- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
- Konu Sahibi Mervenur277
İnşallah canımKız bende kim acaba diyorum İnşAllah umutlarımız boşa değil, bu yıl her şey gönlümüzde olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımKız bende kim acaba diyorum İnşAllah umutlarımız boşa değil, bu yıl her şey gönlümüzde olsun
Oyy insallah bebeğim sat aynı bu aradamübarek kandil günü umarım bu topik hepimizi anne olarak ugurlar evet yorulduk ama hiç pes etmedik ilk ben yazılayım bari sat 9 ocak bat 5 şubat
Biz de seni özlüyoruz kuşum hiç wp den de yazmıyorsunuz aşk olsun sen nasılsın bir tanem ne var ne yokAcaba bu ay o ay mııı İnşAllah isteyen herkese sağlıkla nasip olur Ben listeye girmeyi düşünmüyorum ama ara sıra gelirim sohbete özlüyorum sizleri
İnşallah bebeim ya aminnHayırlı olsun kuzum inşallah başta sana ve hepimize uğurlu gelir yine kendi topiğinde gebe kalırsın inşallah
Herkes gibi koşturmacalar içinde yaşıyoruz bebeğim İyiyim çok şükür salgına yakalanmamaya çalışıyorum büyük bir gayretle. Sen naptın nasılsın bu ay uzak değilsiniz bellikiBiz de seni özlüyoruz kuşum hiç wp den de yazmıyorsunuz aşk olsun sen nasılsın bir tanem ne var ne yok
Benide ekleyin sat 10 Ocak bat 7 ŞubatGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ beyons 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat kirmizi puantiye
Omega 3 alyorm d vitaminine baslayim birde sogan kuru yapmak istyorm bu ayOmega 3, d vit kullanın mutlaka
Mervenur277 canımm selamlar, topic hepimize uğur getirsin inşallah.Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ beyons 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat kirmizi puantiye
canım omega3 al gece uyumadan önce, folik asit kullan. ben bu ay regl bitişinin 15.gününden itibaren duphastona başlayacağım. hem regl uzunluğunu kısaltmak için hemde döllenme kolaylaşsın diye bakalımmmHangi takviyeleri yapsam diye dusunuyorm bu ay
iyi olmana sevindim canım bizde bu hastalıktan nasibimizi aldık çok şükür atlattık iyiyiz psikolojık olarakda düzeldim kayıp yaşayınca insan bi anda bi boşlukta hissediyor ama geciyor ilk adetten sonra kontrole gittim iyisin dedi doktor 3 ay korun demişti ama zaten zor hamile kaldım diye hiç korunmadım ama oluruna bırakıp salmıştım olmadı bu ay takip edip takviye alıyorum bakalım rabbim hepimize sağlıklı güzel hamilelikler nasip etsinKaç gündür aklıma geliyorsun napıyo acaba diye içimden geçiriyordum çok iyi oldu bu topic Ben iyiyim çok şükür salgından bizde nasibimizi aldık eşim baya hastaydı ateşi düşüremedik kaç gün boyunca, artık iyi işe gitti bende evi dezenfekte ediyorum. Canım çıktı ama güzel oluyor temizledikçe oooh diyorum foşur foşur sen neler yapıyorsun nasılsın
beraber takip edicez o zamanOyy insallah bebeğim sat aynı bu arada
İnşallah kolaylasir ya vallahi bu cocuklar cok nazli 3 ay kendime sure verdm olmazda ayrintili bir muayene olacagimcanım omega3 al gece uyumadan önce, folik asit kullan. ben bu ay regl bitişinin 15.gününden itibaren duphastona başlayacağım. hem regl uzunluğunu kısaltmak için hemde döllenme kolaylaşsın diye bakalımmm
Amiiin Zaten en önemlisi bu. Sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz gebelik yaşamak. Doktorun iyisin demesine ve senin iyi olmana çok sevindim. Zor bir süreç biliyorum ama insanız acımızı unutuyoruz.Hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor.İnşAllah kısa zamanda tekrar güzel haberini alırıziyi olmana sevindim canım bizde bu hastalıktan nasibimizi aldık çok şükür atlattık iyiyiz psikolojık olarakda düzeldim kayıp yaşayınca insan bi anda bi boşlukta hissediyor ama geciyor ilk adetten sonra kontrole gittim iyisin dedi doktor 3 ay korun demişti ama zaten zor hamile kaldım diye hiç korunmadım ama oluruna bırakıp salmıştım olmadı bu ay takip edip takviye alıyorum bakalım rabbim hepimize sağlıklı güzel hamilelikler nasip etsin
amin canım beraberce güzel haberler alırız inşallah bu ay o ay olsunAmiiin Zaten en önemlisi bu. Sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz gebelik yaşamak. Doktorun iyisin demesine ve senin iyi olmana çok sevindim. Zor bir süreç biliyorum ama insanız acımızı unutuyoruz.Hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor.İnşAllah kısa zamanda tekrar güzel haberini alırız
Özlemişim valla amin canım amin
Hahaaa sen çok yaşa elimizden geleni yapalım hakkimzda hayırlısı olsun arkadaşmÖzlemişim valla amin canım amin
Evet kaldığımız yerden devam ediyor olsakta inşallah daha güzel gruplarda da görürüz birbirimizi ben epey hevesliyim valla bından sonra hayata küsmek falan da yok bak bana benim dişlerim hala bitmedi bir iki haftaya yıldönümü kutluycam dişçiyle