-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.581
Mantıklı canım bende öyle yapabilirimBatlarımız aynı benimde 28şubat-1mart arası ben 29 şubat yazdırdım ortası olsun dedim
.Kızlar benim bugün 10.gün dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrım var gelmeden önce hep böyle ağrım olur zaten bukadar erken adet gelir mi iğneden sonra
Güzel haberlerle gel inşallahSeninde lekelenme ve ağrı eşlik ediyor mu canım? Hakkımızda hayırlısı benimde 1 saat sonra randevum hayırlı haberler alalım inşallah
Ben burdan bi kaç kişide daha tanık oldum canım. Beta yükselirken bazen çok az artanı da gördüm. Ama sonraki değerlerde toparlamışlardı. Çok şükür seninki de öyle olmuş. Hemen kimyasaldı bilmem neydi kafanı bulandırma bazen olabiliyor. Senin bebiş mücadeleci maşallahKızlar bugün de 105 çıktı öncesi 59 idi doktor ile görüştüm umut vaat ediyor dedi siz ne düşünüyorsunuz
Yaa ben buna niye ağlıyorum. Mücadele ettim o da benim gibi mi şimdiBen burdan bi kaç kişide daha tanık oldum canım. Beta yükselirken bazen çok az artanı da gördüm. Ama sonraki değerlerde toparlamışlardı. Çok şükür seninki de öyle olmuş. Hemen kimyasaldı bilmem neydi kafanı bulandırma bazen olabiliyor. Senin bebiş mücadeleci maşallah%60 üzeri artış normal kabul ediliyor. Gayet güzel artmış
Seni biraz korkutmuşlar çok söylenenlere kulak asma bana güven inşallah her şey yolunda olacakYaa ben buna niye ağlıyorum. Mücadele ettim o da benim gibi mi şimdiaşırı duygusal im. Ayrıca doktor umutlu idi 15 gün sonra gel keseyi görelim dedi
Doktorun zaten en güzelini söylemişKızlar bugün de 105 çıktı öncesi 59 idi doktor ile görüştüm umut vaat ediyor dedi siz ne düşünüyorsunuz
güzel artmış canım demekki tutunmaya çalışıyor cok sevindim adınaKızlar bugün de 105 çıktı öncesi 59 idi doktor ile görüştüm umut vaat ediyor dedi siz ne düşünüyorsunuz
İnşallah inşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hepimize nasip etsin inşallahgüzel artmış canım demekki tutunmaya çalışıyor cok sevindim adına
Cnm 55ten 2 günde 205 çok güzel bir değer, için rahat olsun, saglıkla ilerler inş55 ti canım
Hayırlı olsun inşallah güzel artmış maşallah. Sat kaçtı sizinAynı durumdayım canım bende hakkımız da hayırlısı olsun gidip 2. kani verdim bende ama dün akşam son testimi yaptım koyulaşma vardi anlamadım yani
Sağol canım benim inşallahCnm 55ten 2 günde 205 çok güzel bir değer, için rahat olsun, saglıkla ilerler inş
Sat 10 Ocak ti kuzumHayırlı olsun inşallah güzel artmış maşallah. Sat kaçtı sizin
Anladim hayırlısı olsun inşallah güzel ilerler. Benim çok geç döllenme olmuş demekki. 5 Ocak idiSat 10 Ocak ti kuzum24-25-26 sında yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum
Olabilir kuzum hayırla sağlıkla ilerler inşallah gebeliklerimizAnladim hayırlısı olsun inşallah güzel ilerler. Benim çok geç döllenme olmuş demekki. 5 Ocak idi
bütün tarihlerimiz aynı.. regl döngünüz kaç gün?Sat 10 Ocak ti kuzum24-25-26 sında yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum
Amin amin amin inşallahOlabilir kuzum hayırla sağlıkla ilerler inşallah gebeliklerimiz