- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.621
Progestan iğne kullanıyor dum bugün konuştum apse olmuş iki kalçamda hala devam mi dedim hayır stop dedi. Fitil devam dediCanım kırmızi olmadıkça normal diyorlar ama ben ilk bebeğim de baya yoğun kırmızı bacaklardan akan şekilde kanama yaşadım pihtili felan ama çok şükür bişey olmadı Rabbim ömür verdiyse geliyor o bir şekilde dünyaya sen sadece doktoruna haber ver belki ekstra ilaç felan verir
Korkmayin gelen kan pembe ve kırmızı olmadıkça korkmayın derler doktorlar genelde kahverengi akinti biriken eski kanama olduğu için bazen bu tarz lekelenmeleri.rahim atarmis yinede tabiki doktora kontrol olun destek amaçlı progestan başlıyorlar genelde burda bı arkadaş hamile kaldı sürekli lekesi oluyordu kahverengi hala ara ara oliuormus saglikli giden bir hamileliği var şükür onada doktor progestsn vermiş vajinadan fitil olarakAynı durumdayım canım bende hakkımız da hayırlısı olsun gidip 2. kani verdim bende ama dün akşam son testimi yaptım koyulaşma vardi anlamadım yani
Ya evett kuzum devlet hastanesi doktoru ilaca gerek yok dedi ben progestan fitile başladım çünkü ilk bebeğim de de kullanmıştım bu fitili zararı olacağını sanmıyorum vallaKorkmayin gelen kan pembe ve kırmızı olmadıkça korkmayın derler doktorlar genelde kahverengi akinti biriken eski kanama olduğu için bazen bu tarz lekelenmeleri.rahim atarmis yinede tabiki doktora kontrol olun destek amaçlı progestan başlıyorlar genelde burda bı arkadaş hamile kaldı sürekli lekesi oluyordu kahverengi hala ara ara oliuormus saglikli giden bir hamileliği var şükür onada doktor progestsn vermiş vajinadan fitil olarak
Benimde gebeligimde 2 kez kahverengi olmuştu yerlesme kanamasi olarak spylemisti doktorEvett kuzum bana da normal dedi yerleşme kanaması dir felan dedi benimde az az kahve lekem geliyor çok az da sancım var hayırlısı olsun inşallah
Bende kullanmıştım doktor bı sure sinra gerek yok demişti ama devam.etmisyim.fitile kuzum çünkü çok ağrım vardı ağrıdan ölüyordum fitil zaten bebeğin rahime tutunmasi için bı zararı olmuyor ben 2 ay kullandirdilar gerek yok dediler ben yinede 3 ay bitene kadar bırakmadım düşük riski vardı bendeYa evett kuzum devlet hastanesi doktoru ilaca gerek yok dedi ben progestan fitile başladım çünkü ilk bebeğim de de kullanmıştım bu fitili zararı olacağını sanmıyorum valla
Ya kuzum İnşallah sağlıklı devam eder bekliyorum bakalımBende kullanmıştım doktor bı sure sinra gerek yok demişti ama devam.etmisyim.fitile kuzum çünkü çok ağrım vardı ağrıdan ölüyordum fitil zaten bebeğin rahime tutunmasi için bı zararı olmuyor ben 2 ay kullandirdilar gerek yok dediler ben yinede 3 ay bitene kadar bırakmadım düşük riski vardı ben
Bana da öyle söyledi bugünBenimde gebeligimde 2 kez kahverengi olmuştu yerlesme kanamasi olarak spylemisti doktor
İnsallah sağlıklı geçer kuzumYa kuzum İnşallah sağlıklı devam eder bekliyorum bakalımbenimde ilk bebeğim riskli gebelikti çok sıkıntıliydi hamilelik inşallah bu güzel geçer şu ilk haftalar çok zor ya zaman geçmiyor sanki
Bana da öyle söyledi bugün
Valla çok az leke vardı yine akşam üzeri hafif de sancım var regl öncesi gibi böyle bekliyorum bakalım kırmızı gelmediği sürece sorun yok diyor herkesCanım sende durum nasıl ağrın sancın lekelenme ne durumda ?Hayat su
Yükselmelerin var orantılı kuzum korkma inşallah bu yaşadığımız yerleşme kanamasıdırValla çok az leke vardı yine akşam üzeri hafif de sancım var regl öncesi gibi böyle bekliyorum bakalım kırmızı gelmediği sürece sorun yok diyor herkessende durumlar nasıl bende öğleden sonra kan verdim devlette sonucum çıktı sende baksana bi 216 çıktı ordaki de
Yani tek yumurta kendi içinde ikiye bölünerek tek yumurta ikizi olabilir. Ben klomen+çatlatmayı ilk denediğimde tutmuştu maalesef kimyasal oldu ama oldumu oldu. Klomen femara ikisi aynı şey zaten. Komeni 4.kullanışımda çift yumurta ikizlere hamile kaldım belki 2 yada 3.kullanışımda da tutardı ama salak bir doktora denk geldim bana hem doğum kontrol tarzı ilaç veriyor hem klomen ne alakaysaKızlar merhabaa. Bende bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. Birden fazla fakat 1 tanesi 20cm büyüklüğünde yumurtalarim vardi. Bugün iğnenin 4. Günü. İlk aydan hamile kalanlar var mi biraz umutlanalimm ve tek 20cm yumurta ile de çoğul gebelik olabiliyor mu
Bu arada yumurtanın boyutu çok iyiKızlar merhabaa. Bende bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. Birden fazla fakat 1 tanesi 20cm büyüklüğünde yumurtalarim vardi. Bugün iğnenin 4. Günü. İlk aydan hamile kalanlar var mi biraz umutlanalimm ve tek 20cm yumurta ile de çoğul gebelik olabiliyor mu
Kötü düşünme canım ben daha bugün anca yumurtlama gördüm kasığımda dünden beri ağrılar vardı. Bakıp göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet canım benim yaaa senle hep aynıyız inşallah aynı zamanda bebişlerimiz olur. Valla bilmiyorum tehlike yakın olsa kesin hamileyim diyeceğim ozmaan bile ben batma yaşamazdım hiç ya kistten şüpheleniyorum
Aaa bende anlamadim be alakaYani tek yumurta kendi içinde ikiye bölünerek tek yumurta ikizi olabilir. Ben klomen+çatlatmayı ilk denediğimde tutmuştu maalesef kimyasal oldu ama oldumu oldu. Klomen femara ikisi aynı şey zaten. Komeni 4.kullanışımda çift yumurta ikizlere hamile kaldım belki 2 yada 3.kullanışımda da tutardı ama salak bir doktora denk geldim bana hem doğum kontrol tarzı ilaç veriyor hem klomen ne alakaysa
Erken doğum yaptım kaybettim maalesef ikisinideAaa bende anlamadim be alaka
Ne mutluuu Allah analı babalı büyütsün
Cnm laboratuar farkıdır o.Kızlar bişey soracağım sabah 10 da özelde ki kan sonucum 205 ti öğlen 1 buçukta verdiğim de 216 çıkmış labaratuvar farki olabilir dimi normal mi sizce
Belki bende bugün yumurtlamışımdır sol tarafta ağrım hala var ama bugünü değerlendirmeyeceğim dünü değerlendirdim bir boş bi dolu gitmek durumundayım malesef oda yarın olursa tabiKötü düşünme canım ben daha bugün anca yumurtlama gördüm kasığımda dünden beri ağrılar vardı. Bakıp göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Başınız sagolsun Allah yeniden nasip etsinErken doğum yaptım kaybettim maalesef ikisinide