben mi yanlış görüyorumBugun biraz daha koyu cikinca umitlenmistim ama malesef reken gebelik testi negatif