- 4 Aralık 2023
- 396
- 592
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.601
içini ferah tut canım, bebişin yerleşmeye çalışıyordur inşallah ..Kan verme işi öğleden sonraya kaldığı için yarın çıkacakmış sonucum ultrason baktı sağ yumurtalıkta kist çıktı ama korkulacak bi durum yok dedi öyle elim kolum bağlı yarını bekleyeceğim ağrım yok suanda ama idrar sonrası peçeteye kahverengi akıntı geliyor halen
28 gibi felan ama doğumdan sonra hep düzensiz oldum önceki iki döngüde 35. Günde regl oluyordumbütün tarihlerimiz aynı.. regl döngünüz kaç gün?
Çok az kaldı bence seninde güzel haberini almayadöngümün 30.günü reglime 4-5 gün kaldı kızlar, göğüslerimde şişkinlik ve ağrı başladıinşallah gebelik belirtisidir.
inşallah kuzum test yapmamak için zor duruyorumÇok az kaldı bence seninde güzel haberini almaya
İnşallah öyledir canım Allahtan hayırlısıiçini ferah tut canım, bebişin yerleşmeye çalışıyordur inşallah ..
28 gibi felan ama doğumdan sonra hep düzensiz oldum önceki iki döngüde 35. Günde regl oluyordum
Evett kuzum bana da normal dedi yerleşme kanaması dir felan dedi benimde az az kahve lekem geliyor çok az da sancım var hayırlısı olsun inşallahKan verme işi öğleden sonraya kaldığı için yarın çıkacakmış sonucum ultrason baktı sağ yumurtalıkta kist çıktı ama korkulacak bi durum yok dedi öyle elim kolum bağlı yarını bekleyeceğim ağrım yok suanda ama idrar sonrası peçeteye kahverengi akıntı geliyor halen
Dur dur çok erken daha. Ben regl ye bir gün kala yapmıştım.inşallah kuzum test yapmamak için zor duruyorumrabbim gönlümüze göre versin ne diyeyim zormuş beklemek vallahiii
Yaa test yapmadın mi hiçay döngülerimiz bile aynızor duruyorummm
bekleyeceğim Ocak ayındaki gibi hayal kırıklığı olunca çok üzülüyorum iyice gecikiyor reglim. bu sefer sabırlı olacağımmm :)Dur dur çok erken daha. Ben regl ye bir gün kala yapmıştım.
2 gün önce yaptım erken gebelik testi ama negatif çıktı, bir umut belki geç döllenmedir yada kaset teste yansıyacak kadar beta artmamıştır diye bekliyorum. kan hiç vermedim bazen 39.gün regl oluyorum çünkü. PCOS yok stres kaynaklı benimYaa test yapmadın mi hiç
Benimde 6 günüm var dayanamadım meraktan sabah yaptım benimde negatif çıktı inşallah pozitife döner ikimiİzinkideBata 6 gün var, erken gebelik testi yaptım negatif( beklemek çok zor gerçekten ve umudun kırılması…
Benim de 10 unda şu an göğüslerim normale göre aşırı şiş bulantım oluyor bazen inşallah güzel sonuç alırız hepimizdöngümün 30.günü reglime 4-5 gün kaldı kızlar, göğüslerimde şişkinlik ve ağrı başladıinşallah gebelik belirtisidir.
Canım bide yalnış anlamazsan hala gebelik günlüğün duruyor söylemek istedimMantıklı canım bende öyle yapabilirim
Evet canım benim yaaa senle hep aynıyız inşallah aynı zamanda bebişlerimiz olur. Valla bilmiyorum tehlike yakın olsa kesin hamileyim diyeceğim ozmaan bile ben batma yaşamazdım hiç ya kistten şüpheleniyorumKuzu senle aşağı yukarı aynı gidiyoruz dün ovü testi yaptım henüz pik göremedim bir saate test yapacağım. İnşallah yumurtlama ağrısıdır diyelim
Benim başta kahverengi idi şimdi pembe pembe ara ara sıvı bir akıntı var normal midir acaba yaEvett kuzum bana da normal dedi yerleşme kanaması dir felan dedi benimde az az kahve lekem geliyor çok az da sancım var hayırlısı olsun inşallah
Canım kırmızi olmadıkça normal diyorlar ama ben ilk bebeğim de baya yoğun kırmızı bacaklardan akan şekilde kanama yaşadım pihtili felan ama çok şükür bişey olmadı Rabbim ömür verdiyse geliyor o bir şekilde dünyaya sen sadece doktoruna haber ver belki ekstra ilaç felan verirBenim başta kahverengi idi şimdi pembe pembe ara ara sıvı bir akıntı var normal midir acaba ya