-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.161
Yumurtlama ve pozitifi gordukden sonra birakiliyorSonra bi daha teste devam ediliyo mu
Eger bi sorun yoksa daha dogru diyorlar ama sorun varsa erkek agirlikli olarak bir dolu bir bos seklinda daha iyi oluyoBide üç gün üst üste mi ilişki olması gerekiyo
Tamam canım teşekkür ederim bende bakalım daha da hamilelik olmazsa denerim belki ovulasyon bu ay olmadı gene öbür aya nasip ne olur ne gelir hurma polenini denicem bi onun yumurtlamaya faydası oluyormuş diye duydumEger bi sorun yoksa daha dogru diyorlar ama sorun varsa erkek agirlikli olarak bir dolu bir bos seklinda daha iyi oluyo
Bal tarcin corek otu yaptim bende bu ay umarim ise yararda yarin pozitifi net gorurumTamam canım teşekkür ederim bende bakalım daha da hamilelik olmazsa denerim belki ovulasyon bu ay olmadı gene öbür aya nasip ne olur ne gelir hurma polenini denicem bi onun yumurtlamaya faydası oluyormuş diye duydum
İnşallah görürsün pozitifi tüm isteyenler görsün çift çizgiyiBal tarcin corek otu yaptim bende bu ay umarim ise yararda yarin pozitifi net gorurum
İnşallah işe yarar. Benim bal tarçın çörekotu otu yaptığım ay regl 10 gün geç geldi. 10 günde bitmedi. Doktora gittim baktı hiçbir şey yok. Doktordan eve geldim kanamam bittiBal tarcin corek otu yaptim bende bu ay umarim ise yararda yarin pozitifi net gorurum
Daha önceki testini bilemiyorum ama bunda görünüyor sanırımBugunki testim kizlar bugun daha mi belli yoksa ben mi oyle istiyorum
Ben bir kere daha yapmistim ama sprem sorununuzu bilmiyorduk bu ikinci oldu umarim yaramistirİnşallah işe yarar. Benim bal tarçın çörekotu otu yaptığım ay regl 10 gün geç geldi. 10 günde bitmedi. Doktora gittim baktı hiçbir şey yok. Doktordan eve geldim kanamam bitti
Sagdaki dunku testim sol ustteki bugun kiDaha önceki testini bilemiyorum ama bunda görünüyor sanırım
Çok silik var gibi canım ama degerlerin düşüktür daha inşallah da ondan silik çıkıyodur adetin geçikince mi bi doktora yada kan testi vereceksin o zaman için rahat eder acabadan kurtulursunSagdaki dunku testim sol ustteki bugun ki
İnsallah vardirda varsin testte boyle ciksin hafta ici bir test daha alicam insallah yaniltmazda cift cizgiyi gorurumÇok silik var gibi canım ama degerlerin düşüktür daha inşallah da ondan silik çıkıyodur adetin geçikince mi bi doktora yada kan testi vereceksin o zaman için rahat eder acabadan kurtulursun
İnşallah bekleyedebilirsin biraz 3 4 gün daha da netleşir varsaİnsallah vardirda varsin testte boyle ciksin hafta ici bir test daha alicam insallah yaniltmazda cift cizgiyi gorurum
İnşallah bekleyedebilirsin biraz 3 4 gün daha da netleşir varsaİnsallah vardirda varsin testte boyle ciksin hafta ici bir test daha alicam insallah yaniltmazda cift cizgiyi gorurum
Benimki de gölge gibiydi ama adete 10 gün oldugu için 3 gün geçikmem oldu o zaman test yaptım çift çizgi hemen belirmişti.İnsallah vardirda varsin testte boyle ciksin hafta ici bir test daha alicam insallah yaniltmazda cift cizgiyi gorurum
Sonucun ciktimi canım ne durumdasinSelamün aleyküm canım beta HCG hala artıyor dış gebelik olabilir dedi doktor bugün yine kan verdim ona atacam bakalım ne diyecek
Canım benim hadi inşallah yaa sağlıkla gelsinlerKızlar bugün doktor kontrolüm vardı dün birtane yumurtam çatlamış arkadan gelen birtane daha yumurta vardı. Doktorum duphaston verdi ve adet gelmediği sürece bırakma dedi normalde hep 10-12 gün içerdim. Aslında ilk gebeliğimde de böyle yumurtlamadan sonra duphastonu hiç bırakmadan içmiştim inşallah tekrardan nasip olur
İnşallah canım benimCanım benim hadi inşallah yaa sağlıkla gelsinler
İstanbulu dinliyorum gözlerim kapalıİnşallah canım benimnasılsın neler yapıyorsun
Boş boş takılıyorum kuzu saldım çayıra oluruna bırakıyorumİnşallah canım benimnasılsın neler yapıyorsun
Ramazandan sonra bizde eşimle istanbula gitmeyi planlıyoruz ozamana kadar olmazsa hem doktorada gideriz dedikİstanbulu dinliyorum gözlerim kapalı