- 18 Ağustos 2022
- 1.676
- 2.489
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.221
Etmem miii hepinize ediyorum inşallah en tez zamanda kucağımıza alırız minnoşlarımızıYaa hissetmişsin demek Rabbim gönlüne göre vermiş inşallah banada nasip olur dua edermisin hamişlerin duası kabul olur
Çok erken öğrenmişsin kuşum inşallah su gibi geçer hamileliğin. 7-8 haftadakiler ekim başıdır doğumları seninki büyük ihtimal ekim sonu olur doğum inşallahEtmem miii hepinize ediyorum inşallah en tez zamanda kucağımıza alırız minnoşlarımızıama süreç çok uzun sanırım. Daha 3+4 görünüyor ekim anneleri gruplarındaki mesajlara bakıyorum onlar 7 8 hafta neredeyse ben çok geriden geliyorum onlara göre ve deli gibi midem yanıyor akşamları su bile içemiyorum yakıyor boğazımı
En az 2 sene diyor doktorlar. İnternette küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz. Daha önce yapanlara bakmayın, herkesin vücudu ve dikişleri çok başka. Benim oğlum tam 20 aylık ben 2.ye hamileyim dahaa çok yeni. Daha öncesine cesaret edemezdim.Kızlar önceden sezeryan olup sonrasında ne kadar süre sonra tekrar denemeye başladınız bebiş için? Ya da ne kadar süre sonra hamile kaldınız? En yakın kaç ay olabilir?
Inşallah, benim erken yumurtlama oluyordu. Adetten hemen sonra değerlendirmeye başladık 2 günde 1 oldu. Önceden 8 haftalık bir kaybım var doktora erken gitmem önemli diye düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısı olurÇok erken öğrenmişsin kuşum inşallah su gibi geçer hamileliğin. 7-8 haftadakiler ekim başıdır doğumları seninki büyük ihtimal ekim sonu olur doğum inşallah
İnşallah canım haber ver gidinceInşallah, benim erken yumurtlama oluyordu. Adetten hemen sonra değerlendirmeye başladık 2 günde 1 oldu. Önceden 8 haftalık bir kaybım var doktora erken gitmem önemli diye düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısı olur
Dikişlerim iyileşince ben tekrardan denemeyi düşünüyorum. Bebeğimi kaybettim ancak yeni bir bebekle toparlayabileceğimi düşünüyorumEn az 2 sene diyor doktorlar. İnternette küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz. Daha önce yapanlara bakmayın, herkesin vücudu ve dikişleri çok başka. Benim oğlum tam 20 aylık ben 2.ye hamileyim dahaa çok yeni. Daha öncesine cesaret edemezdim.
Çok üzüldümDikişlerim iyileşince ben tekrardan denemeyi düşünüyorum. Bebeğimi kaybettim ancak yeni bir bebekle toparlayabileceğimi düşünüyorum
Tabi doktor kontrolüyle ilerleyeceğim. Doktor onayından sonra deneyeceğim inşallahÇok üzüldümBebeğinize daha iyi bakabilmek ve sağlıklı olabilmek için bekleyin bence. Yada bir doktorla konuşun belki dikişleriniz hakkında olumlu olabilir. Ben sadece doktorların genel söylediğine uydum kişiye özel süreler azalabilir de uzayabilir de.
Bugun yine beta verecekmısın cnm? Son durum nedırBugün ku değerim düşmeye başladı. 327 idi bugün 229 çıkmış
229 a düştü bugün yine vereceğimSonucun ciktimi canım ne durumdasin
canım benim inş kimyasaldır ve kendiliğinden sökülür bu sürec cok yıpratıcı ama gececek229 a düştü bugün yine vereceğim
canım benim hoşgeldin umarım biraz toparlanmışsındır dediğin gibi kaybedince yaralarmızın iyleşmesi için yeniden denememiz lazım ama senin daha dikişlerinin iyleşmesi lazım doktor onayı almadan başlama canım Allah korusun başka bi durumla karşılamanı istememDikişlerim iyileşince ben tekrardan denemeyi düşünüyorum. Bebeğimi kaybettim ancak yeni bir bebekle toparlayabileceğimi düşünüyorum
Bugun biraz daha koyu cikinca umitlenmistim ama malesef reken gebelik testi negatif
Adetin geldi mi canım bu kadar testten sonra ne oldu durumun merak ettim çizgiler kandırdı mı seni yoksa beklemede misinYok canim golge yapti buyuk ihtimalle fotografdan kaynaklidir goguslerim yaniyor desem yeri var testler negatif yarin regl yine hepsi pespese
Güzel haberlerini aldım çok mutlu canımBizim gözlerimiz de seni arıyor canısı sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
Düşmesi pek hayra alamet değil haber var mı canımBugün ku değerim düşmeye başladı. 327 idi bugün 229 çıkmış
Evet canım sağlıksız gebelik dedi dua edelim dış gebelik olmasın dediDüşmesi pek hayra alamet değil haber var mı canım
Öyle can bugün yine kan verdim 125 çıktı sifirlanmasini bekleyecez dedicanım benim inş kimyasaldır ve kendiliğinden sökülür bu sürec cok yıpratıcı ama gececek
Verdim 125 çıktı yarın gidecem bir baksın inşallah işleme gerek kalmaksızın bitsinBugun yine beta verecekmısın cnm? Son durum nedır
Bugün verdim yarın gidecem 125 çıktı sifirlanmasini bekleyecezSonucun ciktimi canım ne durumdasin